jel šar-planinac il pudlica
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
SDPovac skritica! Molim boga da Corona dode, da nemora nikog zvat na vjencanje.Osim13 je napisao/la: ↑31 mar 2020, 22:11https://www.klix.ba/magazin/vjencanje-u ... /200331213
Vidi ovog
Na šta se ljevica svelaOsim13 je napisao/la: ↑31 mar 2020, 22:11https://www.klix.ba/magazin/vjencanje-u ... /200331213
Vidi ovog

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Naslovnica Vijesti Bosna i Hercegovina Gorivo u Bosni i Hercegovini prvi put skuplje nego u Hrvatskoj
Gorivo u Hrvatskoj, čiji su vozači godinama unazad dolazili u BiH da natoče rezervoare, prvi put je jeftinije nego na našim benzinskim crpkama, što stručnjaci ocjenjuju nezapamćenim paradoksom, te još jednom podvlače da bh. trgovci naftnih derivata treba drastično da snize cijene.
Prema podacima Ministarstva gospodarstva Hrvatske, prosječna cijena litra benzina od jučer ujutro je 8,23 kune (2,11 KM), a dizela 8,35 kuna (2,14 KM).
Gorivo u Hrvatskoj, čiji su vozači godinama unazad dolazili u BiH da natoče rezervoare, prvi put je jeftinije nego na našim benzinskim crpkama, što stručnjaci ocjenjuju nezapamćenim paradoksom, te još jednom podvlače da bh. trgovci naftnih derivata treba drastično da snize cijene.
Prema podacima Ministarstva gospodarstva Hrvatske, prosječna cijena litra benzina od jučer ujutro je 8,23 kune (2,11 KM), a dizela 8,35 kuna (2,14 KM).
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
https://www.foku s.ba/magazin/taj-ludi-svijet/voditeljica-se-nije-mogla-suzdrzati-kad-je-vucic-poceo-dijeliti-pare-po-srbiji/1730117/
Video pogledajte haha sta kaze helikopter money
Video pogledajte haha sta kaze helikopter money
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
- legenda reala
- Kontakt:

Nisam brt, relativno nedavno sam upoznat s ovim oblikom umjetnosti.legenda reala je napisao/la: ↑01 apr 2020, 13:22Jesi ti onaj Burazer iz Tuzle što joj ostavlja komentarea ona podjelila na svom FB ovu stranicu
Ali cijepo bih je dok Kosovo ponovno ne bude Srpsko.
Nullius in verba
- legenda reala
- Kontakt:
ja sinoc kad si ti podjelio i udem oplako samHeller je napisao/la: ↑01 apr 2020, 13:44Nisam brt, relativno nedavno sam upoznat s ovim oblikom umjetnosti.legenda reala je napisao/la: ↑01 apr 2020, 13:22Jesi ti onaj Burazer iz Tuzle što joj ostavlja komentarea ona podjelila na svom FB ovu stranicu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ima li neka apoteka da radi kucnu dostavu u Sa? Gledam stare osobe kako stoje u redovima ispred. 

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
-
- Kontakt:
Klixu treba zabranit rad pod hitno
Sta je to bilo
Objavili prvoaprilsku zayebanciju kao ozbiljnu vijest
https://www.klix.ba/vijesti/bih/univerz ... /200401121
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Pozdrav za njega ako cita.

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Romagnoli13
- Kontakt:
17 dana smo vec u karanteni, a nikakav pomak zapravo ne pravimo. Osim što je narod pun nervoze, prvenstvo zbog ekonomske situacije.. A kako dani prolaze, ovo izgleda samo ima dva scenarija. Ispostavit će se kao najveća prevara u zadnjih 50 godina, ili kao jedna od većih pošasti u zadnjih 50 godina.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.