Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
OTNYS_YNWA je napisao/la:Zadrži 5 somića, meni proslijedi 2.Da mi se nađe za jednog listića sa par sigurica.
I ja kažem.ji-sung je napisao/la:gotova valencija! HVALAAAAAAA BOGU!:D:D:D
Imaš gore Live stream ti piše otvori to, i pokraj imaš listu utakmica, klikni na utakmicu koju hočeš i uživaj u predobrom linku i sliciMonolog je napisao/la:Kako se poveća slika na bet365.com? Neko je neki dan pisao o tome, ali mi je mrsko sad tražiti taj post.
Nemaju.HZ_ilidzaa je napisao/la:To sismisi ... kakva je ona Indiana imajul sanse veceras protiv Lakersa?
hodža je napisao/la:ono što bi sutra trebalo proći :
Njukastl-Čelzi : Domaćin daje... znamo kakva je situacija u Čelziju..kad je Žilina uspjela na Stemfordu zabiti, zašto ne bi Njukastl na St.Džejmsu...
Keln-Volfsburg : Domaćin daje ... Keln mora jurišati po pobjedu jer je u nezavidnoj poziciji,dok se sa druge strane i Volfsburg nada pobjedi. Očekujem otvorenu utakmicu sa dosta golova, i vrlo vjerovatno Oba Daju, ali zbog Kelnovog imperativa i Volfsburgove propusne odbrane, igram da Domaćin Daje...
Totenhem-Liverpul : Domaćin daje ... Mislim da je suvišan svaki komentar. Ne mogu da zamislim da ekipa Totenhema ne zabije barem jedan gol sutra...
Valensija-Almerija : 1 ... Po meni, sutra najsigurniji par na ponudi, ako takav uopšte i postoji.Valensija u strašnoj formi i ne vjerujem da im slabašna Almerija može bilo kako nauditi sutra.Vjerovatno će igrači Almerije noć provesti moleći se Bogu da ne prođu slično kao sa Barsom ( možda odigram 7+ u singlu)...
Inter-Parma : 1 ... Uprkos svim ozljedama i suspenzijama očekujem pobjedu Intera. Parma nije ekipa koja se može nositi sa prvakom Italije, čijem treneru je skoro svaka tekma biti ili ne biti za ostanak na klupi. Vjerujem da Inter ima dovoljno kvalitetne zamjene za ove izostanke i da će pronaći dovoljno motiva, kako Benitez (ostanak na klupi), tako i igrači( smanjivanje zaostatka za Milanom). Očekujem ubitačan tempo kao na tekmi protiv Totenhema...
Venlo-Ajax : 2 ... Ajax je zapao u rezultatsku krizu. Nekoliko mečeva ne znaju za pobjedu u prvenstvu, a u LP su također zabilježili poraz. Iako će igrati bez "vampira" Suareza, smatram da su dovoljno kvalitetni i dovoljno veliki klub da smognu snage da izađu iz ove krize, a gdje ćeš bolju šansu od pretposljednje ekipe na tabeli, koja, uglavnom, služi za nabijanje gol-razlike. Ovo je čista dvica uz, vjerovatno, 3 i više golova...
Dandi-G.Rendžers : 2 ... Sa 7 pobjeda u isto toliko mečeva u gostima, Rendžersi su sutra favoriti i očekujem da tu ulogu opravdaju. Seltik je danas kiksao, i vjerujem da se neće ponoviti scenario od prije nekoliko vikenda, i da će Rendžersi iskoristiti kiks Seltika i odvojiti se na 5 bodova...
ukupna kvota je oko 10![]()
@Gunners, nema na čemu. Tu smo da si pomažemo. Hvala ti.Monolog je napisao/la:
Tottenham - Liverpool 1 (2.25)![]()
Inter - Parma 1 (1.65)![]()
Beira Mar - Benfica 2 (1.5)![]()
Valencia - Almeria 1 (1.35)![]()
Kvota 7.52
Uplata 25 KM
Sretno svima![]()
Da, biće tu još jedan tiket na kojem ću igrati samo gluposti(izabraću neke od ovih parova):
Newcastle - Chelsea PS1![]()
Venlo - Ajax 3+
Lyon - Psg PS1![]()
Braga - Nacional 1
Nadal - Federer 24+![]()
Werder - St. Pauli 3+![]()
Koln - Wolfsburg 3+
Bilbao - Osasuna 1![]()
Xamax - Basel PS1![]()
St. Gallen - Zurich 3+![]()
Salzburg - Jesenice 6+![]()
Manglerund - Valerenga 6+
Wolfsburg - Munchen 1![]()
Roma - Cremona 1
L.A.Clippers - Utah 2
Probati u singleu:
Zagreb - Flensburg X
Igokea - Cibona 2
Galatasaray - Bešiktaš 2![]()
Jaruga, danas ide SG manje na Federer - Nadal.
hodža je napisao/la:
Glavni tiket prošao bez problema
hodža je napisao/la:hodža je napisao/la:Ustaaaaaaajjjjjjjjj !!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
C.Real-Bosna(+10,5)... H1...1,85
Federer-Nadal...1...1,65
kvota : 3,05
A.Bilbao-Osasuna...1
Majorka-Malaga...1
Okser-Tuluz...1
Austrija-Rapid...1
Truiden-Briž...2
Keln-Volfsburg...ObaDaju
kvota : 39,73
Valensija-Almerija...1
Venlo-Ajax...2
Totenhem-Liverpul...DomaćinDaje
Keln-Volfsburg...DomaćinDaje
Monpelje-Kolding...1
Teramo-Siena...2
LA Lejkers-Indiana...1
kvota : 4,51
Totenhem-Liverpul...1
Keln-Volfsburg...ObaDaju
Lacio-Katania...1
Palermo-Roma...3+
A.Bilbao-Osasuna...1
Real-Bosna(+10)...H1
kvota 30,57
Sretnoooo !!!!
Mislim da on nije to trazio,ali nebitno.Situacija se zakomplikovala;Braga se mora gledati...GunnerS je napisao/la:Imaš gore Live stream ti piše otvori to, i pokraj imaš listu utakmica, klikni na utakmicu koju hočeš i uživaj u predobrom linku i sliciMonolog je napisao/la:Kako se poveća slika na bet365.com? Neko je neki dan pisao o tome, ali mi je mrsko sad tražiti taj post.
Monolog, hvala
1921 je napisao/la:Valencia - Almeria 1/1 (1.8)
reds je napisao/la:E hajmo sutra El Clasico prognoze ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.