FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Stroj1946
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Stroj1946 » 01 apr 2020, 13:23

joker90 je napisao/la:
01 apr 2020, 13:18
Sanjam da gubimo od Zvijezde raspale 3:1, i to smo igrali tamo kod njih. I najcrnje od svega, Vinko mene ubacuje s klupe u igru po lijevom krilu umjesto Jukića. Ja kontam, ubaci Tinu, živ bio, već gubimo. Oremuš me dva puta ukopao, kad nije znao šta će s loptom, pa mu se najebem nekog ovim putem. Imao sam i jedan dobar prodor, probao Ahmi ubacit, ali stoper očistio. Fulio Ahmo i penal do kraja i popišani se vratismo kući. Halalite, braćo, Zvijezda je bila jača..
Jel bilo belaja? :kafa:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 01 apr 2020, 13:29

Stroj1946 je napisao/la:
01 apr 2020, 13:23
joker90 je napisao/la:
Sanjam da gubimo od Zvijezde raspale 3:1, i to smo igrali tamo kod njih. I najcrnje od svega, Vinko mene ubacuje s klupe u igru po lijevom krilu umjesto Jukića. Ja kontam, ubaci Tinu, živ bio, već gubimo. Oremuš me dva puta ukopao, kad nije znao šta će s loptom, pa mu se najebem nekog ovim putem. Imao sam i jedan dobar prodor, probao Ahmi ubacit, ali stoper očistio. Fulio Ahmo i penal do kraja i popišani se vratismo kući. Halalite, braćo, Zvijezda je bila jača..
Jel bilo belaja? :kafa:
Uvijek fer i korektna atmosfera u Ugljeviku.. :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 01 apr 2020, 13:43

Nastavlja se liga i zeljo sampinjon
NEMA NAZAD

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 01 apr 2020, 13:50

joker90 je napisao/la:
I na sokeru si bio loš. ne čudi me ni taj san. :kafa:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 01 apr 2020, 14:00

skoroalen je napisao/la:
01 apr 2020, 13:50
joker90 je napisao/la:
Mislim da su za ovu situaciju relevantni termini forumaša gdje sam pokazao fudbalsko znanje. Doduše, ne toliko da Tino ostane na klupi zbog mene, ali ko smo mi da Vinkove odluke preispitujemo. Je li imamo mi licencu, koga smo mi vodili? Sreća pa ovo nisam sanjao dok je Husref bio trener, odmah bi dušmani pričali da je taldžija i da ubacuje forumaše u igru. :lol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 01 apr 2020, 14:04

joker90 je napisao/la:
01 apr 2020, 14:00
skoroalen je napisao/la:
01 apr 2020, 13:50
joker90 je napisao/la:
Mislim da su za ovu situaciju relevantni termini forumaša gdje sam pokazao fudbalsko znanje. Doduše, ne toliko da Tino ostane na klupi zbog mene, ali ko smo mi da Vinkove odluke preispitujemo. Je li imamo mi licencu, koga smo mi vodili? Sreća pa ovo nisam sanjao dok je Husref bio trener, odmah bi dušmani pričali da je taldžija i da ubacuje forumaše u igru. :lol:
Ako pričamo o terminima, ja mogu zauzet Hebibovo mjesto na terenu. Ne znam lopte i nerviram sve oko sebe al sam požrtvovan. :lol:

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 01 apr 2020, 14:23

I ono sto ti najbolje ide nasjes se u sansi al redovno ne pogoddis :D
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 01 apr 2020, 14:27

Pantelija je napisao/la:
01 apr 2020, 14:23
I ono sto ti najbolje ide nasjes se u sansi al redovno ne pogoddis :D
Bitno je nać se u prilici, a golovi će doći. :kafa:

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 01 apr 2020, 14:36

2 1 VODI SARAJEVO NA KRISTAL ARENI U GENKU
NEMA NAZAD

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 01 apr 2020, 14:40

Škoro da je malo bolji zvali bi ga Mićo Kuzmanović.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 01 apr 2020, 16:39

Svaka cast ljudima u klubu na ovim poklon paketima nasim penzionerima i "starijim" clanovima FK Sarajevo, zaista potez za svaku pohvalu, u komsiluku na adresu su im dostavili pakete.
Nisu svi kao sto smo mi...

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 01 apr 2020, 18:10

FK Sarajevo danas je na kućna vrata pokucao svim članovima starijim od 65 godina – obradovali su ih poklonima

FK Sarajevo poklonima obradovao navijače starije od 65 godina koji ne smiju izlaziti iz kuća zbog korona krize.
Uposlenici kluba su tokom dana sve aktivne članove FK Sarajevo posjetili na kućnoj adresi i donijeli im poklon pakete.
Prvo sam mislio da se neko šali sa mnom kada su me nazvali na telefon, ali kasnije kada me posjetila djevojka iz FK Sarajevo vidio sam da je istina. Šta drugo reći, nego hvala Bordo porodici i FK Sarajevo, ne zato što sam ne bih mogao kupiti ove namirnice, nego zato što su pokazali veliki znak pažnje za nas najveće bolesnike kluba” priča navijač Džemal iz sarajevskog naselja Čengić Vila za ****.

U paketima su se nalazile potrepštine koje ove osobe ne mogu kupiti zbog korona krize i restrikcije kretanja za starije od 65 godina, ali i zastava FK Sarajevo.

FK Sarajevo na ovaj način je pokazao stvarnu brigu za svoje članove, koja se se savršeno poklapa sa krilaticom kluba “Bordo porodica”.

TheIvicnjak
Kontakt:

Post Postao/la TheIvicnjak » 01 apr 2020, 18:18

joker90 je napisao/la:
Uprava napolje! :kafa:

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 01 apr 2020, 19:13

Lik je napisao/la:
01 apr 2020, 18:10
FK Sarajevo danas je na kućna vrata pokucao svim članovima starijim od 65 godina – obradovali su ih poklonima

FK Sarajevo poklonima obradovao navijače starije od 65 godina koji ne smiju izlaziti iz kuća zbog korona krize.
Uposlenici kluba su tokom dana sve aktivne članove FK Sarajevo posjetili na kućnoj adresi i donijeli im poklon pakete.
Prvo sam mislio da se neko šali sa mnom kada su me nazvali na telefon, ali kasnije kada me posjetila djevojka iz FK Sarajevo vidio sam da je istina. Šta drugo reći, nego hvala Bordo porodici i FK Sarajevo, ne zato što sam ne bih mogao kupiti ove namirnice, nego zato što su pokazali veliki znak pažnje za nas najveće bolesnike kluba” priča navijač Džemal iz sarajevskog naselja Čengić Vila za ****.

U paketima su se nalazile potrepštine koje ove osobe ne mogu kupiti zbog korona krize i restrikcije kretanja za starije od 65 godina, ali i zastava FK Sarajevo.

FK Sarajevo na ovaj način je pokazao stvarnu brigu za svoje članove, koja se se savršeno poklapa sa krilaticom kluba “Bordo porodica”.
Ipak, treba istaći da se bordo klub nije ograničio samo na svoje navijače preko 65 godina, već da su u pokrenutu akciju uključeni svi aktivni članovi iznad 60 godina starosti.
Danas je dakle počela akcija FK Sarajevo - akcija dijeljlenja paketa svim navijačima koji su aktivni članovi kluba, a koji su stariji od 60 godina.

Nismo džaba NAJVEĆI :clap:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 01 apr 2020, 20:26

Joj braćo sanjao sam da igramo protiv neke ekipe, ne znam tačno. Kao ja u prvom timu FKS. Svi zajedno jednim putem došli na stadion da se zagrijemo. Grlim ja Ahmeta, nabacujem mu peticu. Rahman se smije nešto, podjebava Crepulju i mene. Sad poslije zagrijavanja čekamo da Vinko postavi ekipu. Očekujem da i ja igram, kad ostali Rahmanović i ja na klupi. A lafo Crepulja i neka baba sa naočalama igraju vezni red. Govorim ja Rahmanu vidi je što nam mjesto klepi, hebem joj majku glupavu. Počela tekma i nije pola minute prošlo Krste zabio za 1:0. Uletio ja na teren da slavim sa njima, grlim Krstu i probudih se :mrgreen: :urnebes:
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 01 apr 2020, 20:37

Ja ništa nisam sanjao.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

fanatikk
Kontakt:

Post Postao/la fanatikk » 01 apr 2020, 20:50

AlfredNobel je napisao/la:
01 apr 2020, 20:37
Ja ništa nisam sanjao.
Nije ni ovaj nego kopira @Jokca. ;)
P.S. Jokac jesi me nervirao kad si ono petljao kod korner zastave, a Salcin mali te ceka da mu vratis da centrira...
K'o te kara nek' ti pise pjesme.

TheIvicnjak
Kontakt:

Post Postao/la TheIvicnjak » 01 apr 2020, 20:51

Benkara21 je napisao/la:
01 apr 2020, 20:26
Joj braćo sanjao sam da igramo protiv neke ekipe, ne znam tačno. Kao ja u prvom timu FKS. Svi zajedno jednim putem došli na stadion da se zagrijemo. Grlim ja Ahmeta, nabacujem mu peticu. Rahman se smije nešto, podjebava Crepulju i mene. Sad poslije zagrijavanja čekamo da Vinko postavi ekipu. Očekujem da i ja igram, kad ostali Rahmanović i ja na klupi. A lafo Crepulja i neka baba sa naočalama igraju vezni red. Govorim ja Rahmanu vidi je što nam mjesto klepi, hebem joj majku glupavu. Počela tekma i nije pola minute prošlo Krste zabio za 1:0. Uletio ja na teren da slavim sa njima, grlim Krstu i probudih se :mrgreen: :urnebes:
Nije to bila baba, nego Gavric naviklo kosu

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 01 apr 2020, 21:59

Šta je ovo, svi sanjaju da igraju lopte. Ja sanjao one Vanjine Moldavke. Ubi ova izolacija...

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 01 apr 2020, 22:30

Lik je napisao/la:
01 apr 2020, 19:13
Lik je napisao/la:
01 apr 2020, 18:10

Ipak, treba istaći da se bordo klub nije ograničio samo na svoje navijače preko 65 godina, već da su u pokrenutu akciju uključeni svi aktivni članovi iznad 60 godina starosti.
Danas je dakle počela akcija FK Sarajevo - akcija dijeljlenja paketa svim navijačima koji su aktivni članovi kluba, a koji su stariji od 60 godina.

Nismo džaba NAJVEĆI :clap:
Hvalim te Bože što navijam za ovakav GOSPODSKI klub. :tokralju: :tokralju:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amazon [Bot], Burberry46 i 37 gostiju.