FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Sutra će u 21:00 h na Nou Camp istrčati 22 igrača. Njihova tržišna vrijednost je, nevjerovatna, 763 miliona eura. Najviše vrijedi Messi ( 100 miliona ), a zatim C. Ronaldo ( 90 miliona )
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Kakva je to vrijednost daj izvor..?? da mozda valdez nevrijedi 50 mill, a bojan 60 mill po tom izvoruDAVID VILLA 7' je napisao/la:Sutra će u 21:00 h na Nou Camp istrčati 22 igrača. Njihova tržišna vrijednost je, nevjerovatna, 763 miliona eura. Najviše vrijedi Messi ( 100 miliona ), a zatim C. Ronaldo ( 90 miliona )

evo klauzule igraca ukupna vrijednos 4 milrd..vas portal, ne madridski

http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... _PK=731519
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 28 nov 2010, 19:49, ukupno mijenjano 1 put.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
@Los Blancos to su klauzule u ugovorima nisu trzisne vrednosti igraca.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
kakve veze imaju te cifre?
po vasoj prici ako je skupLji znaci da je boLji?

- Los_Blanos2
- Kontakt:
normalno.ja to znam vec sam na temi RM postavio..ali eto kad vec kaze da vrijednost C.R 90 millDevil je napisao/la:@Los Blancos to su klauzule u ugovorima nisu trzisne vrednosti igraca.

izvor??
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- Los_Blanos2
- Kontakt:
mandraX je napisao/la:kakve veze imaju te cifre?![]()

FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Dali ce biti prenosa na nekom od nasih kanala ?
1974---1975---1976---2001---2013---2020
pa kakvog onda smisla ima ta rasprava ko je skupLji? pa stha ako je Messi skupLji, ili Ronaldo?? sta hocete da dokazhete?
Ma pusti ih ,isto djeca mala...našli nekakvu sliku o nekakvim ugovornim klauzulama po kojima Ronaldo vrijedi haman ko citava Barsa ili 100 puta vrijedniji od Puyola, aha svakako da je tako ,how yes no
...i potrcali odmah ko mala djeca da to postave ovdje na forumu i da time istaknu ko fol neku veliku vrijednost svog kluba, koji usput receno redovno fasuje po guzovima od mocne Blaugrane...samo nek trpaju te slicice sa klauzulama, bice njima njima sutra opet po guzovima 

- Los_Blanos2
- Kontakt:
A ma bas nista..ali nemoze biti skuplji od CR.transfer u Real Madrid je bio 94 mill eura, jeli Messi imao 1 transfer negdje, ne.. CR jeste i njegova forma je na nivou i sad je jos skuplji.mandraX je napisao/la:pa kakvog onda smisla ima ta rasprava ko je skupLji? pa stha ako je Messi skupLji, ili Ronaldo?? sta hocete da dokazhete?
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Potrcali..pa cudno mi bas da znas jer to nije objavio AS, MARCA nego sport.esMandrak je napisao/la:Ma pusti ih ,isto djeca mala...našli nekakvu sliku o nekakvim ugovornim klauzulama po kojima Ronaldo vrijedi haman ko citava Barsa ili 100 puta vrijedniji od Puyola, aha svakako da je tako ,how yes no![]()
...i potrcali odmah ko mala djeca da to postave ovdje na forumu i da time istaknu ko fol neku veliku vrijednost svog kluba, koji usput receno redovno fasuje po guzovima od mocne Blaugrane...samo nek trpaju te slicice sa klauzulama, bice njima njima sutra opet po guzovima
Pa da ides na http://www.sport.es, izvini ti samo ides na domace..
A da znas toje portal katalonski sa elmundodeportivo naj ugledniji, oni navijaci barce koji idu na http://www.sport.es znaju , to ja nisam izmislio, tako je u ugovoru a ti sto se fatas ti dijeciji forica..how yes no

Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 28 nov 2010, 20:29, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Iskreno receno ,popišam se ja te vaše klauzule i te cifre...sutra neka zalizani šminker pokaže NA TERENU (a ne po novinama i nekakvim klauzulama, qrcima palcima) dali vrijedi ko haman citava Barca, dosada u derbijima se nije ni vidio.Los_Blanos2 je napisao/la:E pa da ides na http://www.sport.es, izvini ti samo ides na domace..Mandrak je napisao/la:Ma pusti ih ,isto djeca mala...našli nekakvu sliku o nekakvim ugovornim klauzulama po kojima Ronaldo vrijedi haman ko citava Barsa ili 100 puta vrijedniji od Puyola, aha svakako da je tako ,how yes no![]()
A da znas toje portal katalonski sa elmundodeportivo naj ugledniji, oni navijaci barce koji idu na http://www.sport.es znaju , to ja nisam izmislio, tako je u ugovoru a ti sto se fatas ti dijeciji forica..how yes no![]()
![]()
- HeavensWonder
- Kontakt:
Joj da mi je samo da vidim sutrasnje zagusenje servera nakon ove utakmice.... Error 404 u bojama 

VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pa vi frankovci zivite na ovoj temi, sto su ti komplexi hahahaha...
a mi aBda sutra opet nnovom tika takom i valcerom unistavamoo mouov real... sta ce, mali su oni! mozda dobiju samo ako vojsku povedu...
a mi aBda sutra opet nnovom tika takom i valcerom unistavamoo mouov real... sta ce, mali su oni! mozda dobiju samo ako vojsku povedu...
- Los_Blanos2
- Kontakt:
1g el clasica jako puno buahhh..Mandrak je napisao/la:Iskreno receno ,popišam se ja te vaše klauzule i te cifre...sutra neka zalizani šminker pokaže NA TERENU (a ne po novinama i nekakvim klauzulama, qrcima palcima) dali vrijedi ko haman citava Barca, dosada u derbijima se nije ni vidio.Los_Blanos2 je napisao/la:E pa da ides na http://www.sport.es, izvini ti samo ides na domace..Mandrak je napisao/la:Ma pusti ih ,isto djeca mala...našli nekakvu sliku o nekakvim ugovornim klauzulama po kojima Ronaldo vrijedi haman ko citava Barsa ili 100 puta vrijedniji od Puyola, aha svakako da je tako ,how yes no![]()
A da znas toje portal katalonski sa elmundodeportivo naj ugledniji, oni navijaci barce koji idu na http://www.sport.es znaju , to ja nisam izmislio, tako je u ugovoru a ti sto se fatas ti dijeciji forica..how yes no![]()
![]()
Kakav si ti lik zeznut buahhhh odkad pratis Barcu majketi??

FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Evo samo za Los Blancosa...mega star koji vrijedi milijardu ili kao 100 Puyola.

Blancos, vidi ljepotana
sad ga možeš komotno baciti na svog idola 

Blancos, vidi ljepotana

Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 28 nov 2010, 20:37, ukupno mijenjano 1 put.
i nikad neće ... nije k'o taj maneken, sutra da mu Barca nedo' Bog ponudi neku lijepu cifru, mislis da bi se mislio dal' da potpise?Los_Blanos2 je napisao/la: A ma bas nista..ali nemoze biti skuplji od CR.transfer u Real Madrid je bio 94 mill eura, jeli Messi imao 1 transfer negdje, ne.. CR jeste i njegova forma je na nivou i sad je jos skuplji.
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Mislim pravim ja gramaticke greske, ali sta ovaj napisa ovo je...addebisi je napisao/la:Pa vi frankovci zivite na ovoj temi, sto su ti komplexi hahahaha...

komplexi

FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Smrad real madrida opasno se širi po ovoj nasoj temi, al neka, nece jos dugo, nakon sutrasnjeg nabijanja valjda nece vise dolaziti i dosadjivati, kad ih iznabadamo po peti put za redom.
Ali opet, ko ce ga znati, kakvi su ovo pacijenti, i da ih pobijedimo 10:0, deset puta za redom, opet bi mozda smarali
Ali opet, ko ce ga znati, kakvi su ovo pacijenti, i da ih pobijedimo 10:0, deset puta za redom, opet bi mozda smarali
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- Los_Blanos2
- Kontakt:
mandraX je napisao/la:i nikad neće ... nije k'o taj maneken, sutra da mu Barca nedo' Bog ponudi neku lijepu cifru, mislis da bi se mislio dal' da potpise?Los_Blanos2 je napisao/la: A ma bas nista..ali nemoze biti skuplji od CR.transfer u Real Madrid je bio 94 mill eura, jeli Messi imao 1 transfer negdje, ne.. CR jeste i njegova forma je na nivou i sad je jos skuplji.

FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.