Isto kao sto vam se istorijat moze satkati u dva posta. De bola krmak koga boli racku koliko Pobeda iz Prilepa ima titula kad je prati 500 ljudi

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Isto kao sto vam se istorijat moze satkati u dva posta. De bola krmak koga boli racku koliko Pobeda iz Prilepa ima titula kad je prati 500 ljudi
NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑31 mar 2020, 09:16Lijepo si ti to upakovao komsija ali samo sa finim celofanom. Ispod ti je jeftina prica.
Da krenemo od prvog. Mostarac? Brato mostarcu je svetinja simbol grada i neces ga cuti da sklapa pjesme o njegovom rusenju ili da se na poluvremenu pustaju seljacke pjesme kako nema vise nekih mostova![]()
BB simbol Mostara. Stadion koji je napravljen za potrebe Velezabrato neosvojiva tvrdjava za engleze njemce ruse i ostale koju vam geografija,nesretni rat i dejton dodijelise. Jos se vi samoproglasiste plemicima u Medjugorju,kupiste stucne kopacke i dresove i poceste igrat lopte. Tvrdjava od tada pusta,nema joj vise Veleza. Skupi vas se nesto iz skutorije i tih lokalnih hajdukovaca i dinamovaca kada slavite titulu ili igrate evropu i to je to
![]()
Stadion preko puta pijace na vjetrometinikomsija znaci ne znam koliko ides po utakmicama ali taj stadion sa vjetrometine je sada Veltins arena za BB. Dok vi pravi mostarci u srcu grada gledate utakmice u ciframa i varijacijama 300-700 mi seljaci ovaj prosirujemo jer ovaj kapacitet 5000 ce biti malo koji su povratak vjere u fudbal rezirali ovi posteni ljudi koji nam vode u klub nakon 25 godina kradja. Nema tu kupovina titula da nas samo zadnje kolo skupe
![]()
Komsija nego izvadi iz podruma sveto crveno i sa starim dodji. On je vec rekao ma pusite ku.rac spremite me kuci s posla odo ja bola sa rajom crvenom na utakmicu Veleza. Vracaju se stari navijaci. Ne mozes nekoga natjerati da nesto voli. Pozdravi starog i reci mu brzo ce ovo proci i brzo ce Radnik pa forcamo na vjetrimetini. Stara ljubav je.bo sve. Nije krmkov otac prodana dusa. Forza Velez do groba
Zukanovic je napisao/la: ↑31 mar 2020, 16:59https://www.transfermarkt.com/wagner-la ... eler/28663
Imas ovde nesto. od 2009 ima sve do sada. nazalost fali sve do 2009. da ima te podatke ja bi sve stavio ali tesko.
+ ima i ovo : https://www.transfermarkt.com/premijer- ... ewerb/BOS1 ili naravno fali kako sam vec napisao stare godine.
Ne podcjenjuj sesterostrukog prvaka, jer ako vas promasi, vjetar od promasaja ce vas otpuhat u cvajtu.
Pa ocigledno da ce se i te kvalifikacije pomjeriti za neki drugi mjesec. Sumnjam da ce nova sezona poceti kad je pocinjala kod nas npr. krajem jula vec nekad poslije. Sve ce se poremetiti sto se tice datuma.
Da se sezona završi po trenutnom stanju i da klubovi nastupe u evropskim kvalifikacijama!?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.