na prvi dio ti se opet mogu nasmijat
Za Mujica nije niko cuo? Pa nek se odma ubije ako je iz BiH a nije cuo za velikog Muhameda Mujica. Prvi igrac iz BiH koji je zaigrao za reprezentaciju Jugoslavije, prvi kapiten Jugoslavije iz BiH, bio je i najbolji strijelac lige, izabran u najboljih 11 igraca na svjetskom prvenstvu, Dinamu u jednoj utskmici 5 komada uvalio ubij se druze ako nisi cuo za Hamića. Mislim da je pored Bajevica i Susica najbolji strijelc Jugoslavije iz BiH.
Mara=Enver Maric, ako ne znas da Envera zovu Mara ne znas ni o njemu nista legendo. Franjo Vladic dio cuvenog Velezovog BMV-a pa nema covjeka u Jugoslaviji koji nije cuo za BMV (Bajevic-Maric-Vladic)
Semira Tucu ne znaju
Jel ti to mene zaebavas druze? Pises potpuno nepovezano. Tog muhameda cas nazivas mujic, cas hamic. Envera Marica nazivas zenskim imenom i to pravoslavnim, pa onda pominjes nekakvog bmv. Ili si pijan ili mjesas ovu temu sa automobili i motori? Pa nekakvog semira da tucu. Ko ga tuce i ko je semir? Tebi se izgleda sve pomjesalo ili si se bas dobro uredio
Muhamed Mujic zvani Hamic, nadimak bola bjezi sa teme jadan ne bio koji ces **** ovdje ako ne znas ko je Mujic, Tuce, cuveni trio BMV.
Džeko najbolji, onda idu Braco i Pjanić. Niko im nije ni blizu.
Za mene bi bilo smiješno reći da je neko ko je u svojoj karijeri osvojio 2 trofeja i koji nije ništa uradio u nekom od evropskih kupova najbolji igrač u historiji. Što naravno ne znači da ja mislim da je Pape bio loš ili prosječan igrač, daleko od toga.
I prestanite više spominjati to pravila 3 stranca kao da je igrao u Milanu ili Liverpoolu, kao da je to veliko dostignuće i nešto što bi se trebalo uzimati u obzir kada vršimo ovakva poređenja. Igrao je u prosječnom klubu u prosječnoj francuskoj ligi koja je bila 15. po koeficijentu u sezoni kada je osvojio titulu. Znači otprilike, gledajući po koeficijentu, nivo današnje češke ili kiparske lige.
Svašta se ovdije namlatilo!
Postavite stvari ovako,
1 dali je igrač igrao važnu ulogu u nevažnom klubu?
2 dali je igrač igrao nevažnu ulogu u važnom klubu?
3 dali je igrač igrao važnu ulogu u važnom klubu?
Svašta se ovdije namlatilo!
Postavite stvari ovako,
1 dali je igrač igrao važnu ulogu u nevažnom klubu?
2 dali je igrač igrao nevažnu ulogu u važnom klubu?
3 dali je igrač igrao važnu ulogu u važnom klubu?
Dusan Bajevic peti najbolji strijelac reprezentacije Jugoslavije svih vremena. 29 golova u 37 utakmica, prvi Bobek mu bjezi samo 9 golova a Bobek imao 63 utakmice. I ostala cetvorica ispred Duska su imali puno vise odigranih utakmica od njega. Da je odigrao utakmica koliko i oni prekuco bi ih Princ sve za 15 golova. I dodje lik i kaze iz Veleza samo Baka i Maric da valjaju. Pa nije Baka ni top 5 u Velezu kakvih je asova bilo.
Malo previse si pristrasan. Bajevic je bio solidan igrac, da je bio dobar odigrao bi vise utakmica od tih koje pominjes. Baka i Maric su bili igracine i zbog njih je raja cula za velez. Baka zabijao golove iz kornera, Maric pravio parade i vadio loptu iz 90-ke. I ne valja ti ta nacionalna obojenost pa da kazes Baka nije u top 5. Baki niko od velezovaca ne moze ni pertle vezati druze. Pitaj starije oni ce ti objasniti.
Nije tacno. Sliskovic ni po cemu nije bolji od Halihodzica Bajevica Hadziabdica Marica Mujica. Ne pricaj gluposti
Sa Susicem se jedino Maradona moze porediti, mada ce i tu vecina strucnjaka reci da je Susic bolji.
Dzeko u raspalom zelji nije bio najbolji
Eto bolji od Ronaldinha. De malo kralju odvadi, poceces ubjezivati da je fudbalska lopta u obliku kocke. Susic je igrac vrhunski, ali nemok ga stavljati gdje nmz biti.
Ja to gledam iz strucnog ugla prijatelju.
I naravno da je Susic bolji od ronaldinja.
Gledak ovo drug. Evo ti ja jednu iz strucnog ugla. Ronaldinho je Messi za Susica. a za ostalo necemo polemisati, vidi se da podjebajes.
Zadnja izmjena: nekoIzMostara, dana/u 04 apr 2020, 10:02, ukupno mijenjano 1 put.
Znaš li ti zenićka čestico da je jedan Semir Tuce, najveći igrać svih vremena, brato je igro u jednom velikom Luzernu.
Nije niko rekao da je najbolji svih vremena. Bilo je vecih i u Velezu. 90% najboljih igraca Jugoslavije su vecinu karijere provodili u domacem prvenstvu, cak sta vise cim bi otisli vani automatski vecina je gubila status reprezentativca.
Imate Hibica u sirem izboru, dovoljno govori o vama i mojim tvrdnjama da ste oduvijek klub nizeg ranga. Nemok da se javljas gdje ne pripadas, nije u vasem domeni da se spominjete sa najboljim
Lijep gol Baždarevića ali još veći majstor je zaslužan za taj gol
Ma vrhunski je igrač lik bio.
Dragi su mi i ovi poslijeratni ali mislim da mu nisu ni blizu.
Morao je biti vrhunski.kad je svaka lopta na njega isla, pa poslije utakmica se znalo reci vise je Susic izgubio lopti nego oba tima zajedno, Mladenu Delicu je uzeo 5 godina zivota.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Imate Hibica u sirem izboru, dovoljno govori o vama i mojim tvrdnjama da ste oduvijek klub nizeg ranga. Nemok da se javljas gdje ne pripadas, nije u vasem domeni da se spominjete sa najboljim
Pa jedan Bolic je dao vise golova u reprezentaciji BiH nego svi Mostarci skupa ....i mjesate babe i zabe spominjete ljude koji u BiH nogometu nisu ostavili nikakav trag
Pa jedan Bolic je dao vise golova u reprezentaciji BiH nego svi Mostarci skupa ....i mjesate babe i zabe spominjete ljude koji u BiH nogometu nisu ostavili nikakav trag
Kako brato nema mostaraca. Par golova dao vise od Kapitena Barbe. Sergej Barbarez je sinonim nase reprezentacije. Gdje ces usporedjivati tu dvojicu. Barba bio najbolji strijelac bundeslige,igrao za HSV i Dortmund a Bolic igrao za Istambul Rijeku Malatjaspor i Gencerbirlidzi. Brato realnost je i ova i klixova anketa da Zenica nikad nije imala dobre i poznate fudbalere. Zato jer ste vazda bili drugoligasi
Evo ti brato. Eto Bolic je.bo majku na marakani onom grckom kopiletu s pistaljkom
Sergej Barbarez ❤
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
Mislim da treće mjesto pripada Pjaniću.
Ipak pred njim su još godine igranja, i uspjesi ako Bog da.
Dakle,
1. H. Salihamidžić
2. E. Džeko
3. M. Pjanić
4. R. Šabanadžović
5. Ibišević/Sušić/Barbarez/Kodro