Necu razlog da im kazem, ali veceras ima da popijemo tricu. Messi 2x i Iniesta.Brnjoo je napisao/la:Paja imas potpuno pravo da mi nadjes sve moje postove u kojima sam govorio protiv Reala a kasnije onda za Real kad su pobjedili.
Kolega Nail ce vrlo rado demantovati tvoj navod za utakmicu protiv Milana iz samo nama poznatih razloga.
Ja sam uvjeren da cemo izgubiti, pa sta onda? Za razliku od vas Arsenalovaca koji ne mozete biti prvi u ligi u kojoj jedan Sunderland owna velike klubove je vas problem i vas problem je sto ne mozete priznati da ste los klub.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- Nail for Real
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Uh srce mi sve jace udara kako se priblizava tekma. Veceras nek izginu na terenu pa makr i izgubili, samo ne zelim setkanje da gledam. Benz ima priliku da procvjeta, da okrene svoju karijeru za 360 stepeni ako vcrs pogodi. CR isto ako da, nece ga niko moci zaustaviti ove sezone. Bice gurava tekma, zato kazem X2
HALA MADRID!!
HALA MADRID!!
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
Reci cu ja umjesto tebe
Odbrana Reala ne može zaustaviti Messija, to je tako jednostavno.

realovci jel kod vas napeto ?????' 

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- Nail for Real
- Kontakt:
sta ima da bude napeto, poraz nam se zna...kad je messi latiT-MAC je napisao/la:realovci jel kod vas napeto ?????'

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- majestic24
- Kontakt:
Real ima ono sto Barcelona nema a to je Murinho.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Barcelona ima ono sto Real nema a to je Guardiolamajestic24 je napisao/la:Real ima ono sto Barcelona nema a to je Murinho.

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Navijam veceras za vas...oduvijek sam vas vise "gotivio" nego Barcu
Steta sto vam nema Higuaina, ali Benzema ce to rjesiti...

Steta sto vam nema Higuaina, ali Benzema ce to rjesiti...
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
PA bolje stavi sliku Messija onda.. nećemo ti mi zamjeritNail for Real je napisao/la:sta ima da bude napeto, poraz nam se zna...kad je messi latiT-MAC je napisao/la:realovci jel kod vas napeto ?????'

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Trening ili El Classico ?
- majestic24
- Kontakt:
Posto nisam fan ni reala a ni Barce da ja kazem svoje vidjenje utakmice.
Bez obzira sto je ovaj tim Barce vec 2-3 sezone skupa,za mene je ovaj Murinhov stroj favorit veceras bez obzira sto se igra u Cataloniji.
Ono sto je Realu falilo prethodnih godina je cvrsta ruka trenera,a to jose sigurno ima. Nece biti neki glupih driblinga, suteva i slicno kao prethodnih godina. 2 najvaznija igraca u vecerasnjoj utakmicu su Khedira i Xabi Alonso. Od njih ce zavisiti sve. Ako budu na svom nivou i isprekidaju igru barce,Real je pred uspjehom. Ako to neuspiju,onda ce Barca biti ta koja ce dominirati. Takodjer,ako iko zna zaustaviti nacin kako zaustaviti Messija,onda je i tu neprikosnoven Murinho.
Moje predvidjanje za veceras
Barcelona 1 : 3 Real Madrid
Bez obzira sto je ovaj tim Barce vec 2-3 sezone skupa,za mene je ovaj Murinhov stroj favorit veceras bez obzira sto se igra u Cataloniji.
Ono sto je Realu falilo prethodnih godina je cvrsta ruka trenera,a to jose sigurno ima. Nece biti neki glupih driblinga, suteva i slicno kao prethodnih godina. 2 najvaznija igraca u vecerasnjoj utakmicu su Khedira i Xabi Alonso. Od njih ce zavisiti sve. Ako budu na svom nivou i isprekidaju igru barce,Real je pred uspjehom. Ako to neuspiju,onda ce Barca biti ta koja ce dominirati. Takodjer,ako iko zna zaustaviti nacin kako zaustaviti Messija,onda je i tu neprikosnoven Murinho.
Moje predvidjanje za veceras
Barcelona 1 : 3 Real Madrid
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Veceras Mancho dobija 
Real ima 2 prednosti a to su Special one Murinho i najbolji na svijetu Ronaldo koji je zavrsio srednju skolu u Manchesteru

Real ima 2 prednosti a to su Special one Murinho i najbolji na svijetu Ronaldo koji je zavrsio srednju skolu u Manchesteru

Loved by many
Hated by few
Respected by all!!
Manchester United FC!!!!!!
Hated by few
Respected by all!!
Manchester United FC!!!!!!
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Real Madrid C.F. trazi pojecanje obezbijeđenja prilikom izlaska iz hotela i dolasku na Camp Nou, u 19:15h napustaju hotel 

El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- Nail for Real
- Kontakt:

Ovaj covjek ce da nas unisti.
- Los_Blanos2
- Kontakt:

Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 29 nov 2010, 19:03, ukupno mijenjano 1 put.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Joj što će večeras biti psovanja oko loših linkova

"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
http://www.veetle.com/index.php/channel ... cc79ee5a8b
Uvijek najbolji veetle
Bez Higuaina to nije to
Uvijek najbolji veetle

Bez Higuaina to nije to

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!

Tom covjeku svaka cast jer je nakalemio momka koji ce veceras aBd rijesit derbi!
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.