A vi ste?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Pazi se ti SageJarnoTrulli je napisao/la: ↑02 apr 2020, 15:40Mi smo, i biti cemo fini.![]()
Nije tacno.Fantasista je napisao/la: ↑02 apr 2020, 22:02Ko na in vivo naspe gorivo nek stane pored kakve provalije i gurne auto
Ljudi nasjednu na nisku cijenu pa poslije skidaj i peri rezervar
Moje lično iskustvo a poznajem još dvije osobe koje su imale problem sa autom nakon sipanja na in vivoalex1991 je napisao/la: ↑02 apr 2020, 22:03Nije tacno.Fantasista je napisao/la: ↑02 apr 2020, 22:02Ko na in vivo naspe gorivo nek stane pored kakve provalije i gurne auto
Naletih na ovu objavu vala. Ma ne zna više čovjek ni sam, ja sam jednom nasuo na BP-u i na HIFI, rekao nikad više. Od tad samo Petrol, jes' skuplje gorivo ali iole kvalitetnije, i više pređem km, bez obzira na manju litražu u odnosu na gore navedene.Fantasista je napisao/la: ↑02 apr 2020, 22:02Ko na in vivo naspe gorivo nek stane pored kakve provalije i gurne auto
Ma i hifa je odron. Ja kako sam gledao zadnjih dana na svim je ista cijena osim na in vivo gdje je uvijek baš nisko.Derdiyok je napisao/la: ↑02 apr 2020, 22:13Naletih na ovu objavu vala. Ma ne zna više čovjek ni sam, ja sam jednom nasuo na BP-u i na HIFI, rekao nikad više. Od tad samo Petrol, jes' skuplje gorivo ali iole kvalitetnije, i više pređem km, bez obzira na manju litražu u odnosu na gore navedene.Fantasista je napisao/la: ↑02 apr 2020, 22:02Ko na in vivo naspe gorivo nek stane pored kakve provalije i gurne auto
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 5 gostiju.