FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Blancos je presh'o google uzduz i po'prijeko 

Mourinho nikad nije pobjedio na Nou Campu (osim kad je bio u službi Barse kao prevodioc Van Gallu ili kad je donosio vodu igracima Blaugrane) tako da nece ni sutra pobjediti.
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Smrade jedno dolazis na temu RM, stavis 3 klipa u 3 sekunde i ti imas nesto da kazes..Romariooo je napisao/la:Smrad real madrida opasno se širi po ovoj nasoj temi, al neka, nece jos dugo, nakon sutrasnjeg nabijanja valjda nece vise dolaziti i dosadjivati, kad ih iznabadamo po peti put za redom.
Ali opet, ko ce ga znati, kakvi su ovo pacijenti, i da ih pobijedimo 10:0, deset puta za redom, opet bi mozda smarali

edit:nevrijedi sa botom raspravljati

ajd zdravo
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 28 nov 2010, 20:46, ukupno mijenjano 1 put.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
...e da li tko zna koliko otprilike megabajta potrosi(ne znam da li sam se dobro izrazio)jedna utakmica koja se gleda preko interneta...ja nikad ne pratim koliko trosim,pa ne znam...imam jos 800MB pa ne znam hoce li biti dovoljno za el clasico...
nebitno druzhe, ja hocu da kazem, a ti to sigurno znas, da je najbitnije srcem igrati za kLub, kao sto ste vi imaLi jednog Guti-a, Raula (aL' dresovi im izasli iz mode pa dobiLi nogu), kao sto Barca ima jednog Xavi-a... a ne trcati za milioncicima (u ovom slucaju znas na koga mislim)...Los_Blanos2 je napisao/la:mandraX je napisao/la:i nikad neće ... nije k'o taj maneken, sutra da mu Barca nedo' Bog ponudi neku lijepu cifru, mislis da bi se mislio dal' da potpise?Los_Blanos2 je napisao/la: A ma bas nista..ali nemoze biti skuplji od CR.transfer u Real Madrid je bio 94 mill eura, jeli Messi imao 1 transfer negdje, ne.. CR jeste i njegova forma je na nivou i sad je jos skuplji.![]()
Pa Barca je nudila, de mi reci da nisi bio u toku prije 2 godine??Kad su mogli za Ibru ponuditi vise milioncica zasto nisu i za CR, uostalom trazili su ga ali.... ti sada to neznas jeli
zna se sta je on pricao kad je bio u Man.U
- Los_Blanos2
- Kontakt:
500 do 600enobarca je napisao/la:...e da li tko zna koliko otprilike megabajta potrosi(ne znam da li sam se dobro izrazio)jedna utakmica koja se gleda preko interneta...ja nikad ne pratim koliko trosim,pa ne znam...imam jos 800MB pa ne znam hoce li biti dovoljno za el clasico...

FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Ma jarane ti na ovaj temi spavas.Jednostavno i sam znas ko je najjbolji.Los_Blanos2 je napisao/la:Smrade jedno dolazis na temu RM, stavis 3 klipa u 3 sekunde i ti imas nesto da kazes..Romariooo je napisao/la:Smrad real madrida opasno se širi po ovoj nasoj temi, al neka, nece jos dugo, nakon sutrasnjeg nabijanja valjda nece vise dolaziti i dosadjivati, kad ih iznabadamo po peti put za redom.
Ali opet, ko ce ga znati, kakvi su ovo pacijenti, i da ih pobijedimo 10:0, deset puta za redom, opet bi mozda smarali![]()
sto se tice mene pobijedili o izgubili nemam nikakvu korist nece meni u dzep, ali docu na temu kad god zelim bujrum i tebi na RM izgubili o pobijedili, ali imaj bar obraz
da lako je za tastaturom biti faca, a jos se radi kako sam zakljucio o liku koji ima vise od 25 godina
ajd zdravo..nevrijedi sa botom raspravljati
VISCA BARCA.
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Mandrax , mislim da je Ronaldo pravi primjer igrača koji srcem igra fudbal , a ne radi novaca . To se da i primijetiti po njegovom zalaganju , čovjek prvi dolazi na trening , zadnji odlazi , te je uvijek emotivan i "voli" zaplakat 

- Los_Blanos2
- Kontakt:
DAVID VILLA 7' je napisao/la:Ma jarane ti na ovaj temi spavas.Jednostavno i sam znas ko je najjbolji.Los_Blanos2 je napisao/la:Smrade jedno dolazis na temu RM, stavis 3 klipa u 3 sekunde i ti imas nesto da kazes..Romariooo je napisao/la:Smrad real madrida opasno se širi po ovoj nasoj temi, al neka, nece jos dugo, nakon sutrasnjeg nabijanja valjda nece vise dolaziti i dosadjivati, kad ih iznabadamo po peti put za redom.
Ali opet, ko ce ga znati, kakvi su ovo pacijenti, i da ih pobijedimo 10:0, deset puta za redom, opet bi mozda smarali![]()
sto se tice mene pobijedili o izgubili nemam nikakvu korist nece meni u dzep, ali docu na temu kad god zelim bujrum i tebi na RM izgubili o pobijedili, ali imaj bar obraz
da lako je za tastaturom biti faca, a jos se radi kako sam zakljucio o liku koji ima vise od 25 godina
ajd zdravo..nevrijedi sa botom raspravljati
VISCA BARCA.

sta velis picca barca

Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 28 nov 2010, 20:49, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
A igraci barce trce za novcima ?boom.dll je napisao/la:Mandrax , mislim da je Ronaldo pravi primjer igrača koji srcem igra fudbal , a ne radi novaca . To se da i primijetiti po njegovom zalaganju , čovjek prvi dolazi na trening , zadnji odlazi , te je uvijek emotivan i "voli" zaplakat
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
...Hvala na odgovoru...Los_Blanos2 je napisao/la:500 do 600enobarca je napisao/la:...e da li tko zna koliko otprilike megabajta potrosi(ne znam da li sam se dobro izrazio)jedna utakmica koja se gleda preko interneta...ja nikad ne pratim koliko trosim,pa ne znam...imam jos 800MB pa ne znam hoce li biti dovoljno za el clasico...dovoljno

Nipošto !DAVID VILLA 7' je napisao/la:A igraci barce trce za novcima ?boom.dll je napisao/la:Mandrax , mislim da je Ronaldo pravi primjer igrača koji srcem igra fudbal , a ne radi novaca . To se da i primijetiti po njegovom zalaganju , čovjek prvi dolazi na trening , zadnji odlazi , te je uvijek emotivan i "voli" zaplakat
Samo sam mu odgovorio , jer je sam rekao da "ovaj" trči za miliončićima .
Pozz
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Jok velim ćenifamadridLos_Blanos2 je napisao/la:![]()
ma ne, samo protivniku moras uci u kozu
![]()
sta velis picca barca

Zadnja izmjena: DAVID VILLA 7', dana/u 28 nov 2010, 20:51, ukupno mijenjano 1 put.
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Nema sanse, uvijek ti skine preko gigu, lazu ti ovi, samo da znas.enobarca je napisao/la:...e da li tko zna koliko otprilike megabajta potrosi(ne znam da li sam se dobro izrazio)jedna utakmica koja se gleda preko interneta...ja nikad ne pratim koliko trosim,pa ne znam...imam jos 800MB pa ne znam hoce li biti dovoljno za el clasico...
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
- Los_Blanos2
- Kontakt:
alvesDAVID VILLA 7' je napisao/la:A igraci barce trce za novcima ?boom.dll je napisao/la:Mandrax , mislim da je Ronaldo pravi primjer igrača koji srcem igra fudbal , a ne radi novaca . To se da i primijetiti po njegovom zalaganju , čovjek prvi dolazi na trening , zadnji odlazi , te je uvijek emotivan i "voli" zaplakat

FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Pa zašto je prešao iz Man.Uniteda u Real?' za 94 miliona kilograma krompira, jelde...ma joook gdje bi portugalac trcao za parama, to je njemu ispod nivoaboom.dll je napisao/la:Nipošto !DAVID VILLA 7' je napisao/la:A igraci barce trce za novcima ?boom.dll je napisao/la:Mandrax , mislim da je Ronaldo pravi primjer igrača koji srcem igra fudbal , a ne radi novaca . To se da i primijetiti po njegovom zalaganju , čovjek prvi dolazi na trening , zadnji odlazi , te je uvijek emotivan i "voli" zaplakat
Samo sam mu odgovorio , jer je sam rekao da "ovaj" trči za miliončićima .
Pozz

- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
a pepe netrazi vecu platu ?Los_Blanos2 je napisao/la:alvesDAVID VILLA 7' je napisao/la:A igraci barce trce za novcima ?boom.dll je napisao/la:Mandrax , mislim da je Ronaldo pravi primjer igrača koji srcem igra fudbal , a ne radi novaca . To se da i primijetiti po njegovom zalaganju , čovjek prvi dolazi na trening , zadnji odlazi , te je uvijek emotivan i "voli" zaplakatibro otisao nije zelio ni da trci...
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Koliko ce ti skinuti zavisi od toga na kojoj brzini streama gledas, ako budes gledao na nekoj manjoj od 300, onda ce ti 800MB biti dovoljnoPortillo je napisao/la:Nema sanse, uvijek ti skine preko gigu, lazu ti ovi, samo da znas.enobarca je napisao/la:...e da li tko zna koliko otprilike megabajta potrosi(ne znam da li sam se dobro izrazio)jedna utakmica koja se gleda preko interneta...ja nikad ne pratim koliko trosim,pa ne znam...imam jos 800MB pa ne znam hoce li biti dovoljno za el clasico...
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Pa idolu , jel on dobio ta 94 miliona ...Mandrak je napisao/la:Pa zašto je prešao iz Man.Uniteda u Real?' za 94 miliona kilograma krompira, jelde...ma joook gdje bi portugalac trcao za parama, to je njemu ispod nivoa![]()

- Los_Blanos2
- Kontakt:
nelazem murinjamiPortillo je napisao/la:Nema sanse, uvijek ti skine preko gigu, lazu ti ovi, samo da znas.enobarca je napisao/la:...e da li tko zna koliko otprilike megabajta potrosi(ne znam da li sam se dobro izrazio)jedna utakmica koja se gleda preko interneta...ja nikad ne pratim koliko trosim,pa ne znam...imam jos 800MB pa ne znam hoce li biti dovoljno za el clasico...

@David Villa
Pepeu je ostalo jos 2 godine ugovora a ima najmanju platu 1.5 mill eura posle grenera i canalesa,dudeka?..Jeli se tebi to cini realnom platom??
City je sigurno spreman ponuditi 6 mill, a on je rekao da ako RM ponudi 3 do 4 mil sigurno ostaje, znaci netrci..samo trazi vecu platu unovom ugovoru.
Pa Barca je bacila oko na njega znas i sam ako si bio u toku oni bi mu ponudili toliku platu, zbog toga sto je u dvoumici uprava RM, najvise se dvoume zbog povreda u zadnje vrijeme,
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.