Je.bote ja se cudim sto se u komsiliku prodaje najvise toalet papira, kad kazu tamo rijetkost da neko zna za sapun i vodu, samo tariguzNeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑19 mar 2020, 18:49Prava ste mostarska raja komsija sprida sazad i onakvi su vasi mostarci. Tacno sam znao ako iko donese zarazu i bolescurinu u grad vi skutori cete![]()
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
ManciniLevatKlasican
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Forzza Velez
- svrakino1921
- Kontakt:
Fali mi Zeljo
Ne radim
Kod kuce sam non -stop
Gledam filmove
Gledam serije
Al najvise volim gkedat izvjestaje 1921 tv.
VOLIM TE ZELJO
Ne radim
Kod kuce sam non -stop
Gledam filmove
Gledam serije
VOLIM TE ZELJO
Nešto ste Višegrađani omrvili na netu, vidi se da se ne možete nakačit u kafićima.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑19 mar 2020, 22:31Je.bote ja se cudim sto se u komsiliku prodaje najvise toalet papira, kad kazu tamo rijetkost da neko zna za sapun i vodu, samo tariguzNeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑19 mar 2020, 18:49Prava ste mostarska raja komsija sprida sazad i onakvi su vasi mostarci. Tacno sam znao ako iko donese zarazu i bolescurinu u grad vi skutori cete![]()
![]()
![]()
Hebe vam korona wi-fi!
Dok su radile kafane iskakali ste iz argete!
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
Volis, zato sto 1921 tv snima samo ono sto vi zelite. Dokaz je posljednja utakmica, nigdje snimka iza gola, onog penala.svrakino1921 je napisao/la: ↑20 mar 2020, 08:03Fali mi Zeljo
Ne radim
Kod kuce sam non -stop
Gledam filmove
Gledam serije
VOLIM TE ZELJO
-
ManciniLevatKlasican
- Kontakt:
Tako je, korona i wi fi moze zarazitiMMM je napisao/la: ↑20 mar 2020, 08:05Nešto ste Višegrađani omrvili na netu, vidi se da se ne možete nakačit u kafićima.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑19 mar 2020, 22:31Je.bote ja se cudim sto se u komsiliku prodaje najvise toalet papira, kad kazu tamo rijetkost da neko zna za sapun i vodu, samo tariguzNeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑19 mar 2020, 18:49
Prava ste mostarska raja komsija sprida sazad i onakvi su vasi mostarci. Tacno sam znao ako iko donese zarazu i bolescurinu u grad vi skutori cete![]()
![]()
![]()
Hebe vam korona wi-fi!![]()
Dok su radile kafane iskakali ste iz argete!
A bjezi glupsone jedan, idi plakni se malo, nece ti nista biti od malo vode i sapuna, ne boj se...
Forzza Velez
Jel' ovo knjiga okrenuta naopako
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ne znaju ne čitati,već držati knjigu a predstavljaju se kao virolozi.Jednom rjecju:pitari
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Manijak ne moze biti SVAK

Kako god da je drzi, mi pokušavamo da otkupimo igraca rosenBorga a vi pokušavate isplatiti plate za decembar
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- feniksptica
- Kontakt:
Da ste barem lektire citali kad je trebalo prepoznali bi numeraciju stranica na dnu. Nikad se bolji nece podsmijavati nekome
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- svrakino1921
- Kontakt:
Ma ovo je neka strucna literatura
U pitanju je neki seminarski rad
Znamo mi iz Svrakina to prepoznat
A sad jel naopako okrenuta ova knjiga mi iz Svrakina no comment
U pitanju je neki seminarski rad
Znamo mi iz Svrakina to prepoznat
A sad jel naopako okrenuta ova knjiga mi iz Svrakina no comment
-
zeljovac21
- Kontakt:
Vi? Mislis Nam, Vijetnamac. Nisko ste pali kad ste u necijem vlasnistvu. Identitet i historija kluba vam je srozana, koja je vaznija od hiljadu miliona. Ovo dokazuje da ste mali klub koji se dao u ruke za par milioncica. Draze mi je "nemati za vode" nego nemati svoje dostojanstvo i identitet. Zato mi je drago sto nisam navijac manjeg sarajevskog kluba vec velikana kojeg nikome ne damo i nikome se nece dati jer ima svoje samopostovanje i svoj identitet.
Kakvi debili, yebote kakvi debili
Selfi ili selfie (od engl. self: svoje »ja«; sepstvo), autoportretna fotografija na kojoj je osoba fotografirala sebe ili sebe s drugim osobama držeći fotoaparat ili mobilni telefon, odnosno smartfon. Iako je korištena i ranije, riječ je postala češće upotrebljavana tokom 2013. godine kada ju je Oxfordski rječnik engleskog jezika proglasio za riječ godine[1]. Termin se najčešće povezuje sa društvenim mrežama. Ove fotografije su uglavnom neformalne i spontane, a najčešće nastaju fotografiranjem sebe u ogledalu ili slikanjem sebe (i drugih) držeći aparat fokusiran na određeni kadar.
Selfi ili selfie (od engl. self: svoje »ja«; sepstvo), autoportretna fotografija na kojoj je osoba fotografirala sebe ili sebe s drugim osobama držeći fotoaparat ili mobilni telefon, odnosno smartfon. Iako je korištena i ranije, riječ je postala češće upotrebljavana tokom 2013. godine kada ju je Oxfordski rječnik engleskog jezika proglasio za riječ godine[1]. Termin se najčešće povezuje sa društvenim mrežama. Ove fotografije su uglavnom neformalne i spontane, a najčešće nastaju fotografiranjem sebe u ogledalu ili slikanjem sebe (i drugih) držeći aparat fokusiran na određeni kadar.
Licenciranje: UEFA pomjerila rok do kojeg klubovi mogu izmiriti dugovanja!
Komsije odahnule do daljnjeg...
Komsije odahnule do daljnjeg...
- RajaBa1983
- Kontakt:
drug mozes mi reci kada je zeljo bio prvi put šampion ?zeljovac21 je napisao/la: ↑20 mar 2020, 13:40Vi? Mislis Nam, Vijetnamac. Nisko ste pali kad ste u necijem vlasnistvu. Identitet i historija kluba vam je srozana, koja je vaznija od hiljadu miliona. Ovo dokazuje da ste mali klub koji se dao u ruke za par milioncica. Draze mi je "nemati za vode" nego nemati svoje dostojanstvo i identitet. Zato mi je drago sto nisam navijac manjeg sarajevskog kluba vec velikana kojeg nikome ne damo i nikome se nece dati jer ima svoje samopostovanje i svoj identitet.
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Ne tako davno, prodavali ste se kao kuravice na sarajevo bussines forumu. Cak sta vise, jedan pitar je na mail vaswg direktora se predstavio kao arap s parama paa vam je na temi nastala histerije sreće kako vas kupuje milijarder.zeljovac21 je napisao/la: ↑20 mar 2020, 13:40Vi? Mislis Nam, Vijetnamac. Nisko ste pali kad ste u necijem vlasnistvu. Identitet i historija kluba vam je srozana, koja je vaznija od hiljadu miliona. Ovo dokazuje da ste mali klub koji se dao u ruke za par milioncica. Draze mi je "nemati za vode" nego nemati svoje dostojanstvo i identitet. Zato mi je drago sto nisam navijac manjeg sarajevskog kluba vec velikana kojeg nikome ne damo i nikome se nece dati jer ima svoje samopostovanje i svoj identitet.
Prije par mjeseci ste isto pokusa li da se uvali te Arapi ali poslije prezentacije dugovanja i ostalog, odbijena je saradnja..
Al vi imate ponos hahahahhaa
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
- RajaBa1983
- Kontakt:
ali najjace kada kazu nikome te ne damoPantelija je napisao/la: ↑20 mar 2020, 14:38Ne tako davno, prodavali ste se kao kuravice na sarajevo bussines forumu. Cak sta vise, jedan pitar je na mail vaswg direktora se predstavio kao arap s parama paa vam je na temi nastala histerije sreće kako vas kupuje milijarder.zeljovac21 je napisao/la: ↑20 mar 2020, 13:40Vi? Mislis Nam, Vijetnamac. Nisko ste pali kad ste u necijem vlasnistvu. Identitet i historija kluba vam je srozana, koja je vaznija od hiljadu miliona. Ovo dokazuje da ste mali klub koji se dao u ruke za par milioncica. Draze mi je "nemati za vode" nego nemati svoje dostojanstvo i identitet. Zato mi je drago sto nisam navijac manjeg sarajevskog kluba vec velikana kojeg nikome ne damo i nikome se nece dati jer ima svoje samopostovanje i svoj identitet.
Prije par mjeseci ste isto pokusa li da se uvali te Arapi ali poslije prezentacije dugovanja i ostalog, odbijena je saradnja..
Al vi imate ponos hahahahhaa
![]()
pa niko vas nece jebote
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Halo, ko kaže da niko nece prosjake...???
Hoce ih, porezna, hoce ih banke, hoce ih oni sto su ih tužili...
Hoce ih, porezna, hoce ih banke, hoce ih oni sto su ih tužili...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.