Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
A zamisli tek sta bi bilo da ne radimo nista u cilju prevencije sirenja.Romagnoli13 je napisao/la: ↑01 apr 2020, 17:0117 dana smo vec u karanteni, a nikakav pomak zapravo ne pravimo. Osim što je narod pun nervoze, prvenstvo zbog ekonomske situacije.. A kako dani prolaze, ovo izgleda samo ima dva scenarija. Ispostavit će se kao najveća prevara u zadnjih 50 godina, ili kao jedna od većih pošasti u zadnjih 50 godina.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Jel igdje gorivo pojeftinilo??
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Moraju totalno zabraniti kretanje ako misle sprijeciti sirenje. Jedan zarazeni u jednom izlasku moze stotinama ljudi da prenese. A neke osobe imaju blage ili skoro nikakve simptome i najnormalnije se krecu medju ljudima.StevieG8 je napisao/la: ↑01 apr 2020, 18:06A zamisli tek sta bi bilo da ne radimo nista u cilju prevencije sirenja.Romagnoli13 je napisao/la: ↑01 apr 2020, 17:0117 dana smo vec u karanteni, a nikakav pomak zapravo ne pravimo. Osim što je narod pun nervoze, prvenstvo zbog ekonomske situacije.. A kako dani prolaze, ovo izgleda samo ima dva scenarija. Ispostavit će se kao najveća prevara u zadnjih 50 godina, ili kao jedna od većih pošasti u zadnjih 50 godina.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Radi 5% populacije koja se ne pridržava mjera, koja je dernečila (čitaj Igman) kad su preporuke bile da nema javnih okupljanja, koji su skrivali da su došli izvana i nisu se držali samoizolacije... zbog njih će se ovo sve ispostaviti uzaludnim jer se nećemo uspjeti rješiti virusa u ovom periodu, što znači da bi drugi val mogao biti mnogo, mnogo gori.StevieG8 je napisao/la: ↑01 apr 2020, 18:06A zamisli tek sta bi bilo da ne radimo nista u cilju prevencije sirenja.Romagnoli13 je napisao/la: ↑01 apr 2020, 17:0117 dana smo vec u karanteni, a nikakav pomak zapravo ne pravimo. Osim što je narod pun nervoze, prvenstvo zbog ekonomske situacije.. A kako dani prolaze, ovo izgleda samo ima dva scenarija. Ispostavit će se kao najveća prevara u zadnjih 50 godina, ili kao jedna od većih pošasti u zadnjih 50 godina.
**** ti Koronu i masku i siptara. Kad sam sebe ne oslijepi. Par mantija, par piva, kad sam podrigno ispod maske, podize se do ociju kad ne iscuriše.
Da radim otkuće i jedem teletinu triput dnevno ne bi imao ovaj problem
Da radim otkuće i jedem teletinu triput dnevno ne bi imao ovaj problem
Zadnja izmjena: Heller, dana/u 02 apr 2020, 12:36, ukupno mijenjano 1 put.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Samo tući, dugim motkama, ko u Indiji. Jučer u marketu na kasi, kupim svoje stvari u vrećicu, čiča se doslovno zalijepio pored mene a nabio masku ispod brade. Drži jbn odstojanje, bio virus ili ne. I kad mu kažem da se odmakne, odmahuje rukama, čudi se.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
Trenutno korisnika/ca: jasmin10, Slatinash_7, StevieG8 i 12 gostiju.