FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

mandraX
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la mandraX » 28 nov 2010, 20:42

Blancos je presh'o google uzduz i po'prijeko :mrgreen:

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 28 nov 2010, 20:44

Mourinho nikad nije pobjedio na Nou Campu (osim kad je bio u službi Barse kao prevodioc Van Gallu ili kad je donosio vodu igracima Blaugrane) tako da nece ni sutra pobjediti.

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 28 nov 2010, 20:44

Romariooo je napisao/la:Smrad real madrida opasno se širi po ovoj nasoj temi, al neka, nece jos dugo, nakon sutrasnjeg nabijanja valjda nece vise dolaziti i dosadjivati, kad ih iznabadamo po peti put za redom.

Ali opet, ko ce ga znati, kakvi su ovo pacijenti, i da ih pobijedimo 10:0, deset puta za redom, opet bi mozda smarali
Smrade jedno dolazis na temu RM, stavis 3 klipa u 3 sekunde i ti imas nesto da kazes.. :mrgreen: :lol: sto se tice mene pobijedili o izgubili nemam nikakvu korist nece meni u dzep, ali docu na temu kad god zelim bujrum i tebi na RM izgubili o pobijedili, ali imaj bar obraz :oops: da lako je za tastaturom biti faca, a jos se radi kako sam zakljucio o liku koji ima vise od 25 godina :oops: ..

edit:nevrijedi sa botom raspravljati :mrgreen:
ajd zdravo
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 28 nov 2010, 20:46, ukupno mijenjano 1 put.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 28 nov 2010, 20:45

...e da li tko zna koliko otprilike megabajta potrosi(ne znam da li sam se dobro izrazio)jedna utakmica koja se gleda preko interneta...ja nikad ne pratim koliko trosim,pa ne znam...imam jos 800MB pa ne znam hoce li biti dovoljno za el clasico...

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 28 nov 2010, 20:46

Los_Blanos2 je napisao/la:
mandraX je napisao/la:
Los_Blanos2 je napisao/la: A ma bas nista..ali nemoze biti skuplji od CR.transfer u Real Madrid je bio 94 mill eura, jeli Messi imao 1 transfer negdje, ne.. CR jeste i njegova forma je na nivou i sad je jos skuplji.
i nikad neće ... nije k'o taj maneken, sutra da mu Barca nedo' Bog ponudi neku lijepu cifru, mislis da bi se mislio dal' da potpise?
:mrgreen: :mrgreen: Pa Barca je nudila, de mi reci da nisi bio u toku prije 2 godine??Kad su mogli za Ibru ponuditi vise milioncica zasto nisu i za CR, uostalom trazili su ga ali.... ti sada to neznas jeli :mrgreen: zna se sta je on pricao kad je bio u Man.U 8-)
nebitno druzhe, ja hocu da kazem, a ti to sigurno znas, da je najbitnije srcem igrati za kLub, kao sto ste vi imaLi jednog Guti-a, Raula (aL' dresovi im izasli iz mode pa dobiLi nogu), kao sto Barca ima jednog Xavi-a... a ne trcati za milioncicima (u ovom slucaju znas na koga mislim)...

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 28 nov 2010, 20:46

enobarca je napisao/la:...e da li tko zna koliko otprilike megabajta potrosi(ne znam da li sam se dobro izrazio)jedna utakmica koja se gleda preko interneta...ja nikad ne pratim koliko trosim,pa ne znam...imam jos 800MB pa ne znam hoce li biti dovoljno za el clasico...
500 do 600 8-) dovoljno

FK Željezničar

Podrška Papetu

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 28 nov 2010, 20:46

Romariooo je napisao/la:Smrad real madrida opasno se širi po ovoj nasoj temi, al neka, nece jos dugo, nakon sutrasnjeg nabijanja valjda nece vise dolaziti i dosadjivati, kad ih iznabadamo po peti put za redom.

Ali opet, ko ce ga znati, kakvi su ovo pacijenti, i da ih pobijedimo 10:0, deset puta za redom, opet bi mozda smarali
Smrade jedno dolazis na temu RM, stavis 3 klipa u 3 sekunde i ti imas nesto da kazes.. :mrgreen: :lol: sto se tice mene pobijedili o izgubili nemam nikakvu korist nece meni u dzep, ali docu na temu kad god zelim bujrum i tebi na RM izgubili o pobijedili, ali imaj bar obraz :oops: da lako je za tastaturom biti faca, a jos se radi kako sam zakljucio o liku koji ima vise od 25 godina :oops: ajd zdravo..nevrijedi sa botom raspravljati :mrgreen:
Ma jarane ti na ovaj temi spavas.Jednostavno i sam znas ko je najjbolji.
VISCA BARCA.
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

boom.dll
Kontakt:

Post Postao/la boom.dll » 28 nov 2010, 20:48

Mandrax , mislim da je Ronaldo pravi primjer igrača koji srcem igra fudbal , a ne radi novaca . To se da i primijetiti po njegovom zalaganju , čovjek prvi dolazi na trening , zadnji odlazi , te je uvijek emotivan i "voli" zaplakat :P

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 28 nov 2010, 20:49

DAVID VILLA 7' je napisao/la:

Smrade jedno dolazis na temu RM, stavis 3 klipa u 3 sekunde i ti imas nesto da kazes.. :mrgreen: :lol: sto se tice mene pobijedili o izgubili nemam nikakvu korist nece meni u dzep, ali docu na temu kad god zelim bujrum i tebi na RM izgubili o pobijedili, ali imaj bar obraz :oops: da lako je za tastaturom biti faca, a jos se radi kako sam zakljucio o liku koji ima vise od 25 godina :oops: ajd zdravo..nevrijedi sa botom raspravljati :mrgreen:
Ma jarane ti na ovaj temi spavas.Jednostavno i sam znas ko je najjbolji.
VISCA BARCA.
:lol: :lol: ma ne, samo protivniku moras uci u kozu :mrgreen: ali nemogu biti gori od ovog sto proziva nesto smradove neke, a na temi RM visi, a ovdje je fin decko od 30 godina :lol:
sta velis picca barca :mrgreen:
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 28 nov 2010, 20:49, ukupno mijenjano 1 put.

FK Željezničar

Podrška Papetu

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 28 nov 2010, 20:49

boom.dll je napisao/la:Mandrax , mislim da je Ronaldo pravi primjer igrača koji srcem igra fudbal , a ne radi novaca . To se da i primijetiti po njegovom zalaganju , čovjek prvi dolazi na trening , zadnji odlazi , te je uvijek emotivan i "voli" zaplakat :P
A igraci barce trce za novcima ?
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 28 nov 2010, 20:50

enobarca je napisao/la:...e da li tko zna koliko otprilike megabajta potrosi(ne znam da li sam se dobro izrazio)jedna utakmica koja se gleda preko interneta...ja nikad ne pratim koliko trosim,pa ne znam...imam jos 800MB pa ne znam hoce li biti dovoljno za el clasico...
500 do 600 8-) dovoljno
...Hvala na odgovoru... ;)

boom.dll
Kontakt:

Post Postao/la boom.dll » 28 nov 2010, 20:51

boom.dll je napisao/la:Mandrax , mislim da je Ronaldo pravi primjer igrača koji srcem igra fudbal , a ne radi novaca . To se da i primijetiti po njegovom zalaganju , čovjek prvi dolazi na trening , zadnji odlazi , te je uvijek emotivan i "voli" zaplakat :P
Nipošto !

Samo sam mu odgovorio , jer je sam rekao da "ovaj" trči za miliončićima .

Pozz

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 28 nov 2010, 20:51

Los_Blanos2 je napisao/la: :lol: :lol: ma ne, samo protivniku moras uci u kozu :mrgreen:
sta velis picca barca :mrgreen:
Jok velim ćenifamadrid :mrgreen:
Zadnja izmjena: DAVID VILLA 7', dana/u 28 nov 2010, 20:51, ukupno mijenjano 1 put.
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 28 nov 2010, 20:51

Nema sanse, uvijek ti skine preko gigu, lazu ti ovi, samo da znas.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 28 nov 2010, 20:52

alves :mrgreen: ibro otisao nije zelio ni da trci...

FK Željezničar

Podrška Papetu

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 28 nov 2010, 20:53

boom.dll je napisao/la:
Nipošto !

Samo sam mu odgovorio , jer je sam rekao da "ovaj" trči za miliončićima .

Pozz
Pa zašto je prešao iz Man.Uniteda u Real?' za 94 miliona kilograma krompira, jelde...ma joook gdje bi portugalac trcao za parama, to je njemu ispod nivoa ;) :mrgreen:

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 28 nov 2010, 20:53

alves :mrgreen: ibro otisao nije zelio ni da trci...
a pepe netrazi vecu platu ?
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 28 nov 2010, 20:54

Portillo je napisao/la:
Koliko ce ti skinuti zavisi od toga na kojoj brzini streama gledas, ako budes gledao na nekoj manjoj od 300, onda ce ti 800MB biti dovoljno
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

boom.dll
Kontakt:

Post Postao/la boom.dll » 28 nov 2010, 20:55

Mandrak je napisao/la:Pa zašto je prešao iz Man.Uniteda u Real?' za 94 miliona kilograma krompira, jelde...ma joook gdje bi portugalac trcao za parama, to je njemu ispod nivoa ;) :mrgreen:
Pa idolu , jel on dobio ta 94 miliona ... :lol: :lol:

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 28 nov 2010, 20:57

Portillo je napisao/la:
nelazem murinjami :lol: ozbiljno max je 600
@David Villa
Pepeu je ostalo jos 2 godine ugovora a ima najmanju platu 1.5 mill eura posle grenera i canalesa,dudeka?..Jeli se tebi to cini realnom platom??
City je sigurno spreman ponuditi 6 mill, a on je rekao da ako RM ponudi 3 do 4 mil sigurno ostaje, znaci netrci..samo trazi vecu platu unovom ugovoru.

Pa Barca je bacila oko na njega znas i sam ako si bio u toku oni bi mu ponudili toliku platu, zbog toga sto je u dvoumici uprava RM, najvise se dvoume zbog povreda u zadnje vrijeme,

FK Željezničar

Podrška Papetu

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.