ah,kad vidim delegaciju muka mi,cast legendama(ali fakat samo njima cast),i kazu politika nema veze sa zeljom,fuj........zmaj_Bosne je napisao/la:Eto odoše premijer , gradonačelnik i guverner "dogovorit" izgradnju stadionaStole iz Bora je napisao/la:![]()
Izgleda da će narod napravit novu Grbavicu kao što je i Koševo napravljeno, pa se vi opet hvalite da je stadion Željin 1/1
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
Igrat ce se , snijeg su ocistili omladinci Olimpije i Green Dragonsi
Hoce se sigurno igrati,posto je za vikend zbog snega odgodjena tekma protiv Rudara na istom stadionu?![]()
I da igra se prva medjunarodna tekma,a uveliko se igraju tekme u prvenstvu na Stozicama.

http://www.nkolimpija.com/?page=news&id=1679
-
- Kontakt:
zmaju od k...a stadion grbavica jeste zeljin 1/1 znam da vas boli ovo sve dobro oko zelje jedite se dusmani grbavica je stadion koji je pretrpio najvece stete u ratu bio ratno bojiste i treba da ga drzava gradi kanton treba da pomognu ako vec nece da ga grade,padobranac i tebe boli aaa
kako mi je drago samo

I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
Dušebrižnici !

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
-
- Kontakt:
old school je napisao/la:zmaju od k...a stadion grbavica jeste zeljin 1/1 znam da vas boli ovo sve dobro oko zelje jedite se dusmani grbavica je stadion koji je pretrpio najvece stete u ratu bio ratno bojiste i treba da ga drzava gradi kanton treba da pomognu ako vec nece da ga grade,padobranac i tebe boli aaakako mi je drago samo
NE KRALJU,naprotiv ja bi volio da ga naprave,nego delegacija je malo reci pa lopovska..sretno i da ga naprave,abd...
padobranac1978 je napisao/la:old school je napisao/la:zmaju od k...a stadion grbavica jeste zeljin 1/1 znam da vas boli ovo sve dobro oko zelje jedite se dusmani grbavica je stadion koji je pretrpio najvece stete u ratu bio ratno bojiste i treba da ga drzava gradi kanton treba da pomognu ako vec nece da ga grade,padobranac i tebe boli aaakako mi je drago samo
NE KRALJU,naprotiv ja bi volio da ga naprave,nego delegacija je malo reci pa lopovska..sretno i da ga naprave,abd...
Ma pusti samo im bacaju patku!

- Mandžaroš '87
- Kontakt:
JEDAN JE ZIJAD BLEKIĆ ! PRIPADNIK STARE SARAJEVSKE ČARŠIJE I ČOVJEK KOJI MARKE UKRAO NIJE !!!
-
- Kontakt:
nebitno,bar za mene hoce li ga napraviti ili nece,samo kazem da mi nebi bilo ni krivo ako ga naprave,naprotiv grad bi dobio jedno lijepo zdanje,a isti bi ostali bez svog zdanja kojim se diceekii je napisao/la:padobranac1978 je napisao/la:old school je napisao/la:zmaju od k...a stadion grbavica jeste zeljin 1/1 znam da vas boli ovo sve dobro oko zelje jedite se dusmani grbavica je stadion koji je pretrpio najvece stete u ratu bio ratno bojiste i treba da ga drzava gradi kanton treba da pomognu ako vec nece da ga grade,padobranac i tebe boli aaakako mi je drago samo
Ma pusti samo im bacaju patku!

-
- Kontakt:
Mandžaroš '87 je napisao/la:JEDAN JE ZIJAD BLEKIĆ ! PRIPADNIK STARE SARAJEVSKE ČARŠIJE I ČOVJEK KOJI MARKE UKRAO NIJE !!!
PA NJEGA JOS SAMO VI SPOMINJETE

- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Ma neće ni meni biti krivo da ga naprave, šta više ja bih to volio podjednako kao i Željini navijači. Samo hoću da kažem da se ovdje pojedinci previše vežu za to da je 1/1 stadion Želje, poslije ovog možda tako ne bude 

Dragon Town
A inače Slovenci drže naše pare, pa će naš narod napraviti. Odlepršaj zmaju.
-
- Kontakt:
zmaj_Bosne je napisao/la:Ma neće ni meni biti krivo da ga naprave, šta više ja bih to volio podjednako kao i Željini navijači. Samo hoću da kažem da se ovdje pojedinci previše vežu za to da je 1/1 stadion Želje, poslije ovog možda tako ne bude
nemoguce nije osim naivan

I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
Mi i SIPA.padobranac1978 je napisao/la:Mandžaroš '87 je napisao/la:JEDAN JE ZIJAD BLEKIĆ ! PRIPADNIK STARE SARAJEVSKE ČARŠIJE I ČOVJEK KOJI MARKE UKRAO NIJE !!!
PA NJEGA JOS SAMO VI SPOMINJETE![]()
![]()
mah vidjeli ljudi u kosevo svake godine uloze po milion i gledaju kako seljacine pale i unistavaju
ovako ce imat stadion u centru grada i tu ce igrat repka...

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Ako plate!
-
- Kontakt:
PA TI SI MAJSTOR ZA PROVOCIRANJE,ja fino napisah da bi volio da ga naprave i ko je ulagao svake godine po milion...nick je napisao/la:mah vidjeli ljudi u kosevo svake godine uloze po milion i gledaju kako seljacine pale i unistavajuovako ce imat stadion u centru grada i tu ce igrat repka...

malo izbacis te ironije i podbadanja i onda cemo normalno diskutovat ali ti to nije cilj...padobranac1978 je napisao/la:PA TI SI MAJSTOR ZA PROVOCIRANJE,ja fino napisah da bi volio da ga naprave i ko je ulagao svake godine po milion...nick je napisao/la:mah vidjeli ljudi u kosevo svake godine uloze po milion i gledaju kako seljacine pale i unistavajuovako ce imat stadion u centru grada i tu ce igrat repka...
![]()
![]()
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
-
- Kontakt:
bezveze mi se upustati u raspravu,sto se tice vaseg stadiona fakat me ne interesuje,ali bi volio da vam ga naprave i da se zove BOJAN KRIZAJ,a brate znaju me neki forumasi pa neka kazu ima li istine u ovome o cemu ja pricam...ah ta ironija,ocito da si ti to tako shvati,sorry....nick je napisao/la:malo izbacis te ironije i podbadanja i onda cemo normalno diskutovat ali ti to nije cilj...padobranac1978 je napisao/la:PA TI SI MAJSTOR ZA PROVOCIRANJE,ja fino napisah da bi volio da ga naprave i ko je ulagao svake godine po milion...nick je napisao/la:mah vidjeli ljudi u kosevo svake godine uloze po milion i gledaju kako seljacine pale i unistavajuovako ce imat stadion u centru grada i tu ce igrat repka...
![]()
![]()

-
- Kontakt:
neka,neka...Esii TM87 je napisao/la:padobranac yebo te Mujezinovic

Trenutno korisnika/ca: Anpa, Ferroviere1987, Hrasno15, Mamba21 i 49 gostiju.