Jovan Divjak na klupi.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Jovan Divjak na klupi.
Kupujemo mi svi strane proizvide milka, cedvita, tops jafa itd. Al ima i nasi dobri proizvoda Klas mnostvo proizvoda, Vispak, mnogo kvalitetne vode, mljekara, mesne industrije Ovako pa Madi evo ovo je skup proizvoda s kojim mozes zivjeti sasvim normalno i svi dobrog kvaliteta. U bivsoj jugi imao si sve, al prehrana je vise bila u srbiji i hrvatskoj dok smo mi vise industrija bili elektrane, rudnici, papir, drvo itd tako da tek poslje rata vise krenulo s prehranom. Po meni bezpotrebno sami sebe ne cijenimo, poštuj sebe da bi te drugi postovali.Pantelija je napisao/la: ↑04 apr 2020, 00:03Navedi nam 5 kvalitetnih proizvoda sem mlijeka hljeba i vode .bordobijeli je napisao/la: ↑03 apr 2020, 23:48Barcelona i Real su bolji od FKS pa mi opet navijamo za FK Sarajevo. Tako i sa ovim proizvodima, a ima i nasi proizvoda jako kvalitetni posebno prehranbeni.
koje smeće od novinara i portala, neke stvari jednostavno ne treba potencirati zbog mnogih rana i patnje našeg naroda.fanatikk je napisao/la: ↑04 apr 2020, 21:11Dijete i majkuStroj1946 je napisao/la: ↑04 apr 2020, 12:09https://sportsport.ba/fudbal/hadzibegic ... ina/357234
Gledaj Mlace i teksta, yebem mu pomrle u porodici![]()
Mozel se malo skontati sta je napisao?bordobijeli je napisao/la: ↑05 apr 2020, 15:09Eno i onaj Puhalo pokazao pravo lice dali cega i dalje likovati nikšićevi ljevicari.
Na fb je napisao Horde zla, a na twitteru horde zla. To je velika razlika u ovom kontekstu i igri riječi.Pantelija je napisao/la: ↑05 apr 2020, 15:21Mozel se malo skontati sta je napisao?bordobijeli je napisao/la: ↑05 apr 2020, 15:09Eno i onaj Puhalo pokazao pravo lice dali cega i dalje likovati nikšićevi ljevicari.
Pod horde zla i manijake ne spadaju navijaci , vec cetnici i vojska rs i jna... kojima daje naziv da su horde zla i manijaci u smislu susstinskog znacenja te rijeci... lik roziva srbe za prijedor i srebrenicu javno a nasi politicari se kriju a vi bukvalci ne moZete da skontate ni obicnu igru rijeci da se ne upecate
Trenutno korisnika/ca: InatSilniBosanski, MSOZ101, Venom i 114 gostiju.