nekoIzMostara je napisao/la: ↑29 mar 2020, 00:19
Convicts1988 je napisao/la: ↑28 mar 2020, 22:03
Osvajač 3 titule prvaka države BiH + 2 kup takmičenja
Kako BiH?? Nezz da je neko iz RS-a igrao, ne vidim ni Borac ni Leotar ni Modricu?? Zar je RS druga drzava ili
Koga briga za te klubove
Reci ti meni cijom krivicom oni nisu igrali

Koji je bio razlog privremene suspenzije saveza nakon rata
Na kraju koju ligu igraju danas,istu onu druze moj koju je Celik osvojio 96 naprimjer...razmisli malo,jesmo li mi to se prikljucili nekoj ligi,ili su se oni prikljucili PL BiH...
Sta mislis zasto savez nikada nije rijesio pitanje oko kojeg se ovdje lome koplja.
Slicno ti je i na Kosovu,koga boli briga sta srbi tamo priznaju a sta ne,i negirati klubu titulu nezavisne,suverene drzave zato sto oni koji su je rusili nisu htjeli igrati,jer je de fakto ne priznaju...Eto priznaje se kada su oni poceli igrati...Sta mislis da svabo ponisti sve prije 1990...nisu svi igrali,uceraj mu..
To sto je savez bio pod suspenzijom zbog direktnog mjesanja politike tadasnje,i spora se mora tumaciti kako treba....Je li vi znate da su srbi i hr htjeli da im se priznaju lige,i da igraju evropu..
Celik je bio 3 puta sampion nezavisne BiH,i svaki celikovac koji se oko toga raspravlja po forumu nije dobar u glavu.Da je to bio Velez,drugacija bi prica bila od Mostaraca,pa Zeljo ganja neku glupost iz 46,vidili valjda od ustasa i cetnika pa hajmo i mi...Ali Celiku se osporava titula nezavisne drzave,Slobodi priznati kup nekadasnje drzave...Da ga Zeljo uzeo u tom finalu priznali bi ga sami sebi...
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".