FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 28 nov 2010, 19:13

Sutra će u 21:00 h na Nou Camp istrčati 22 igrača. Njihova tržišna vrijednost je, nevjerovatna, 763 miliona eura. Najviše vrijedi Messi ( 100 miliona ), a zatim C. Ronaldo ( 90 miliona )‌
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 28 nov 2010, 19:46

DAVID VILLA 7' je napisao/la:Sutra će u 21:00 h na Nou Camp istrčati 22 igrača. Njihova tržišna vrijednost je, nevjerovatna, 763 miliona eura. Najviše vrijedi Messi ( 100 miliona ), a zatim C. Ronaldo ( 90 miliona )‌
Kakva je to vrijednost daj izvor..?? da mozda valdez nevrijedi 50 mill, a bojan 60 mill po tom izvoru :mrgreen:

evo klauzule igraca ukupna vrijednos 4 milrd..vas portal, ne madridski 8-)
http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... _PK=731519
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 28 nov 2010, 19:49, ukupno mijenjano 1 put.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 nov 2010, 19:48

@Los Blancos to su klauzule u ugovorima nisu trzisne vrednosti igraca.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 28 nov 2010, 19:50

kakve veze imaju te cifre? :roll:

po vasoj prici ako je skupLji znaci da je boLji? :roll:

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 28 nov 2010, 19:50

Devil je napisao/la:@Los Blancos to su klauzule u ugovorima nisu trzisne vrednosti igraca.
normalno.ja to znam vec sam na temi RM postavio..ali eto kad vec kaze da vrijednost C.R 90 mill :mrgreen: Messi 100??
izvor??

FK Željezničar

Podrška Papetu

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 28 nov 2010, 19:52

mandraX je napisao/la:kakve veze imaju te cifre? :roll:

po vasoj prici ako je skupLji znaci da je boLji? :roll:
:lol: :arrow: po vasoj prici znaci da je bolji :? Koje uopce rekao da je bolji ako je skuplji, eto sam sebi stavljas rijeci one sto ti mislis da ja mislim, jesam li ja to negdje rekao..?? :?

FK Željezničar

Podrška Papetu

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 28 nov 2010, 20:12

Dali ce biti prenosa na nekom od nasih kanala ?
1974---1975---1976---2001---2013---2020

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 28 nov 2010, 20:19

pa kakvog onda smisla ima ta rasprava ko je skupLji? pa stha ako je Messi skupLji, ili Ronaldo?? sta hocete da dokazhete?

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 28 nov 2010, 20:22

Ma pusti ih ,isto djeca mala...našli nekakvu sliku o nekakvim ugovornim klauzulama po kojima Ronaldo vrijedi haman ko citava Barsa ili 100 puta vrijedniji od Puyola, aha svakako da je tako ,how yes no ;) 8-) ...i potrcali odmah ko mala djeca da to postave ovdje na forumu i da time istaknu ko fol neku veliku vrijednost svog kluba, koji usput receno redovno fasuje po guzovima od mocne Blaugrane...samo nek trpaju te slicice sa klauzulama, bice njima njima sutra opet po guzovima 8-)

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 28 nov 2010, 20:24

mandraX je napisao/la:pa kakvog onda smisla ima ta rasprava ko je skupLji? pa stha ako je Messi skupLji, ili Ronaldo?? sta hocete da dokazhete?
A ma bas nista..ali nemoze biti skuplji od CR.transfer u Real Madrid je bio 94 mill eura, jeli Messi imao 1 transfer negdje, ne.. CR jeste i njegova forma je na nivou i sad je jos skuplji.

FK Željezničar

Podrška Papetu

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 28 nov 2010, 20:26

Mandrak je napisao/la:Ma pusti ih ,isto djeca mala...našli nekakvu sliku o nekakvim ugovornim klauzulama po kojima Ronaldo vrijedi haman ko citava Barsa ili 100 puta vrijedniji od Puyola, aha svakako da je tako ,how yes no ;) 8-) ...i potrcali odmah ko mala djeca da to postave ovdje na forumu i da time istaknu ko fol neku veliku vrijednost svog kluba, koji usput receno redovno fasuje po guzovima od mocne Blaugrane...samo nek trpaju te slicice sa klauzulama, bice njima njima sutra opet po guzovima 8-)
Potrcali..pa cudno mi bas da znas jer to nije objavio AS, MARCA nego sport.es
Pa da ides na http://www.sport.es, izvini ti samo ides na domace..
A da znas toje portal katalonski sa elmundodeportivo naj ugledniji, oni navijaci barce koji idu na http://www.sport.es znaju , to ja nisam izmislio, tako je u ugovoru a ti sto se fatas ti dijeciji forica..how yes no :? :cry: :shock: slicice sa klazulom koji debil domaci ajd ti citaj Svet :mrgreen:
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 28 nov 2010, 20:29, ukupno mijenjano 1 put.

FK Željezničar

Podrška Papetu

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 28 nov 2010, 20:29

Los_Blanos2 je napisao/la:
Mandrak je napisao/la:Ma pusti ih ,isto djeca mala...našli nekakvu sliku o nekakvim ugovornim klauzulama po kojima Ronaldo vrijedi haman ko citava Barsa ili 100 puta vrijedniji od Puyola, aha svakako da je tako ,how yes no ;) 8-) ...i potrcali odmah ko mala djeca da to postave ovdje na forumu i da time istaknu ko fol neku veliku vrijednost svog kluba, koji usput receno redovno fasuje po guzovima od mocne Blaugrane...samo nek trpaju te slicice sa klauzulama, bice njima njima sutra opet po guzovima 8-)
E pa da ides na http://www.sport.es, izvini ti samo ides na domace..
A da znas toje portal katalonski sa elmundodeportivo naj ugledniji, oni navijaci barce koji idu na http://www.sport.es znaju , to ja nisam izmislio, tako je u ugovoru a ti sto se fatas ti dijeciji forica..how yes no :? :cry: :shock:
Iskreno receno ,popišam se ja te vaše klauzule i te cifre...sutra neka zalizani šminker pokaže NA TERENU (a ne po novinama i nekakvim klauzulama, qrcima palcima) dali vrijedi ko haman citava Barca, dosada u derbijima se nije ni vidio.

HeavensWonder
Kontakt:

Post Postao/la HeavensWonder » 28 nov 2010, 20:30

Joj da mi je samo da vidim sutrasnje zagusenje servera nakon ove utakmice.... Error 404 u bojama :mrgreen:
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti

33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

addebisi
Kontakt:

Post Postao/la addebisi » 28 nov 2010, 20:31

Pa vi frankovci zivite na ovoj temi, sto su ti komplexi hahahaha...
a mi aBda sutra opet nnovom tika takom i valcerom unistavamoo mouov real... sta ce, mali su oni! mozda dobiju samo ako vojsku povedu...

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 28 nov 2010, 20:31

Mandrak je napisao/la:
Los_Blanos2 je napisao/la:
E pa da ides na http://www.sport.es, izvini ti samo ides na domace..
A da znas toje portal katalonski sa elmundodeportivo naj ugledniji, oni navijaci barce koji idu na http://www.sport.es znaju , to ja nisam izmislio, tako je u ugovoru a ti sto se fatas ti dijeciji forica..how yes no :? :cry: :shock:
Iskreno receno ,popišam se ja te vaše klauzule i te cifre...sutra neka zalizani šminker pokaže NA TERENU (a ne po novinama i nekakvim klauzulama, qrcima palcima) dali vrijedi ko haman citava Barca, dosada u derbijima se nije ni vidio.
1g el clasica jako puno buahhh..
Kakav si ti lik zeznut buahhhh odkad pratis Barcu majketi?? :o :shock: cas izuzecima ali ovaki kad popusi njihov tiim odma mijenja klub o ga pljuje , pisa po njemu :oops: :lol:

FK Željezničar

Podrška Papetu

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 28 nov 2010, 20:34

Evo samo za Los Blancosa...mega star koji vrijedi milijardu ili kao 100 Puyola.

slika

Blancos, vidi ljepotana 8-) sad ga možeš komotno baciti na svog idola :mrgreen:
Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 28 nov 2010, 20:37, ukupno mijenjano 1 put.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 28 nov 2010, 20:35

Los_Blanos2 je napisao/la: A ma bas nista..ali nemoze biti skuplji od CR.transfer u Real Madrid je bio 94 mill eura, jeli Messi imao 1 transfer negdje, ne.. CR jeste i njegova forma je na nivou i sad je jos skuplji.
i nikad neće ... nije k'o taj maneken, sutra da mu Barca nedo' Bog ponudi neku lijepu cifru, mislis da bi se mislio dal' da potpise?

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 28 nov 2010, 20:37

addebisi je napisao/la:Pa vi frankovci zivite na ovoj temi, sto su ti komplexi hahahaha...
a mi aBda sutra opet nnovom tika takom i valcerom unistavamoo mouov real... sta ce, mali su oni! mozda dobiju samo ako vojsku povedu...
Mislim pravim ja gramaticke greske, ali sta ovaj napisa ovo je... :mrgreen: celo selo smrce belo

komplexi :mrgreen:
slika

FK Željezničar

Podrška Papetu

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 28 nov 2010, 20:40

Smrad real madrida opasno se širi po ovoj nasoj temi, al neka, nece jos dugo, nakon sutrasnjeg nabijanja valjda nece vise dolaziti i dosadjivati, kad ih iznabadamo po peti put za redom.

Ali opet, ko ce ga znati, kakvi su ovo pacijenti, i da ih pobijedimo 10:0, deset puta za redom, opet bi mozda smarali
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 28 nov 2010, 20:41

mandraX je napisao/la:
Los_Blanos2 je napisao/la: A ma bas nista..ali nemoze biti skuplji od CR.transfer u Real Madrid je bio 94 mill eura, jeli Messi imao 1 transfer negdje, ne.. CR jeste i njegova forma je na nivou i sad je jos skuplji.
i nikad neće ... nije k'o taj maneken, sutra da mu Barca nedo' Bog ponudi neku lijepu cifru, mislis da bi se mislio dal' da potpise?
:mrgreen: :mrgreen: Pa Barca je nudila, de mi reci da nisi bio u toku prije 2 godine??Kad su mogli za Ibru ponuditi vise milioncica zasto nisu i za CR, uostalom trazili su ga ali.... ti sada to neznas jeli :mrgreen: zna se sta je on pricao kad je bio u Man.U 8-)

FK Željezničar

Podrška Papetu

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.