Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
ipak cu vjerovat expertima koji su strucni za tu oblast, u odnosu na sefa civilne zastite koji nije strucan za tu oblast
uostalom, tu lijepo pise: "razum govori da bi se to moglo dogoditi idući tjedan", dakle kao sto je i receno: 23.03. - 25.03.
uostalom, tu lijepo pise: "razum govori da bi se to moglo dogoditi idući tjedan", dakle kao sto je i receno: 23.03. - 25.03.
SiamoNoi je napisao/la: ↑21 mar 2020, 00:29Toliko o talijanskim ekspertima na koje se ovdje pozivalo.Šef talijanske Civilne zaštite Angelo Borrelli izjavio je danas kako ne može predvidjeti kada će u Italiji biti vrhunac zaraze koronavirusom.
Borrelli je rekao to na konferenciji za medije na kojoj je potvrđeno kako su posljednja 24 sata bila najgora od početka ove krize u toj zemlji – umrlo je 627 ljudi, a novozaraženih je 5.986.
Na intenzivnom liječenju prema Borrelijevim riječima završilo je 2.655 oboljelih, što je 157 više nego jučer.
“Nećemo nikada znati kada će biti vrhunac zaraze kažu nam stručnjaci. Razum govori da bi se to moglo dogoditi idući tjedan ili onaj nakon njega, no nema niti jedan znanstveni dokaz koji bi to potvrdio. Sve su to trendovi i procjene.
ja i dalje tu ne vidim nista sto se kosi s onim sto sam prenio
ciji razum govori da bi to moglo biti sljedece sedmice il one nakon nje, sigurno nije moj ili tvoj ili od ovog sefa civilne zastite, tako da to potice od strucnjaka i sljedeca sedmica se uklapa u ono sto sam prenio, jer ce to biti pon, uto i sri
dal strucnjaci znaju sa sigurnoscu il pretpostavljaju, koga boli patka, to je njihova oblast i ako oni ne mogu znati il pretpostaviti, ne moze niko, mi samo mozemo cekati i vjerovati njima da ce biti tako... ne moze neko biti strucnjak ako ne zna o cemu prica
ciji razum govori da bi to moglo biti sljedece sedmice il one nakon nje, sigurno nije moj ili tvoj ili od ovog sefa civilne zastite, tako da to potice od strucnjaka i sljedeca sedmica se uklapa u ono sto sam prenio, jer ce to biti pon, uto i sri
dal strucnjaci znaju sa sigurnoscu il pretpostavljaju, koga boli patka, to je njihova oblast i ako oni ne mogu znati il pretpostaviti, ne moze niko, mi samo mozemo cekati i vjerovati njima da ce biti tako... ne moze neko biti strucnjak ako ne zna o cemu prica
Direttamente dal sito GianlucaDiMarzio.com sono arrivati gli aggiornamenti, tramite l’informatissimo Gianluca Di Marzio: «L’idea di terminare il campionato con playoff e playout, ad oggi, non viene praticamente più considerata. La Lega ha deciso così e l’intenzione è quella di finire la stagione tutti insieme per perdere meno soldi possibili, ecco perché queste due soluzioni si allontanano. Per quanto riguarda il capitolo legato agli stipendi dei calciatori, c’è la volontà di sospendere il pagamento dello stipendio di marzo, la cui ultima data per pagarlo è comunque maggio. A oggi risulta sospeso fino alla ripresa dell’attività. Se il campionato non dovesse riprendere, si chiederà l’intervento legislativo per ottenere la riduzione degli stipendi per causa di forza maggiore ma questo è uno scenario che nessuno vuole prendere oggi in considerazione. La Lega di Serie A proporrà una ripresa uniformata sugli allenamenti per tutti, che avverrà 21 giorni prima dell’inizio del campionato. Delle simulazioni fatte oggi, l’ultima data utile per tornare in campo in modo da finire il campionato non oltre il 30 giugno è il 10 maggio. Se si andasse oltre, si slitterebbe a metà luglio e si chiederebbero deroghe per l’estensione di contratti e prestiti».
To je to što se tiče sezone u Italji, mislim da niko ne može očekivati nastavak prvenstva u skorije vrijeme a isto važi i za druge lige.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ne znam da li ikog vise briga za to, naravno, osim Chinija
Il Club più titolato al mondo!
Dijabola i Maldini zaraženi.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ma nastavlja se ovo ubrzo, ja vjerujem chiniju 

Iz rukava, ON svakoga dana izvuce nekog keca...
mozete se kladit da svi vlasnici klubova, lega serie a i figc guraju da se liga nastavi, jer ne mozete niti zamislit koliko bi se novca izgubilo i ti ljudi uopste ne misle na talijanski narod, niti fudbalere, gledaju svoju korist i oni sigurno nece odustati, to samo visa sila moze sprijecit
misljenja talijanskog naroda su podijeljena, kao sto je slucaj svugdje bilo o cemu da je rijec...
misljenja talijanskog naroda su podijeljena, kao sto je slucaj svugdje bilo o cemu da je rijec...
Mislim da ljude boli qurac za fudbalom u Italiji.
Mogu klubovi nešto željeti ili ne, ali ne vjerujem da će vlada dati dozvolu za nastavak lige, niti im je to trenutno u listi prioriteta.
Mogu klubovi nešto željeti ili ne, ali ne vjerujem da će vlada dati dozvolu za nastavak lige, niti im je to trenutno u listi prioriteta.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ako ih 40% hoda normalno briga njih i za te mrtve, nazalost to je tako danas, i ako krene opadati broj zarazeni moze se ocekivati nastavak prvenstva bez publike.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Stvari iste ovdje.
Ovo se neće igrati, možda u nekim zemljama i da, ali u Italiji ne. U slučaju i da se bude igralo evo iz rukava da je to druga polovica maja ili juni.
A sve to da bude nula zaraženih sportista, a i to sve pred praznim stadionima.

Ovo se neće igrati, možda u nekim zemljama i da, ali u Italiji ne. U slučaju i da se bude igralo evo iz rukava da je to druga polovica maja ili juni.
A sve to da bude nula zaraženih sportista, a i to sve pred praznim stadionima.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
ministar sporta, vincenzo spadafora, predlozio je datum za nastavak serie a
to je isti onaj ministar koji je trazio prekid serie a i to vam govori da oni bitni vjetrovi trenutno pusu u istu stranu
to je isti onaj ministar koji je trazio prekid serie a i to vam govori da oni bitni vjetrovi trenutno pusu u istu stranu
Ja došao da vidim kad počinje prvenstvo.
Tko **** zaražene,daj da uživamo u Lazio-Brescia hehe
Tko **** zaražene,daj da uživamo u Lazio-Brescia hehe
- tuzlak1987
- Kontakt:
A mogu se kladiti kada se nastavi da ce Lazio zavrsiti najmanje 10 bodova iza prvog. Njima je najgore dosao ovaj kraj jer su igrali iznad svojih mogucnosti.
obrati se njima, oni se pitaju, ne pitam se ja:
http://www.legaseriea.it/en
https://www.figc.it/it/home/
https://www.instagram.com/spadaforavincenzo/?hl=hr
kao bonus, posalji poruke na naloge talijanskih klubova na drustvenim mrezama, a ukoliko budes imao srece, mozda na istim pronadjes i vlasnike klubova, pa budes u mogucnosti obratiti se licno njima
lazio moze zavrsit i s 20 bodova iza prvoplasirane ekipe, to je mnogo bolje nego citav zivot pitati se: "dal bi lazio osvojio scudetto"tuzlak1987 je napisao/la: ↑21 mar 2020, 21:24A mogu se kladiti kada se nastavi da ce Lazio zavrsiti najmanje 10 bodova iza prvog. Njima je najgore dosao ovaj kraj jer su igrali iznad svojih mogucnosti.
mozes se ti kladit da bi lazio zavrsio s najmanje 10 bodova iza prvoplasirane ekipe, no to je tvoje licno uvjerenje i nista vise... ko je vjerovao da ce leicester osvojiti premiership ili wolfsburg bundesligu ili montpellier ligue 1 ili rijeka hnl
Roma creative midfielder Javier Pastore believes “it’ll be impossible to finish the season” due to the Coronavirus pandemic
Pastore glas razuma.

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.