FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Lik
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Lik » 04 apr 2020, 19:41

Giljotina je napisao/la:
04 apr 2020, 19:29
Amca007 je napisao/la:
04 apr 2020, 17:26
Sjecam se Anela kad je jednom za repku igrao i ide himna a on ljiljane pjeva. Najmanje eksponiran a jedan od najvecih patriota. Ne znam kakav je igrac nisam ga nesto extra pratio, ali mislim da bi dobro dosao za Evrope..
Kakve veze ima što je patriota. Onda bi i Naser Orić trebao doći u FKS.

Naser Orić, Muderis Halilović i ostali. Kakva bi to ekipa bila!
Jovan Divjak na klupi. :cool:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 04 apr 2020, 19:54

Pantelija je napisao/la:
04 apr 2020, 00:03
bordobijeli je napisao/la:
03 apr 2020, 23:48
Barcelona i Real su bolji od FKS pa mi opet navijamo za FK Sarajevo. Tako i sa ovim proizvodima, a ima i nasi proizvoda jako kvalitetni posebno prehranbeni.
Navedi nam 5 kvalitetnih proizvoda sem mlijeka hljeba i vode .
Kupujemo mi svi strane proizvide milka, cedvita, tops jafa itd. Al ima i nasi dobri proizvoda Klas mnostvo proizvoda, Vispak, mnogo kvalitetne vode, mljekara, mesne industrije Ovako pa Madi evo ovo je skup proizvoda s kojim mozes zivjeti sasvim normalno i svi dobrog kvaliteta. U bivsoj jugi imao si sve, al prehrana je vise bila u srbiji i hrvatskoj dok smo mi vise industrija bili elektrane, rudnici, papir, drvo itd tako da tek poslje rata vise krenulo s prehranom. Po meni bezpotrebno sami sebe ne cijenimo, poštuj sebe da bi te drugi postovali.

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 04 apr 2020, 23:47

fanatikk je napisao/la:
04 apr 2020, 21:11
Stroj1946 je napisao/la:
04 apr 2020, 12:09
https://sportsport.ba/fudbal/hadzibegic ... ina/357234

Gledaj Mlace i teksta, yebem mu pomrle u porodici :urnebes:
Dijete i majku
koje smeće od novinara i portala, neke stvari jednostavno ne treba potencirati zbog mnogih rana i patnje našeg naroda.
zna li ovaj novinar npr. da je bivši igrač željezničara zapalio vijećnicu ?

ps. mlaćo, šteta što te fulio radovan
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 04 apr 2020, 23:54

holyman je napisao/la:
04 apr 2020, 19:13
slika
na slici su budući trener i kapiten našeg kluba aBd :ljepota:
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

fanatikk
Kontakt:

Post Postao/la fanatikk » 05 apr 2020, 01:25

'ta zna glavirdja teleca yebo mu Radovan do 27. koljena. Nasutat ga cim njusku izmoli blizu Koseva. Yebo sebi mater...
K'o te kara nek' ti pise pjesme.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 05 apr 2020, 01:28

Listam malo i gledam. Potpuno se slazem sa konstatacijom da neke stvari i neki likovi ne mogu i ne smiju da imaju mjesta na bh. portalima zbog svega sta smo prosli u tom mracnom periodu. Mislim da sam s ovim sve rekao. Valjda cemo nekada nesto i nauciti. Svaka kritika potpuno opravdana. Veliki propust, opravdanja za ovo ne moze biti i izvinjenje svima nama radi sviju nas.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 05 apr 2020, 02:30

fanatikk je napisao/la:
05 apr 2020, 01:25
'ta zna glavirdja teleca yebo mu Radovan do 27. koljena. Nasutat ga cim njusku izmoli blizu Koseva. Yebo sebi mater...
Nećeš biti jedini... Svaku kosku polomiti

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 05 apr 2020, 02:47

Šta vas to čudi od mentola novinara.. Najdebilniji ljudi i najveći džonovi rade u toj branši, čast izuzetcima. Ljudi koji bi prodali rođenu mater samo kako bi se dočepali ekskluziva, klikova i zarade. Kamo sreće da sam neki diktator, prvi koji bi dobili po bubrezima su upravo ti uhljupi. Zato kad im policija upadne u kancelarije, kmeče mjesec dana o tome.

Samo hajvane ignorisati na svakom koraku, što ih se više udalji od svih klupskih dešavanja, to bolje. Ja bi čak zabranio bilo kakve press konferencije i slične gluposti koje nemaju neke svrhe.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 apr 2020, 11:56

Sjećanje / 5. april: Zastava s ljiljanima zavijorila se na VIjećnici

slika

5. april je Dan obilježavanja opsade Sarajeva 1992-1995. U Tim povodom je na sarajevskoj Vijećnici postavljena zastava s ljiljanima odnosno zastava Republike BiH.

Tog dana 1992. godine nekoliko hiljada građana došlo je ispred Skupštine BiH kako bi poručili da žele mir, tog dana ispaljeni su prvi metci koji su odnijeli živote onih koji su ponavljamo tražili mir.

Na ovaj dan počela je najduža opsada jednog grada u novijoj historiji svijeta. Bijela zastava sa plavim štitom i zlatnim ljiljanima bila je simbol bosanskog otpora.

"Grad heroj izdržao je najdužu opsadu u modernoj historiji čovječanstva koja je trajala 1.425 dana. Tokom opsade 11.541 civila je izgubilo živote, od čega je ubijeno 1.601 dijete, a preko 50.000 civila je lakše ili teže ranjeno", naveli su iz Gradske uprave Sarajeva.

1425 dana trajalo je iživljavanje nad građanima Sarajeva, bez vode i struje, u podrumima sa djecom i starim, hrabri ljudi u patikama protiv vojske koja je odlučila da neko treba da nestane.

Zato se danas ova zastava vijori na VIjećnici, da podsjeća na vremena koja nikada ne trebaju da se vrate, da podsjeća na sve žrtve i heroje koji su dali i posljednju kap svoje krvi da bi danas bez straha od snajpera mogli slobodno hodati sarajevskim ulicama i stvarati neke nove i ljepše uspomene.

''Što više mislim, sve manje shvatam
Pećina tuge u meni zijeva
Sve teže rimama ja baratam
Pune mi oči Sarajeva

Što više mislim, sve više slutim
Nađite nekog drugog da pjeva
Ovu ću pjesmu da odćutim
Nema mi pjesme bez Sarajeva

I kada šuti, Sarajevo pjeva
I kad žmiri svjetlucaju mu oči
Suzama kiša u oluk se slijeva
Sarajevo će biti, sve drugo će proći''
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 05 apr 2020, 12:27

Nije uredu ovaj admin se javi jednom godisnje i dobije lajkove, ja koliko god pisao o sefu husrefu meni niko ne lajka
NEMA NAZAD

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 05 apr 2020, 14:36

Gavriću zvani droga :wave:
Ode na kraju sezone..Ostati ce u dobrom sjecanju jer je svojom borbom meni postao drag..Iako nije mozda najbolji,trudio se jako i za to kod mene ima :thumbup:
Dolazi Hadzic,i onda u vezi rotiraju Hadzic,Oremus,Đokanović i TSS..Ma da ce ovdje najmanje TSS da rotira i svest ce se na to da ce se za drugog zadnjeg veznog boriti ova 3..Po meni mozda bolje da Oremus ode i da moze Đokanović dobiti vise minuta,ali dobro,Marinovic i strucni stab najbolje znaju
Nekako mi cudno sto evo zavrsili smo najvjerovatnije Hadzica,a izgleda da cemo otkupiti i Serbecica,a ne prica niko o napadacu :hmmmmm: ..To mi je cudno jer bi po meni bio los potez krenuti sezonu sa Ahmetovicem .On je tito i svaka mu cast,ali veliki je rizik s njim krenuti sezonu jer on ima 35 godina.A Handzic nije za prvog tima i on je pravi joker.Nadam se da nas nece razocarati sa napadacem,i da im nece biti zao dati dosta novca(otprilike nekog naci za platu kao sto ima TSS)
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

fanatikk
Kontakt:

Post Postao/la fanatikk » 05 apr 2020, 14:41

Yebat mu mater i na danasnji dan !!! Sarajevo ce biti, sve drugo ce proci !
K'o te kara nek' ti pise pjesme.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 05 apr 2020, 15:09

Eno i onaj Puhalo pokazao pravo lice dali cega i dalje likovati nikšićevi ljevicari.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 05 apr 2020, 15:21

05 apr 2020, 15:09
Eno i onaj Puhalo pokazao pravo lice dali cega i dalje likovati nikšićevi ljevicari.
Mozel se malo skontati sta je napisao?
Pod horde zla i manijake ne spadaju navijaci , vec cetnici i vojska rs i jna... kojima daje naziv da su horde zla i manijaci u smislu susstinskog znacenja te rijeci... lik roziva srbe za prijedor i srebrenicu javno a nasi politicari se kriju a vi bukvalci ne moZete da skontate ni obicnu igru rijeci da se ne upecate
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 05 apr 2020, 15:28

Sve za lovu.....

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 05 apr 2020, 16:01

Pantelija je napisao/la:
05 apr 2020, 15:21
05 apr 2020, 15:09
Mozel se malo skontati sta je napisao?
Pod horde zla i manijake ne spadaju navijaci , vec cetnici i vojska rs i jna... kojima daje naziv da su horde zla i manijaci u smislu susstinskog znacenja te rijeci... lik roziva srbe za prijedor i srebrenicu javno a nasi politicari se kriju a vi bukvalci ne moZete da skontate ni obicnu igru rijeci da se ne upecate
Na fb je napisao Horde zla, a na twitteru horde zla. To je velika razlika u ovom kontekstu i igri riječi.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 05 apr 2020, 16:03

Dobro, u pravu si.
Covjek godinama ide u kontru vlasti rs. I sad eto kao ... nema mi logike. Nebitno
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 05 apr 2020, 16:12

Dovest spica
Dovest Anela
Novog trenera golmana ENVERA LOGUSICA
Odkupit serbedzica
Odkupit zinedina zidana
Istjerat gavrica
Prodat kovacevica
Dovest golmana
Dovest desnog beka
Ako se nastavi prvenstvo vidjet sta je sa pidrom ako bude zdrav i bude u konkurenci i bude igro po koju minutu do kraja onda super ako ne onda trazit novog lijevig beka na 9 mjeseci dok se roberto pidro carlos sto posto oporavi, netreba ga nazor gurat pa da ga sjebemo jos vise.
Nadat se da ce se Hebibovic oporavit do lige prvaka, moze on posluzit kao rezerva

To je to sto se tice za ljetnog prelaznog roka.

Mi moramo dovest klasnog igraca, dok je Ahmet jos u formi da bi tog novog spica sto lakse i bez bolnije uigrali sa ekipom. Posto bi bilo suludo dovest spica kad Ahmet pocne padat u formi. Posto prvak BIH je uvjek (od rata pa vamo) bila ekipa koja je imala najboljeg spica.

Gavric borben sve super al on nema onaj x faktor da bi igro za FK SARAJEVO on bi cak i u zrinjskom bio mnogo bolji al realno on je za ekipu slobode borca radnika sisograda

Takode Dzokanovicu odlobodit mjesto

Ako bi zidana odkupili prodobi rahmanovica nek ide nek covjek zaradi sta.

Kovacevica prodat posle evropski utakmica

Adilovic nema sta trazit pored envera logusica. Dovest Envera koristit ga i za prvi tim i za akademiju.

I mislim u roku 2 godine da bi mogli proci u grupu le

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 05 apr 2020, 16:19

Ima li iko od vas starijih premijer ligaskih sladokusaca ko zna za jednom naseg starog igraca. Samir Glista Abdurahmanovic. Bio mi je poslije rata trener u Olimpiku, znam da je bio veliki majstor, a dobar trener bio. Zna li iko jeli ziv...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 05 apr 2020, 16:34

Ja sam vidio samo post sa malim slovima, nisam iskreno vidio to veliko slovo. Mislim da jest u pitanju igra riječima al eto
EDIT: sad vidim na fejsu tu objavu, gdje nije ni spomenuo Šešelja i njegove manijake. Vjerujem da se zato "ispravio" na twitteru. Čisto sumnjam da je bilo ikakve namjere s njegove strane da uvrijedi naše navijače.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 20 gostiju.