FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

padobranac1978
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la padobranac1978 » 29 nov 2010, 16:50

zmaj_Bosne je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:slika
Eto odoše premijer , gradonačelnik i guverner "dogovorit" izgradnju stadiona :shock:
Izgleda da će narod napravit novu Grbavicu kao što je i Koševo napravljeno, pa se vi opet hvalite da je stadion Željin 1/1 :roll:
ah,kad vidim delegaciju muka mi,cast legendama(ali fakat samo njima cast),i kazu politika nema veze sa zeljom,fuj........
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

TeroweNth
Kontakt:

Post Postao/la TeroweNth » 29 nov 2010, 16:51

Hoce se sigurno igrati,posto je za vikend zbog snega odgodjena tekma protiv Rudara na istom stadionu? :?
I da igra se prva medjunarodna tekma,a uveliko se igraju tekme u prvenstvu na Stozicama. ;)
Igrat ce se , snijeg su ocistili omladinci Olimpije i Green Dragonsi ;)

http://www.nkolimpija.com/?page=news&id=1679

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 29 nov 2010, 16:51

zmaju od k...a stadion grbavica jeste zeljin 1/1 znam da vas boli ovo sve dobro oko zelje jedite se dusmani grbavica je stadion koji je pretrpio najvece stete u ratu bio ratno bojiste i treba da ga drzava gradi kanton treba da pomognu ako vec nece da ga grade,padobranac i tebe boli aaa :D kako mi je drago samo
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 29 nov 2010, 16:56

Dušebrižnici !
:lol:
slika
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 29 nov 2010, 16:58

old school je napisao/la:zmaju od k...a stadion grbavica jeste zeljin 1/1 znam da vas boli ovo sve dobro oko zelje jedite se dusmani grbavica je stadion koji je pretrpio najvece stete u ratu bio ratno bojiste i treba da ga drzava gradi kanton treba da pomognu ako vec nece da ga grade,padobranac i tebe boli aaa :D kako mi je drago samo

NE KRALJU,naprotiv ja bi volio da ga naprave,nego delegacija je malo reci pa lopovska..sretno i da ga naprave,abd...

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 29 nov 2010, 17:00

padobranac1978 je napisao/la:
old school je napisao/la:zmaju od k...a stadion grbavica jeste zeljin 1/1 znam da vas boli ovo sve dobro oko zelje jedite se dusmani grbavica je stadion koji je pretrpio najvece stete u ratu bio ratno bojiste i treba da ga drzava gradi kanton treba da pomognu ako vec nece da ga grade,padobranac i tebe boli aaa :D kako mi je drago samo

NE KRALJU,naprotiv ja bi volio da ga naprave,nego delegacija je malo reci pa lopovska..sretno i da ga naprave,abd...

Ma pusti samo im bacaju patku! ;)

Mandžaroš '87
Kontakt:

Post Postao/la Mandžaroš '87 » 29 nov 2010, 17:03

JEDAN JE ZIJAD BLEKIĆ ! PRIPADNIK STARE SARAJEVSKE ČARŠIJE I ČOVJEK KOJI MARKE UKRAO NIJE !!!

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 29 nov 2010, 17:05

ekii je napisao/la:

Ma pusti samo im bacaju patku! ;)
nebitno,bar za mene hoce li ga napraviti ili nece,samo kazem da mi nebi bilo ni krivo ako ga naprave,naprotiv grad bi dobio jedno lijepo zdanje,a isti bi ostali bez svog zdanja kojim se dice :D ...ali pored ovih sto su otisli,dabogda... ;)

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 29 nov 2010, 17:07

Mandžaroš '87 je napisao/la:JEDAN JE ZIJAD BLEKIĆ ! PRIPADNIK STARE SARAJEVSKE ČARŠIJE I ČOVJEK KOJI MARKE UKRAO NIJE !!!

PA NJEGA JOS SAMO VI SPOMINJETE :D :D :D

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 29 nov 2010, 17:07

Ma neće ni meni biti krivo da ga naprave, šta više ja bih to volio podjednako kao i Željini navijači. Samo hoću da kažem da se ovdje pojedinci previše vežu za to da je 1/1 stadion Želje, poslije ovog možda tako ne bude ;)
Dragon Town

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 29 nov 2010, 17:10

A inače Slovenci drže naše pare, pa će naš narod napraviti. Odlepršaj zmaju.

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 29 nov 2010, 17:11

zmaj_Bosne je napisao/la:Ma neće ni meni biti krivo da ga naprave, šta više ja bih to volio podjednako kao i Željini navijači. Samo hoću da kažem da se ovdje pojedinci previše vežu za to da je 1/1 stadion Želje, poslije ovog možda tako ne bude ;)

nemoguce nije osim naivan ;) citaj osim nij naivan kao neki vasi ublehasi
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 29 nov 2010, 17:12

Mandžaroš '87 je napisao/la:JEDAN JE ZIJAD BLEKIĆ ! PRIPADNIK STARE SARAJEVSKE ČARŠIJE I ČOVJEK KOJI MARKE UKRAO NIJE !!!

PA NJEGA JOS SAMO VI SPOMINJETE :D :D :D
Mi i SIPA.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 29 nov 2010, 17:13

mah vidjeli ljudi u kosevo svake godine uloze po milion i gledaju kako seljacine pale i unistavaju :D ovako ce imat stadion u centru grada i tu ce igrat repka...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 29 nov 2010, 17:15

Ako plate!

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 29 nov 2010, 17:15

nick je napisao/la:mah vidjeli ljudi u kosevo svake godine uloze po milion i gledaju kako seljacine pale i unistavaju :D ovako ce imat stadion u centru grada i tu ce igrat repka...
PA TI SI MAJSTOR ZA PROVOCIRANJE,ja fino napisah da bi volio da ga naprave i ko je ulagao svake godine po milion... :? :? :?

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 29 nov 2010, 17:18

nick je napisao/la:mah vidjeli ljudi u kosevo svake godine uloze po milion i gledaju kako seljacine pale i unistavaju :D ovako ce imat stadion u centru grada i tu ce igrat repka...
PA TI SI MAJSTOR ZA PROVOCIRANJE,ja fino napisah da bi volio da ga naprave i ko je ulagao svake godine po milion... :? :? :?
malo izbacis te ironije i podbadanja i onda cemo normalno diskutovat ali ti to nije cilj...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 29 nov 2010, 17:23

nick je napisao/la:
malo izbacis te ironije i podbadanja i onda cemo normalno diskutovat ali ti to nije cilj...
bezveze mi se upustati u raspravu,sto se tice vaseg stadiona fakat me ne interesuje,ali bi volio da vam ga naprave i da se zove BOJAN KRIZAJ,a brate znaju me neki forumasi pa neka kazu ima li istine u ovome o cemu ja pricam...ah ta ironija,ocito da si ti to tako shvati,sorry.... :D

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 29 nov 2010, 17:25

padobranac yebo te Mujezinovic :mrgreen:
1921-2011

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 29 nov 2010, 17:26

Esii TM87 je napisao/la:padobranac yebo te Mujezinovic :mrgreen:
neka,neka... :D

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, Hrasno15, Majestic-12 [Bot] i 35 gostiju.