Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Tottenham oba gol 1
Koln oba gol 1
Bilbao 1
Palermo 1X
Valencia 1
Montpellier 1
Sardegna 1
Kvota 19,84 eur
Ja izgleda moram robije odlezati, da dobijem kakav cent na kladionici. Ovi zabari vodili za 15 na kraju zadnje cetvrtine, odem sinoc na pivu sa osjecajem da imam 95 erura i dzepu. Kad ono na kraju X i pobjeda nakon prvog produzetka.... Ne zna covjek sta bi mislio, matere mi..
Koln oba gol 1
Bilbao 1
Palermo 1X
Valencia 1
Montpellier 1
Sardegna 1
Kvota 19,84 eur
Ja izgleda moram robije odlezati, da dobijem kakav cent na kladionici. Ovi zabari vodili za 15 na kraju zadnje cetvrtine, odem sinoc na pivu sa osjecajem da imam 95 erura i dzepu. Kad ono na kraju X i pobjeda nakon prvog produzetka.... Ne zna covjek sta bi mislio, matere mi..
Bursaspor - Kayserispor
1
2.05
AC Horsens - AaB
1X
1.35
Droylsden - Leyton Orient
1X
2.08
Total odds 5.76
Total stakes 50kr
Droylsden - Leyton Orient
Over 2.5
1.60
Leicester City - Nottingham Forest
X2
1.72
Luleå HF - Frölunda HC
1
1.75
Total odds 4.82
Total stakes 75kr
Everyone knows deep down that there's only one intimidating ground left in the country....The Den. The only place for big matches where it could go off big scale inside & outside...where over half the crowd would proper fight the oppo...
- legenda reala
- Kontakt:
EL CLASICO
21:00 Barcelona - Real Madrid 2 3.10
SINGLE!
19:00 Bursaspor - Kayserispor 1 2.10
SINGLE!
Lugano - Aarau 1/1 2.30
21:00 Barcelona - Real Madrid 2 3.10
SINGLE!
19:00 Bursaspor - Kayserispor 1 2.10
SINGLE!
Lugano - Aarau 1/1 2.30
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
U ponudi Premier Kladionice ima mogućnost odigravanja i kornera i ostalog a nemože se kombinovati, a gluposti...

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- VolimLiverpool
- Kontakt:
@ADIS 22
Promasio si i Bolton,bilo je 2:2,u tebe X,bila 2 tako da...
U Formuli se kladim,a ponuda nikada izaći...
You'll never walk alone.
Horsens - Aalborg ps1
Lugano - Aarau 1
Leicster - Nottingham X/1
Furth - Munchen 1860 ps1
Modena - CIttadela dg1
23.91 na 2 km 47.82 km
kasnije mozda odigram isti tiket,sa jednom izmjenom,a to je Leicster 1 .
Lugano - Aarau 1
Leicster - Nottingham X/1
Furth - Munchen 1860 ps1
Modena - CIttadela dg1
23.91 na 2 km 47.82 km
kasnije mozda odigram isti tiket,sa jednom izmjenom,a to je Leicster 1 .
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
ja mislim da bi trebalo se moci odigrati, al ne mozes kombinovati iz super ponude taj par sa kornerima ...GunnerS je napisao/la:U ponudi Premier Kladionice ima mogućnost odigravanja i kornera i ostalog a nemože se kombinovati, a gluposti...![]()
Ma nemogu, al opet ću pokušat, jer nisam igrao uopšte fiksne, 1 x 2 nego htio žute, kornere, offside i tako te gluposti, na markicu smao da bude zanimljivije pratit.
EDIT. Može, e jbg.sinoć nije ocam' moglo
EDIT. Može, e jbg.sinoć nije ocam' moglo

Već sam o tome pisao da niko ne namješta kao Rusi. Nedavno sam naletio na jedan sajt gdje su nabrojane 10 najjačih mafija na svijetu, pogađate ko je na prvom mjestu?
Dok sam bio naivniji igrač dosta puta sam igrao ruski hokej male kvote na favorita i solidan broj puta sam promašio. A onda sam nešto primjetio: ne baš uvijek, ali često puta kad stave neku malu rusku kvotu u bonus par ne dođe kec. Danas igraju Dinamo Moskva - Avtomibilist, kvota u bonus paru je 1,40, znači očekuje se rasturanje, no vidjećemo hoće li biti tako. Samo ću vam reći da je ovaj par u bonus paru u Premieru i Bet live-u, ostale kladionice nisam gledao. Dobro, moramo uzeti u obzir da je ponedjeljak, da je mali izbor, moraju nešto staviti.
Da me krivo ne shvatite, ne preporučujem ovo ni za marku uplatu. Ako će neko igrati sistem dolazi u obzir za razradu. Kvota na x2 je 2.70.
Dok sam bio naivniji igrač dosta puta sam igrao ruski hokej male kvote na favorita i solidan broj puta sam promašio. A onda sam nešto primjetio: ne baš uvijek, ali često puta kad stave neku malu rusku kvotu u bonus par ne dođe kec. Danas igraju Dinamo Moskva - Avtomibilist, kvota u bonus paru je 1,40, znači očekuje se rasturanje, no vidjećemo hoće li biti tako. Samo ću vam reći da je ovaj par u bonus paru u Premieru i Bet live-u, ostale kladionice nisam gledao. Dobro, moramo uzeti u obzir da je ponedjeljak, da je mali izbor, moraju nešto staviti.
Da me krivo ne shvatite, ne preporučujem ovo ni za marku uplatu. Ako će neko igrati sistem dolazi u obzir za razradu. Kvota na x2 je 2.70.
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ma barsa ima takav napad, da ne postoji ta odbrana na svijetu koju oni ne mogu probiti, zato po meni el clasico 1, zabit ce ga barsa makar i u 90 +Citizen-X je napisao/la:Classico: najbolje bi bilo odigrat na rezultat 1:1 - kvota 7 ili 2:2 kvota 15 ko ima para ili pak oba daju go u oba poluvremena sa nesto labavijom svotom ali je X ovdje debelo siguran.... murinjo ce se zatvorit - nece dozvolit gubljenje bodova sa trazenjem gresaka u pasovima - dakle ici ce 100% na sigurno kao sa Interom moze bit' da bi mu se mogao bunker osvetit kao i sa Interom uglavnom - barselona nece dobit ovu utakmicu jer real ima 12 igraca na terenu 11+ Murinjo...

Za zivot cijeli!
@The_maniacs, ima, Inter prošle godine

- VolimLiverpool
- Kontakt:
Barcelona-Real M. (F.S.) X2 1.60
Malmo-Aranas (F.T.) 1 1.40
Lugano-Aarau 1 1.55
Gl.Bistrita-Victoria Br. 1 1.75
Veendam-AGOVV PS 1 1.50
9.14 10.00 91.14
SINGLE!
Barcelona-Real M. 2 3.10
3.10 15.00 46.5
Sretno svima.
Malmo-Aranas (F.T.) 1 1.40
Lugano-Aarau 1 1.55
Gl.Bistrita-Victoria Br. 1 1.75
Veendam-AGOVV PS 1 1.50
9.14 10.00 91.14
SINGLE!
Barcelona-Real M. 2 3.10
3.10 15.00 46.5
Sretno svima.

You'll never walk alone.
bolton,broj golova domacina x znaci 2-3 gola..kako sam promasiovolimliverpool je napisao/la:@ADIS 22
Dozivotni clan sportsport.ba
)))

- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ma probili su oni nju, po jednom u obje utakmice, jbg to na kraju nije bilo dovoljno za prolaz, al su ipak postigli gol, to ja govorim, da ce oni sigurno zabiti 1, a pique i puyol ce zaustaviti sve nalete napada madriđanaGunnerS je napisao/la:@The_maniacs, ima, Inter prošle godine![]()

Za zivot cijeli!
Mogul' pogađat za koa navijaš ?
@Jaruga, de mi ba, par tvojih viđenja šta če bit na El Clasicu, ono žuti, prelazi i tak to... što više to bolje

@Jaruga, de mi ba, par tvojih viđenja šta če bit na El Clasicu, ono žuti, prelazi i tak to... što više to bolje

- Eric Cartman
- Kontakt:
imal' na netu live stream da se moze gledat vecerasnja utakmica /barsa/real/ posto nijedan od nasih ne prenosi a THOR odavno na nagra3 otiso
Klikni OVDE da dobijes 10 centi.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
navijam za ove katalonceGunnerS je napisao/la:Mogul' pogađat za koa navijaš ?![]()

a realno sad, mislim da ce se real zatvoriti k'o inter prosle godine, jer je mourinho takav trener da mu je bitnije ne izgubiti u velikim utakmicama nego pobjediti, i sad se postavlja pitanje da li ce barsa uspjeti probiti taj bunker madriđana, ja se nadam da hoce, jer realno messi i villa su vrhunske klase i jos nazad imaju jednog xavija i iniestu koji im daju lopte kakve samo pozeliti mogu, znaci minimum jedan gol je neupitan po meni, jer ako se sjecas prosle godine zabili su oni 2 interu, al im je drugi (ne)opravdano ponisten zbog navodnog igranja rukom koliko se sjecam
edit prenos bi trebao biti na bet365, samo se moras registrovati

Za zivot cijeli!
Znači večeras za komp i gledat 
Ne vjerujem da će Mou tako se zatvorit, jer ipak on uvjek radi suprotno od onoga što ljudi misle, al nezaboravi da Real ima perfektnu kontru, što Barcelonini stoperi nemogu pratit sigurno

Ne vjerujem da će Mou tako se zatvorit, jer ipak on uvjek radi suprotno od onoga što ljudi misle, al nezaboravi da Real ima perfektnu kontru, što Barcelonini stoperi nemogu pratit sigurno

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.