Zvjezdan Misimović

harishp
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la harishp » 28 nov 2010, 19:58

Sto krenu Galatu,otkad Misketa smakose.Svaka im cast. :shock: ................................. :mrgreen:
Bravo Hagi-ja.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 28 nov 2010, 20:01

harishp je napisao/la:Sto krenu Galatu,otkad Misketa smakose.Svaka im cast. :shock: ................................. :mrgreen:
Bravo Hagi-ja.

Miske je opet kriv za poraz od Besiktasa, zato sto nije prisustvovao utakmici.
E moj Hagi ...
Zadnja izmjena: B0SANAC, dana/u 28 nov 2010, 20:02, ukupno mijenjano 1 put.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 28 nov 2010, 20:02

Misketa ce sada Wolfsburg htjeti nazad,jer igraju ocajno,Diego im nista ne pomaze i bez kvalitetnih pojacanja borit ce se za opstanak! siguran sam da ce zeljeti Misimovica nazad,a to ce i Misketu dobro doci!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 29 nov 2010, 00:33

Momentalno je sve moguće (kako kaže Miske)...ostanak, povratak u Wolfsburg ili odlazak u Rusiju ili Švedsku.
Vom Jäger zum Gejagten

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 29 nov 2010, 00:38

Najprije ce on nazad medju Vukove. Ovim svakako ne cvjetaju ruze.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 nov 2010, 00:47

Cucla Hagi-ja palac ko' odojence nakon drugog primljenog gola. :mrgreen: :twisted:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 nov 2010, 00:53

harishp je napisao/la:Sto krenu Galatu,otkad Misketa smakose.Svaka im cast. :shock: ................................. :mrgreen:
Bravo Hagi-ja.
Ma ni sa njim nisu nešto blistali, raspad sistema... šega od lige, skoro pa da nema razlike između utakmica naše lige i njihove. Možda je malo uzbudljivije kad igra Fener, a ovo ostalo... plićak.
geronimo je napisao/la:Momentalno je sve moguće (kako kaže Miske)...ostanak, povratak u Wolfsburg ili odlazak u Rusiju ili Švedsku.
Tamo ti je kraj sezone :mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 29 nov 2010, 01:02

Pa možda baš zbog toga. :?
Misimović: „Es gibt noch keine Entscheidung. Die muss ich abwarten, dann sehe ich weiter. Im Moment ist alles denkbar: Bleiben, nach Wolfsburg zurückgehen oder zu einem Verein in Russland oder Schweden wechseln.“
http://www.waz-online.de/Wolfsburg/WAZ- ... t-mehr-aus
Vom Jäger zum Gejagten

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 29 nov 2010, 01:05

Ne znam zašto, ali Misketa sam uvijek volio. Kao igrača i kao čovjeka. Žao mi je što mu se sve ovo dešava, što je on ispao negativac, loše pojačanje il' šta sve ne, a svi dobro znamo o kakvom igraču se radi.

Što Virtu reče, turska liga nije ništa posebno i njegova velika greška je što je otišao upravo tamo. Turci su takvi ljudi - nikakvi. Očito je da Wolfsburgu ne ide bez njega. No, sad nije pametan potez da se vrati u Wolfsburg, ionako Džeko odlazi. Možda bi za njega najbolje bilo da pronađe sreću u jednom stabilnom bundesligašu kao što je HSV, Werder, Stuttgart... Ipak, ti klubovi variraju, igraju (po)nekad Evropu, nekad se bore za opstanak, nekad za titulu.

Nadam se da će pobjeći iz Istanbula i pronaći klub i vratiti staru formu. Sretno Miske!
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 29 nov 2010, 09:35

Podrska Misketu!! Ne daj se, ima u tebi jos goriva za najjace tekme!!! ;) 8-)
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 29 nov 2010, 11:25

MinistaR je napisao/la:Ne znam zašto, ali Misketa sam uvijek volio. Kao igrača i kao čovjeka. Žao mi je što mu se sve ovo dešava, što je on ispao negativac, loše pojačanje il' šta sve ne, a svi dobro znamo o kakvom igraču se radi.

Što Virtu reče, turska liga nije ništa posebno i njegova velika greška je što je otišao upravo tamo. Turci su takvi ljudi - nikakvi. Očito je da Wolfsburgu ne ide bez njega. No, sad nije pametan potez da se vrati u Wolfsburg, ionako Džeko odlazi. Možda bi za njega najbolje bilo da pronađe sreću u jednom stabilnom bundesligašu kao što je HSV, Werder, Stuttgart... Ipak, ti klubovi variraju, igraju (po)nekad Evropu, nekad se bore za opstanak, nekad za titulu.

Nadam se da će pobjeći iz Istanbula i pronaći klub i vratiti staru formu. Sretno Miske!

Ministre slazem se sa tobom...Turci su nikakav narod. Isao sam na Tursko - Bosanski koledz i znam kako oni razmisljaju. Jbt,oni samo cijene svoje...svi ostali su "g.o.v.n.a" za njih. Covjece,oni nece da piju standardnu Coca-Colu vec im salju iz Turske neku "Turk Colu". Treba li da ti daljem pisem o njima??

Galatasary je definitivno u velikom rasulu. Sad se vidi koliko je njih Rajkard drzao dobro. Da Bog da Miske otisao u HSV. Ako je s dzekom imao 20 ass u sezoni,s RVN i petricem ce imati 30.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 29 nov 2010, 11:35

majestic24 je napisao/la:
MinistaR je napisao/la:Ne znam zašto, ali Misketa sam uvijek volio. Kao igrača i kao čovjeka. Žao mi je što mu se sve ovo dešava, što je on ispao negativac, loše pojačanje il' šta sve ne, a svi dobro znamo o kakvom igraču se radi.

Ministre slazem se sa tobom...Turci su nikakav narod. Isao sam na Tursko - Bosanski koledz i znam kako oni razmisljaju. Jbt,oni samo cijene svoje...svi ostali su "g.o.v.n.a" za njih. Covjece,oni nece da piju standardnu Coca-Colu vec im salju iz Turske neku "Turk Colu". Treba li da ti daljem pisem o njima??

Galatasary je definitivno u velikom rasulu. Sad se vidi koliko je njih Rajkard drzao dobro. Da Bog da Miske otisao u HSV. Ako je s dzekom imao 20 ass u sezoni,s RVN i petricem ce imati 30.
hihih, mozda bi sto se tice toga ,trebali nesto od njih i da naucimo , makar sto se ekonomije tice, welcome to G20 a mi cemo da drkamo kitu :mrgreen: sorry za offtopic
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 29 nov 2010, 12:03

Nije jarane bitna ekonomija niti ista drugo. Jednostavno,oni su bolestan narod. Kako ocekivati da te neko cijeni,ako ti necijenis nikoga
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 29 nov 2010, 12:19

majestic24 je napisao/la:Nije jarane bitna ekonomija niti ista drugo. Jednostavno,oni su bolestan narod. Kako ocekivati da te neko cijeni,ako ti necijenis nikoga
zato mi cijenimo svacije a svoje najmaanje.....i bas nam je lijep standard!
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 29 nov 2010, 16:07

majestic24 je napisao/la:

Covjece,oni nece da piju standardnu Coca-Colu vec im salju iz Turske neku "Turk Colu". Treba li da ti daljem pisem o njima??

A u kantini si mogao samo ülkerove keksove i cokolade da kupis, nista ovo drugo...
Doduse, @Zeljovac je koliko se sjecam tamanio i keksove i kolu, neka me ispravi ako grijesim... :D :P
Bice Miske OK, sreca pa sad svakako ide pauza, a vidjet cemo sta ce donijeti proljece... Ne sumnjam da ce iz ovoga izaci jos mentalno jaci.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 30 nov 2010, 01:49

Malo impresija. :D

slika

slika

slika
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 30 nov 2010, 02:09

majestic24 je napisao/la:Nije jarane bitna ekonomija niti ista drugo. Jednostavno,oni su bolestan narod. Kako ocekivati da te neko cijeni,ako ti necijenis nikoga

nikad nista gluplje procito nisam...da je nama bogdo ta bolest...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 30 nov 2010, 02:32

Virtu4l je napisao/la:Ma ni sa njim nisu nešto blistali, raspad sistema... šega od lige, skoro pa da nema razlike između utakmica naše lige i njihove. Možda je malo uzbudljivije kad igra Fener, a ovo ostalo... plićak.
Salis se, zar ne!? :mrgreen:

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 30 nov 2010, 02:38

Svašta. Čuj Turci nikakav i bolestan narod :? I to sve zato što se tamo Misimović s loptom nije sastavio i što ga je Rumun preselio na klupu :roll: Išao sam i ja u istu školu k'o ovaj Majestic, pa ne nosim ni slične impresije. Zvjezdan je k'o kralj dočekan i tako bi bio i tretiran da je igrao kako zna.
Ništa me nije moglo iznenaditi na ovom forumu, ali sam ipak začuđen zaključkom da je za Misimovićeve loše igre kriv "nikakav i bolestan" narod. :roll: Bolić i Baljić nisu imali tih problema, već su prekucali ligu u gigantima kakvi su Fener i Galata. Pa Zvjezdan nekoliko utakmica u reprezentaciji nije dotakao loptu, pa niko nije krivio naš narod, selektora(zbog toga), vanzemaljce...
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 30 nov 2010, 02:40

cole-ch je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Ma ni sa njim nisu nešto blistali, raspad sistema... šega od lige, skoro pa da nema razlike između utakmica naše lige i njihove. Možda je malo uzbudljivije kad igra Fener, a ovo ostalo... plićak.
Salis se, zar ne!? :mrgreen:
To je valjda mislio po uzbuđenju koje on lično osjeti u toku tih utakmica. :mrgreen: Zato se i ne osvrnuh. Ali hajde, ako će se tako olakšati Misimoviću, onda su to dvije identične lige. :mrgreen:
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.