Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Los_Blanos2
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Los_Blanos2 » 28 nov 2010, 19:30

Prije par sati.. slika
Prvo sto je rekao..Igrace istih 11 8-)
Casillas; Sergio Ramos, Pepe, Carvalho, Marcelo; Xabi Alonso, Khedira; Di María, Özil, Cristiano; Higuaín.
Stim da je sa liste putnika odtranio mladog Canalesa..

Mourinho: "Barca je sretna sa Ituralde Gonzlezom, Madrid ne tako"

Meni se vise svidjaju tekme u LP jer uvijek postoji slucaj da jedna ekipa mora da gleda takmicenje samo preko tv koja je konkurencija za osvajanje takmicenja, a meni se to desilo sa Chelzijem i Interom.
Sutra jest bitna tekma ali ne i odlucijuca, 25 tekmi jos posle ove ima, toliko je jos toga u igri toliko bodova je u igri, svaki je bod bitan ali ako pobijedim nama ce utarak biti isti, isti ce nam taj utarak biti i ako izgubimo.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 28 nov 2010, 19:37

Los_Blanos2 je napisao/la:Prije par sati.. slika
Casillas; Sergio Ramos, Pepe, Carvalho, Marcelo; Xabi Alonso, Khedira; Di María, Özil, Cristiano; Higuaín.

Meni se vise svidjaju tekme u LP jer uvijek postoji slucaj da jedna ekipa mora da gleda takmicenje samo preko tv koja je konkurencija za osvajanje takmicenja, a meni se to desilo sa Chelzijem i Interom.
Sutra jest bitna tekma ali ne i odlucijuca, 25 tekmi jos posle ove ima, toliko je jos toga u igri toliko bodova je u igri, svaki je bod bitan ali ako pobijedim nama ce utarak biti isti, isti ce nam taj utarak biti i ako izgubimo.

Koji politicar,volio bi pobijediti neg` se dobro hljeba najesti..Ako izgubite utorak ce biti propast,ako pobijedite utorak ce biti "raj" ...Zna Mou sta radi,ne treba stvarati prevelike tenzije pred mec,iako je imao obicaj..!
Chelsea F.C.

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 28 nov 2010, 19:43

Blue_He4rt je napisao/la:
Los_Blanos2 je napisao/la:Prije par sati.. slika

Koji politicar,volio bi pobijediti neg` se dobro hljeba najesti..Ako izgubite utorak ce biti propast,ako pobijedite utorak ce biti "raj" ...Zna Mou sta radi,ne treba stvarati prevelike tenzije pred mec,iako je imao obicaj..!
Mourinho nejde hljeb :mrgreen: ..mislim ja da za to raj nisi upravu jer ima 25 tekmi posle te..to mozda ti mislis.Tenzije su uvijek u el clasicu velike, sa obadvije strane 8-)

FK Željezničar

Podrška Papetu

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 28 nov 2010, 20:07

Dylan Dog je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:
Brnjoo je napisao/la:Kao sto sam napisao, ne gledate Marcela i nemate mu sta reci. Odlican igrac, jedan od najboljih lijevih bekova na svijetu. :roll:
Najbolji lijevi bek na svijetu.Nađi mi nekog sa njegovim napadačkim talentom i odličnim odbrambenim sposobnostima :?: ?
Fabio Coentrao :mrgreen:
Trebalo ti sat da smisliš ijednog koji je blizu i opet nisi našao :lol: :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 28 nov 2010, 20:08

Dylan Dog je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:
Brnjoo je napisao/la:Kao sto sam napisao, ne gledate Marcela i nemate mu sta reci. Odlican igrac, jedan od najboljih lijevih bekova na svijetu. :roll:
Najbolji lijevi bek na svijetu.Nađi mi nekog sa njegovim napadačkim talentom i odličnim odbrambenim sposobnostima :?: ?
Fabio Coentrao :mrgreen:
Marcelo je jednom nogom bolji od toga 8-)

FK Željezničar

Podrška Papetu

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 28 nov 2010, 20:12

A i vi ste kreteni sto slusate Brnju, sto bi Romario reko "dzukelu". Kao prvo, on je glup, ruzan mu je avatar i nema pojma, uz to, nogomet je krenuo pratiti 2006. Jer kad on kaze da je Lessi bolji od Cristiana, onda stvarno lavovi... :lol:

umalo zaboravih... razbicemo stoku sutra!
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 28 nov 2010, 20:14

Portillo je napisao/la:A i vi ste kreteni sto slusate Brnju, sto bi Romario reko "dzukelu". Kao prvo, on je glup, ruzan mu je avatar i nema pojma, uz to, nogomet je krenuo pratiti 2006. Jer kad on kaze da je Lessi bolji od Cristiana, onda stvarno lavovi... :lol:

@brnjo je nesto poput paje, samo u negativu..

ako bog da, inshalla 8-) :mrgreen:

FK Željezničar

Podrška Papetu

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 28 nov 2010, 20:15

Portillo je napisao/la:A i vi ste kreteni sto slusate Brnju, sto bi Romario reko "dzukelu". Kao prvo, on je glup, ruzan mu je avatar i nema pojma, uz to, nogomet je krenuo pratiti 2006. Jer kad on kaze da je Lessi bolji od Cristiana, onda stvarno lavovi... :lol:

Nemoj tako o brnji ja sumnjam da mu nije hakovan ss.ba profil :lol:
A možda i od previše razočarenja proteklih godina ne može a povjeruje da smo trenutno najbolja ekipa na svijetu.U ponedjeljak gostujemodrugoj ekipi na svijetu tako da i bod nije loš 8-)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 28 nov 2010, 20:24

Portillo je napisao/la:
enobarca je napisao/la:...Kako ce se ovi navijaci Reala spusiti na zemlju kad Barca Realu lagano 2 komada utrpa... :mrgreen:
Ae djecace dobro je, najavljujes nam to vec 10 dana, u svakom danu bar po 5 puta, zapamtili smo, nahebat cemo, shebat cete nas, itd itd. Samo sto ces ti sanjat Ronalda i Ozila.
...haj nemoj biti glup...mozda sam najvise 3,4 puta to napisao u mjesec dana...

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 28 nov 2010, 20:36

...vidim neke od vas hvata strah,priznajete da je barca favorit...hahhhaaa...znao sam ja to...prije 5,6 dana svi "pljujete"po barci,a sad................ :D

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 28 nov 2010, 20:42

Jos 24 sata i koja minuta ostalo je do vašeg novog naguženja, vec polako mozete poceti sa skidanjem gaća...
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

boom.dll
Kontakt:

Post Postao/la boom.dll » 28 nov 2010, 20:43

enobarca je napisao/la:...vidim neke od vas hvata strah,priznajete da je barca favorit...hahhhaaa...znao sam ja to...prije 5,6 dana svi "pljujete"po barci,a sad................ :D
real ce izvuc' najmanje bod ... hvala poz

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 28 nov 2010, 20:44

Romariooo je napisao/la:Jos 24 sata i koja minuta ostalo je do vašeg novog naguženja, vec polako mozete poceti sa skidanjem gaća...
Hocemol mnogo nahebati?
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 28 nov 2010, 21:06

Romariooo je napisao/la:Jos 24 sata i koja minuta ostalo je do vašeg novog naguženja, vec polako mozete poceti sa skidanjem gaća...
30to godisnjaku vrati se u cumuz :mrgreen: ali prvo pisanje pa spavanje..

FK Željezničar

Podrška Papetu

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 28 nov 2010, 21:14

Previse se prepucavate oko nicega. Sacekajmo tekmu sutra i kad dobijemo male katalonce onda cemo ih zajebavati. Ismijao sam se brnji i njegovoj "analizi", iznio je svoje "cinjenice" koje treba staviti u temu vicevi. Jedno je biti realan a drugo je biti skeptican
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 28 nov 2010, 21:15

Sutra ce u Katalunji poslije 23 sata LOTOS MARAMICA biti najprodavanija stvar ... :mrgreen:

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 28 nov 2010, 21:28

Ovaj tekst vrijedi procitati. Dug jest, ali je zbilja strucno sagledano i lijepo sroceno.

http://realmadrid.cazin.net/?p=2751

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 28 nov 2010, 21:31

Brnjoo je napisao/la:Ovaj tekst vrijedi procitati. Dug jest, ali je zbilja strucno sagledano i lijepo sroceno.

http://realmadrid.cazin.net/?p=2751
CAZIN :mrgreen: eee moj brundo jesi ti uredink ovog portala :lol: :mrgreen:

FK Željezničar

Podrška Papetu

Kakanj
Kontakt:

Post Postao/la Kakanj » 28 nov 2010, 22:11

Brnjoo je napisao/la:De smirite se malo i jedni i drugi. Glupo je vise postavljati te neke slike, nije nikome zanimljivo, vas 4-5 samo spammate dvije teme bezveze.

Evo neke cinjenice pa se nadam da ce i jedni i drugi biti zadovoljni:

1. Barcelona je bolja od Real Madrida i sanse da sutra pobjedi su 85%
2. Messi je bolji od Ronalda
3. Barcelona igra ljepsi nogomet i njihovi navijaci imaju povjerenja u njih, mi u svoje i nemamo toliko u ovim utakmicama
4. Barcelona je izgubila od Herculesa kod kuce i to se desi svakome i uvijek neko odigra lose kod kuce. Kad smo ih zadnji put mi nadigrali? Ne sjecam se ni ja...
5. Barcelona je u zadnjih nekoliko godina kilometrima ispred Reala. Imaju bolji i uigraniji tim, Real moze samo sanjati da ima tako dobar tim
6. Ronaldo ne vrijedi milijardu, ali ta klauzula stoji da bi se Real osigurao od ponuda Manchester Citya
7. Xavi je bolji od svakog igraca Real Madrida u veznom redu
8. Xabi Alonso je bolji igrac od Inieste koji je pritom bolji igrac od Ozila
9. Villa je bolji od Higuaina ali i Benzeme
10. Di Maria je bolji od Pedra
11. Iker je bolji od Valdesa, Puyol i Pique su bolji od Pepea a Carvalho je u njihovoj ravnini
12. Alves i Ramos su tu negdje, s tim da Realov bek igra dosta slabije ove sezone, te kad bih morao dao bih prednost Alvesu
13. Marcelo je bolji od oba lijeva beka koja Barca ima. Htjeli to neki priznati ili ne, ne gledate Real i ne znate u kakvu se igracinu pretvorio Marcelo u posljednjih godinu dana
14. Realovi najbolji igraci nisu Ozil, Di Maria i Ronaldo, nego Carvalho, CAsillas i Alonso
15. Real ima Mourinha, samim tim bolju takticku postavu i samim tim su sanse da dobiju na El Clasicu vece nego prosle sezone
16. Messi nikad nije zabio Mourinhovim ekipama, a Ronaldo nikad Barceloni. Pa dobro, kakve sad to veze ima? :roll: Ovaj Messi moze zabiti kome pozeli i sutra ce zabiti Realu
17. Busquets uopste nije los igrac. Voli udariti, voli simulirati, voli to i nekolicina igraca Reala. On je bolji za Barcelonu nego sto je Khedira dobar za Real!
18. Guardiola ili Mourinho? Oba su sjajna trenera, ali par stvari treba priznati. Guardiola je preuzeo nevjerovatno uigranu momcad, nije ih bog zna sta unaprijedio, voli pametovati i ispadati dobricina, sto u nekoliko slucajeva ove sezone nije bio. Mourinho? Voli provocirati, nikad nece napraviti jednako mocnu momcad kakvu sad Barca ima, defanzivno je daleko ispred Guardiole ali to mu nista ne garantuje
19. Mourinho i ostali igraci Reala nisu opsjednuti Barcelonom. Kada Mourinho izadje na pres konferenciju mediji njemu postavljaju pitanja on odgovori. Kada ga pitaju sta mislite o tome sto je Barca razvalila ovog, onog, on ce im odgovoriti. Nije Mou opsjednut Barcom, nego madridski mediji

I za kraj:
20. Barcelona ce pobjediti, ali ne vise od dva razlike

Ovo su cinjenice, a vi se nastavite bezveze prepirati
Brnjoo cestitam na iskrenosti..jedino se ne bi slozio s tim da je Xabi bolji od Iniest ali nebitno..
a za ostale :STVARNO NEZNAM KAKO JEDAN KRALJEVSKI KLUB PROTIV "STOKE" U ZADNJE DVIJE GODINE IMA 11:2 OMJER..AKO SU "STOKE" STOKE...STA SU ONDA KRALJEVICI?!...puJ!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 29 nov 2010, 01:04

sutra je velika utakmica i svakako joj se radujem....a i najvise zbog toga sto je to velika utakmica a mogu sjest zavalit se i gledat je bez opterecenja i neutralno....iako nekako su mi mozda ovaj put ipak simpatije naklonjene realu, dosta i zbog ozila i khedire, a i zbog ludog mourinha.....pa covjek je pravi majstor i uvijek priredi spektakl....kome bi drugom pale sve te ludosti na pamet pa cak i ono ludo ciscenje kartona....citam danas kako je nalijepio i wenger i pitao ga kada opet misli osvojit titulu s arsenalom jer to vec duze vremena nije :D :D :D a i ta mu izjava u potpunosti stoji, dok wenger godinama gradi ekipu i vise po malo dosadio s gradjenjem, mourinho naveliko uzima titule......sutra ce to biti veliki okrsaj....kad samo pomislimo ronaldo na jednoj, messi na drugoj strani....prevaga bi mogla biti defanzivni dio veznog reda jer khedira i xabi alonso su uzdanica mourinha da rabije barcu na sredini terena....i sada real pored odlicnih igraca u ofanzivi ronaldo, ozil, di maria, higuain, ima i igrace za defanzivni dio veznog reda poput gore dvojice nabrojane....a vidim da se spekulise da ce mourinho mozda jednog iz ofanzive zrtvovat pa da kao dodatnog defanzivnog veznog ubaci diaru
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.