Bas je na drzavnim jaslama

Jesi li procitao sta covjek radi

Da je na drzavnim jaslama nosio bi teku ispod ruke i cvokao cunu u dzepu

@Marsal
Ako ti je vazda krampa u ruci, tebi je ova korona pickin dim

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Bas je na drzavnim jaslama
Konto da radi u ŽFBiH.kraljttbvb je napisao/la: ↑31 mar 2020, 15:19Bas je na drzavnim jaslama![]()
Jesi li procitao sta covjek radi![]()
Da je na drzavnim jaslama nosio bi teku ispod ruke i cvokao cunu u dzepu![]()
@Marsal
Ako ti je vazda krampa u ruci, tebi je ova korona pickin dim![]()
Ma ne bojim se zbog sebe fakat, nego matere i oca. Postari su.kraljttbvb je napisao/la: ↑31 mar 2020, 15:19@Marsal
Otprilike oko 10
Željeznica zadnji put zapošljavala u jesen 2014. Uveden im je moratorij na zapošljavanje, moraju smanjiti broj radnika zbog Svjetske banke. U zadnje 3 godine 750 ih napustilo što penzija, što odlazak vani. Ove godine neće zapošljavat isto.
Heroj si. Ja sam takodjer prije 4 godine radio na građevini kratko, jedno pola godine. Krvavo zarađene pare. Nadam se da ćeš što prije odatle u nešto bolje.
Ti željezara, oni BH Pošta. S parama ste.
Ja sam u privatnoj. Jes da je plata bezze, al je ovo opis radnog mjesta.kraljttbvb je napisao/la: ↑31 mar 2020, 15:19Bas je na drzavnim jaslama![]()
Jesi li procitao sta covjek radi
Da je na drzavnim jaslama nosio bi teku ispod ruke i cvokao cunu u dzepu![]()
@Marsal
Sta si trenirao?
Antipolitika3 je napisao/la: ↑31 mar 2020, 17:24Sta si trenirao?
Ja odem u prirodu svaki drugi dan i otrčim oko 8km jedno 10 sprinteva i kao ptica napune se baterije za borbu kuci sa đecom i zenom.![]()
Antipolitika3 je napisao/la: ↑31 mar 2020, 17:24Sta si trenirao?
Ja odem u prirodu svaki drugi dan i otrčim oko 8km jedno 10 sprinteva i kao ptica napune se baterije za borbu kuci sa đecom i zenom.![]()
Hvala ljudino.RacioEmocionalan je napisao/la: ↑31 mar 2020, 16:59Heroj si. Ja sam takodjer prije 4 godine radio na građevini kratko, jedno pola godine. Krvavo zarađene pare. Nadam se da ćeš što prije odatle u nešto bolje.![]()
Hvala bodi. Znaš kako kažu: nije teška robija, teški su robijaši. Na posao sam poprilično navikao ali na ona zla i na one šupke od ljudi nikad neću. Taman da živim sedamsto godina. Onakve seljobere i primitivce, garantujem ti, ne možeš ni zamislit. Sva sreća ima par momaka što su ko hljeb dobri pa se držimo zajedno.
Tacno u zadnjih 15-ak dana možeš vidjeti koliko su isprepadani ovi što su preko noći nekako namlatili lovu.RacioEmocionalan je napisao/la: ↑31 mar 2020, 16:59Heroj si. Ja sam takodjer prije 4 godine radio na građevini kratko, jedno pola godine. Krvavo zarađene pare. Nadam se da ćeš što prije odatle u nešto bolje.![]()
Hiljadarka, plus zavrtanje na kafi ili na gorivuBelminM23 je napisao/la: ↑31 mar 2020, 18:27Završio jučer sa poslom. Trenutno sam nezaposlen. Da stvar bude gora, dao sam otkaz na kraju februara i mjesec dana otkaznog roka. Malo mi hiljadarka na pumpi bila, htio ić konobarisati na more. Glavni gosti, talijani penzioneri.
Sad postim, gdje se zaposliti ovdje, pitanje je. A da li će ovo stati i turizam početi kroz mjesec dva, pa da idem tamo raditi, teško.
Ubo sa pravo vrijeme za sve.
Svakome po bon otkine.Derdiyok je napisao/la: ↑31 mar 2020, 18:43Hiljadarka, plus zavrtanje na kafi ili na gorivuBelminM23 je napisao/la: ↑31 mar 2020, 18:27Završio jučer sa poslom. Trenutno sam nezaposlen. Da stvar bude gora, dao sam otkaz na kraju februara i mjesec dana otkaznog roka. Malo mi hiljadarka na pumpi bila, htio ić konobarisati na more. Glavni gosti, talijani penzioneri.
Sad postim, gdje se zaposliti ovdje, pitanje je. A da li će ovo stati i turizam početi kroz mjesec dva, pa da idem tamo raditi, teško.
Ubo sa pravo vrijeme za sve.![]()
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, JackW i 228 gostiju.