RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- el-fighter
- Kontakt:
Re: FK Velež
Mislim da Velež neće napustiti društvo najboljih bh. timova. Samo naprijed crveni.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- RK Gradacac
- Kontakt:
Velez je uzeo bod a ne tri, a nije ni prvi ni posljednji. Znaci svako ko uzme bod ili tri iz trebinja odma je to namjesteno. Jao logikeEmir_ZENICA je napisao/la:Mislim da je u Trebinju bila namjestena ..pa niko iz Trebinja nije 3 boda uzeo ako se nevaram i dodje Velez i uzme ..zaista cudno..

010 ISN'T JUST A CODE
Znam ja sta je namjestena utakmica....Zepce-Velez 1-3 bez udaranja bez kartona lagano.RK Gradacac je napisao/la:Velez je uzeo bod a ne tri, a nije ni prvi ni posljednji. Znaci svako ko uzme bod ili tri iz trebinja odma je to namjesteno. Jao logikeEmir_ZENICA je napisao/la:Mislim da je u Trebinju bila namjestena ..pa niko iz Trebinja nije 3 boda uzeo ako se nevaram i dodje Velez i uzme ..zaista cudno..
Al u Trebinju je bio rat udaranja pljuvanja.Juce sam vidio Colica i Kazazica iz Veleza krvave noge od krampona sve.
Ako je ono namjestena utakmica onda im treba dati OSCARA ZA GLUMU.
Očito Trebinjcima iz nekograzloga smetaju ostali Hercegovci. Satrali su i Široki i Zrinjski i Veleža samo što im je zadnji uzeo bod.
- Crveni_1922
Emir_ZENICA je napisao/la:Mislim da je u Trebinju bila namjestena ..pa niko iz Trebinja nije 3 boda uzeo ako se nevaram i dodje Velez i uzme ..zaista cudno..
Pa pogledaj malo rezultate ovog zadnjeg kola pa Modrica je uzela 3 boda u Orasju isto konkurentu za ispadanje jesi se mozda zapito da to nije namjesteno?? Haj matere ti nezamaraj se previse zna se koje su tekme namjestene samo pogledaj kladionicu prije svakog kola i sve ce ti biti jasno..
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!
- FK Sarajevo
- Kontakt:
nevjerujem ni ja to namijestanje stvarno ljudi pretjerujete onda je i utakmica celik-posusje namjestena sta ste navalili na jadni velez jeli vam draze da ispadne velez klub koji je i prije 30 godina igro u drustvu najbolji ili leotarCrveni_1922 je napisao/la:Emir_ZENICA je napisao/la:Mislim da je u Trebinju bila namjestena ..pa niko iz Trebinja nije 3 boda uzeo ako se nevaram i dodje Velez i uzme ..zaista cudno..
Pa pogledaj malo rezultate ovog zadnjeg kola pa Modrica je uzela 3 boda u Orasju isto konkurentu za ispadanje jesi se mozda zapito da to nije namjesteno?? Haj matere ti nezamaraj se previse zna se koje su tekme namjestene samo pogledaj kladionicu prije svakog kola i sve ce ti biti jasno..
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
- Crveni_1922
Molim vas sviju-nemojte uopste da replicirate ovoj dvojici ocitih provokatora iz Zenice..stvarno mi nije jasno na kakve nazovi navijace je spao Celik...stvarno ne shvatam....Ja koliko sam na ovom forumu,doticni dvojac je vise na temi Velez vec na Celikovim...
A ono sto su Velezovi igraci PREZIVJELI nakon utakmice u Trebinju i nakon"kupljenog"boda,trebali bi da sude u usranom savezu...onu kasetu treba pogledati a onu krakatu nakazu koja se zove DREC,njega treba sahraniti kada Leotar dodje u Mostar opet.Kratko jasno sahraniti nakon svih onih silnih pogibeljnih startova gdje mu je cilj bio da SLOMI nogu igracima Veleza a ne lopta....i na kraju jos momka sakom odvali...i TAKVI igraju fudbal?A sve radi"politike" i paradrzave...jer da nije njih bila bi ok drzava sa zakonima i ovako nesto nebi se smjelo desavati...svi smo mi zeljni FUDBALA a ne da gledamo sta mesari rade po fudbalskim terenima....
A sto se tice igre Veleza i Velezove igre sada na proljece?Definitivno jedna od najboljih ekipa premijer lige...
A ono sto su Velezovi igraci PREZIVJELI nakon utakmice u Trebinju i nakon"kupljenog"boda,trebali bi da sude u usranom savezu...onu kasetu treba pogledati a onu krakatu nakazu koja se zove DREC,njega treba sahraniti kada Leotar dodje u Mostar opet.Kratko jasno sahraniti nakon svih onih silnih pogibeljnih startova gdje mu je cilj bio da SLOMI nogu igracima Veleza a ne lopta....i na kraju jos momka sakom odvali...i TAKVI igraju fudbal?A sve radi"politike" i paradrzave...jer da nije njih bila bi ok drzava sa zakonima i ovako nesto nebi se smjelo desavati...svi smo mi zeljni FUDBALA a ne da gledamo sta mesari rade po fudbalskim terenima....
A sto se tice igre Veleza i Velezove igre sada na proljece?Definitivno jedna od najboljih ekipa premijer lige...
Nek smo vazda puni Bosne ali i Bosna puna nas!
mani se politike i komentara....jer tako te retarde samo hranis brate.....nekada klub sada samo ime VELEZ MOSTAR....nadam se da ce se nekada u buducnosti statut Veleza popraviti u BH fudbaluedinko je napisao/la:Molim vas sviju-nemojte uopste da replicirate ovoj dvojici ocitih provokatora iz Zenice..stvarno mi nije jasno na kakve nazovi navijace je spao Celik...stvarno ne shvatam....Ja koliko sam na ovom forumu,doticni dvojac je vise na temi Velez vec na Celikovim...
Ustani i bori se,neka pjesma ori se,za svoj klub i grad,uvjek bicu tu SLAVIJU do smrti voljecu
- Crveni_1922
VELEZ JE JAK KO CRNA ZEMLJA... Cestitke za nova 3 boda.
Da je Ibrakovic Abdullah na vreme preuzeo ekipu, Velez bi bio kandidat za titulu, ovako do godine: "VELEZ SAMPION"!!!
Da je Ibrakovic Abdullah na vreme preuzeo ekipu, Velez bi bio kandidat za titulu, ovako do godine: "VELEZ SAMPION"!!!
- el-fighter
- Kontakt:
Čestitke Veležu na osvojena tri boda. Imaju oni dobrih igrača samo ovi prethodni treneri nisu znali sastaviti pravu momčad. NAPRIJED CRVENI.
Velež do groba života mi moga
- FK Sarajevo
- Kontakt:
sad vam je opstanak siguran cestitke
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
FORZZA VELEZ 

http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
Nice, ostajete ipak u ligi, lijepo vidjeti ali opet niste nam dali doći, se pamti 

Nego jesul bili danas lešinari cujem da vam je uprava popustila ,i da su napravili kavez na velikoj tribini za gostujuce navijace??
Edit: sazno sam da lesinari nisu bili ali da je ipak postavljen "kavez" za gostujuce navijace sto je za pohvalu napokon
Edit: sazno sam da lesinari nisu bili ali da je ipak postavljen "kavez" za gostujuce navijace sto je za pohvalu napokon

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Piše: Max
Četvrtak, 23.04.09. 00:35.
Pobjedom protiv Čelika, fudbaleri Veleža stigli do tri boda koja će po svemu sudeći biti presudna u grčevitoj borbi za opstanak. Velež u ovom trenutku ima pet bodova više od direktnih konkurenata Posušja i Orašja, a do kraja prvenstva je ostalo šest utakmica.
''Rođeni u odnosu na prvi dio prvenstva imaju utakmicu više na svom terenu, dva puta zaredom su domaćini, prvo Slobodi pa kolo kasnije Zvijezdi i gledajući realno sudbinu drže u svojim rukama.
Protiv Čelika je Velež odigrao vrlo dobru utakmicu, ako se izdvoji samo drugo poluvrijeme možda i najbolju ovog proljeća, Elvir Čolić je zabio svoj šesti gol posljednjih Armel Škaljić treći u posljednjih pet utrakmica.
- U ovom trenutku je za nas ovo itekako važna pobjeda. Protiv sebe smo imali kvalitetan sastav Borca koji se u Vrapčićima nije branio, koji se nadigravao, a nama je uvijek takve utakmice lakše igrati, za razliku od onih ekipa koje su u Mostaru igrale bunker, tu smo jako teško dolazili u prilike za gol. Protiv Čelika smo odigrali dobru utakmicu, prikazali smo najbolju partiju do sada na svom terenu i ono što je najvažnije, publika je bila zadovoljna. Znamo za rezultate Orašje i Posušja, ali mi moramo gledati sebe, znamo šta je naš cilj, rezultatima ostalih ekipa se ne želim zamarati - kaže u analizi utakmice protiv Borca Abdulah Ibraković
Posebno priznanje u jučerašnjoj utakmici je zaslužio Adnan Kadrić koji je nastupio protiv Borca iako je njegova majka samo dan tragično preminula. Kadrić je protiv Borca nastupio kao kapiten odigravši jednu od ponajboljih utakmica ove sezone u Vrapčićima
valjda protiv Borca i ovi na portalu znaju grijesiti to je cudo jedno!
Pobjedom protiv Čelika, fudbaleri Veleža stigli do tri boda koja će po svemu sudeći biti presudna u grčevitoj borbi za opstanak. Velež u ovom trenutku ima pet bodova više od direktnih konkurenata Posušja i Orašja, a do kraja prvenstva je ostalo šest utakmica.
''Rođeni u odnosu na prvi dio prvenstva imaju utakmicu više na svom terenu, dva puta zaredom su domaćini, prvo Slobodi pa kolo kasnije Zvijezdi i gledajući realno sudbinu drže u svojim rukama.
Protiv Čelika je Velež odigrao vrlo dobru utakmicu, ako se izdvoji samo drugo poluvrijeme možda i najbolju ovog proljeća, Elvir Čolić je zabio svoj šesti gol posljednjih Armel Škaljić treći u posljednjih pet utrakmica.
- U ovom trenutku je za nas ovo itekako važna pobjeda. Protiv sebe smo imali kvalitetan sastav Borca koji se u Vrapčićima nije branio, koji se nadigravao, a nama je uvijek takve utakmice lakše igrati, za razliku od onih ekipa koje su u Mostaru igrale bunker, tu smo jako teško dolazili u prilike za gol. Protiv Čelika smo odigrali dobru utakmicu, prikazali smo najbolju partiju do sada na svom terenu i ono što je najvažnije, publika je bila zadovoljna. Znamo za rezultate Orašje i Posušja, ali mi moramo gledati sebe, znamo šta je naš cilj, rezultatima ostalih ekipa se ne želim zamarati - kaže u analizi utakmice protiv Borca Abdulah Ibraković
Posebno priznanje u jučerašnjoj utakmici je zaslužio Adnan Kadrić koji je nastupio protiv Borca iako je njegova majka samo dan tragično preminula. Kadrić je protiv Borca nastupio kao kapiten odigravši jednu od ponajboljih utakmica ove sezone u Vrapčićima

ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
a i ovdje dole je greska fali valjda ´´ranije´´ ili tako nesto,ma fuseraju pravoPasha je napisao/la:Piše: Max
-
- Kontakt:
"Rodjeni" oprezno jer jos nista nije gotovo,ima jos 6 tekmi do kraja,nazalost,bice tu jos svasta,tu mislim na razne mucke i podmetanja od strane uhljupa iz saveza,iljo se nece predati tako lako,posljednji adut koji drzi u rukavu je licenciranje klubova......u narednoj tekmi protiv pitara-mislim da Ibrakovic niposto ne smije postaviti bunker,mislim da bi otvorenom igrom mogli makar do boda......Sretno Vam bilo do kraja!!
lopta je okrugla je napisao/la:"Rodjeni" oprezno jer jos nista nije gotovo,ima jos 6 tekmi do kraja,nazalost,bice tu jos svasta,tu mislim na razne mucke i podmetanja od strane uhljupa iz saveza,iljo se nece predati tako lako,posljednji adut koji drzi u rukavu je licenciranje klubova......u narednoj tekmi protiv pitara-mislim da Ibrakovic niposto ne smije postaviti bunker,mislim da bi otvorenom igrom mogli makar do boda......Sretno Vam bilo do kraja!!
Slazem se s tobom da nema opustanja, vidim mnogi vec ovo vide kao zavrsen posao.
A u Sarajevu nece biti bunkera, opustenije ce se igrati, i imam osjecaj da cemo donjeti bod(ove) sa Koseva. Volio bih vidjeti Sarajevo u Evropi, ali i nama su potrebni bodovi. Evo izjave Ibrakovica:
Onda je na redu gostovanje na Koševu...
"Pozivam sve navijače, bilo Sarajeva, Veleža, ali i druge, neutralne, da dođu na Koševo i uživaju u fudbalskom prazniku. Uvjeren sam da će i Sarajevo i Velež igrati za raju, a toga odavno nema na našim terenima. Kada se igra otvoreno, dolaze i pobjede. To je moja filozofija. Žao mi je što većina mojih kolega robuje rezultatu, stvara pritisak na igrače i zadovoljava se tijesnim pobjedama. Velež puni gostujuće stadione, to nam je satisfakcija".
samo mostarski, samo bahato
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.