Premijer liga BiH 2008/09
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga 24. kolo
Evo da i ja "kvalitetno" komentarisem o .....koliko ce biti domacinskih pobjeda-7 ili 8!?Orasje ako odnese sva tri boda iz Laktasa,znaci da je proslo kolo pusteno Modrici!! I gdje nam igra 3 za 3,tj.ekipa Leotara,hoce li uputiti makar jedan sut ka protivnickom golu,mislim da "Rodjeni" nece tako lako zaboraviti ime Drec i da ce mu spremiti finu "fasungu",fas-ovati=fas-unga.....veliki minus ide na racun administratora jer nisu postavili parove kola i ono jos vaznije-imena "sudija" pored tih parova!! uzivajte
Evo ja ću postavit parove,oprostite na zakašnjenju:
GRADAČAC: Zvijezda - Slavija
Ovo bi mogla bit zanimljiva utakmica,ali sigurna pobijeda domaćina
POSUŠJE: Posušje - Čelik
Posušje traži bodove spasa,Čelik katastrofa u gostima,pobijeda domaćina.
SARAJEVO: Željezničar - Zrinjski
Željo igra pod reflektorima nakon dugo vremena,Zrinjski ima lošu tradiciju na grbavici,ali ove godine ruši sve negativne tradicije pa mi moglo bit nerješeno.
LAKTAŠI: Laktaši - Orašje
Dosta sumnjiv par,inače ovo su klubovi koji najviše mute,i da Bog da ispala oba.
MODRIČA: Modriča Maksima - Leotar
Sigurna pobijeda domaćina.
MOSTAR: Velež - Borac
Borac dosta dobar ove godine,ali rođeni pobijeđuju.
TUZLA: Sloboda - Sarajevo
Sloboda dosta dobra kući,igra defanzivno,a Sarajevo je hit proljeća,nerješeno.
TRAVNIK: Travnik - Široki Brijeg
Široki u krizi rezultata,ali ipak puno kvalitetniji od Travnika,da se igra u normalnoj ligi bila bi ovo čista dvica ali ovako....
Napomena: Sve utakmice počinju u 16.30 izuzev susreta na "Tušnju" koji počinje u 17 sati, te meča na "Grbavici" koji se igra od 20 sati.
GRADAČAC: Zvijezda - Slavija
Ovo bi mogla bit zanimljiva utakmica,ali sigurna pobijeda domaćina
POSUŠJE: Posušje - Čelik
Posušje traži bodove spasa,Čelik katastrofa u gostima,pobijeda domaćina.
SARAJEVO: Željezničar - Zrinjski
Željo igra pod reflektorima nakon dugo vremena,Zrinjski ima lošu tradiciju na grbavici,ali ove godine ruši sve negativne tradicije pa mi moglo bit nerješeno.
LAKTAŠI: Laktaši - Orašje
Dosta sumnjiv par,inače ovo su klubovi koji najviše mute,i da Bog da ispala oba.

MODRIČA: Modriča Maksima - Leotar
Sigurna pobijeda domaćina.
MOSTAR: Velež - Borac
Borac dosta dobar ove godine,ali rođeni pobijeđuju.
TUZLA: Sloboda - Sarajevo
Sloboda dosta dobra kući,igra defanzivno,a Sarajevo je hit proljeća,nerješeno.
TRAVNIK: Travnik - Široki Brijeg
Široki u krizi rezultata,ali ipak puno kvalitetniji od Travnika,da se igra u normalnoj ligi bila bi ovo čista dvica ali ovako....

Napomena: Sve utakmice počinju u 16.30 izuzev susreta na "Tušnju" koji počinje u 17 sati, te meča na "Grbavici" koji se igra od 20 sati.
- RK Gradacac
- Kontakt:
Ko zna sta si ti mislio sa ovim polurazumljivim postomlopta je okrugla je napisao/la:Evo da i ja "kvalitetno" komentarisem o .....koliko ce biti domacinskih pobjeda-7 ili 8!?Orasje ako odnese sva tri boda iz Laktasa,znaci da je proslo kolo pusteno Modrici!! I gdje nam igra 3 za 3,tj.ekipa Leotara,hoce li uputiti makar jedan sut ka protivnickom golu,mislim da "Rodjeni" nece tako lako zaboraviti ime Drec i da ce mu spremiti finu "fasungu",fas-ovati=fas-unga.....veliki minus ide na racun administratora jer nisu postavili parove kola i ono jos vaznije-imena "sudija" pored tih parova!! uzivajte

Bilo kako bilo Laktasi vode 2:0 protiv Orasja.
010 ISN'T JUST A CODE
LAKTASI deru pa vi gledajte 

Ustani i bori se,neka pjesma ori se,za svoj klub i grad,uvjek bicu tu SLAVIJU do smrti voljecu
Zasad a vala i kao obicno nista od tvojih pretpostavkilopta je okrugla je napisao/la:Evo da i ja "kvalitetno" komentarisem o .....koliko ce biti domacinskih pobjeda-7 ili 8!?Orasje ako odnese sva tri boda iz Laktasa,znaci da je proslo kolo pusteno Modrici!! I gdje nam igra 3 za 3,tj.ekipa Leotara,hoce li uputiti makar jedan sut ka protivnickom golu,mislim da "Rodjeni" nece tako lako zaboraviti ime Drec i da ce mu spremiti finu "fasungu",fas-ovati=fas-unga.....veliki minus ide na racun administratora jer nisu postavili parove kola i ono jos vaznije-imena "sudija" pored tih parova!! uzivajte

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- el-fighter
- Kontakt:
Kako mogu vidjeti po ovim izvještajima Velež za sada igra odlično nadam se da će utakmica završiti pobjedom domaćina. Čelik vodi u gostima što je rijetko viđano ove sezone. Travnik vodi protiv Širokog. I ovaj rezultat iznenađujući.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- RK Gradacac
- Kontakt:
Slavija vodi u Gradaccu 1:0, po meni iznenadjenje kola!
010 ISN'T JUST A CODE
Nadam e da ce Zvijezda bar bod izvuci aBdRK Gradacac je napisao/la:Slavija vodi u Gradaccu 1:0, po meni iznenadjenje kola!
SARAJEVO=Evropski Jerusalem 

šta je ovo, dva vodstva gostiju
ubiće sudiju

Ja Laktasa sto deru, ah pa vidi i to Orasja pa stvarno zar to nije namjesteno ,zar Iljo tu nije odigrao ulogu,gdje su ovi dojavljivaci o namjestenim utakmica imal vas jos

Hajd recite nam jos koji namjesten pa da kontra odigramo necemol koju marku uzet

Hajd recite nam jos koji namjesten pa da kontra odigramo necemol koju marku uzet

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- RK Gradacac
- Kontakt:
Zvijezda - Slavija 1:1
edit:
Zvijezda - Slavija 2:1
edit:
Zvijezda - Slavija 2:1
010 ISN'T JUST A CODE
- RK Gradacac
- Kontakt:
Posušje - Čelik 0:3
Posusje i Orasje najvjerovatnije ispadaju
Posusje i Orasje najvjerovatnije ispadaju

010 ISN'T JUST A CODE
- el-fighter
- Kontakt:
Pobjede Veleža i Travnika za ostanak u ligi. Zvijezda razbila Širokog, Čelik slavio u gostima. Dosta čudnih rezultata u ovom kolu. Čini mi se da je ovo kolo prvo ne naštimano ove sezone.
Velež do groba života mi moga
- RK Gradacac
- Kontakt:
Malo si fulio, Travnik je razbio Sirokogel-fighter je napisao/la:Pobjede Veleža i Travnika za ostanak u ligi. Zvijezda razbila Širokog, Čelik slavio u gostima. Dosta čudnih rezultata u ovom kolu. Čini mi se da je ovo kolo prvo ne naštimano ove sezone.

Zvijezda je pobijedila Slaviju 2:1
Ove sezone je ocigledan napredak u PL sto se tice sudjenja.
010 ISN'T JUST A CODE
Travnik nadigro Sirokog u svim segmentima. Odbrana sredina i napad travnika za 10. Siroki nije nista napravio na ovoj utakmici a dobro su i prosli jer je Travnik pored 3 gola imo i 4-5 100% sansi.
joj pomocnog sudije seronje, sloboda - sarajevo
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
nisi jedini koji nista nije razumio, misli da ni autor ne zna sta je htio reciRK Gradacac je napisao/la:Ko zna sta si ti mislio sa ovim polurazumljivim postomlopta je okrugla je napisao/la:Evo da i ja "kvalitetno" komentarisem o .....koliko ce biti domacinskih pobjeda-7 ili 8!?Orasje ako odnese sva tri boda iz Laktasa,znaci da je proslo kolo pusteno Modrici!! I gdje nam igra 3 za 3,tj.ekipa Leotara,hoce li uputiti makar jedan sut ka protivnickom golu,mislim da "Rodjeni" nece tako lako zaboraviti ime Drec i da ce mu spremiti finu "fasungu",fas-ovati=fas-unga.....veliki minus ide na racun administratora jer nisu postavili parove kola i ono jos vaznije-imena "sudija" pored tih parova!! uzivajte![]()
Bilo kako bilo Laktasi vode 2:0 protiv Orasja.

el-fighter je napisao/la:Pobjede Veleža i Travnika za ostanak u ligi. Zvijezda razbila Širokog, Čelik slavio u gostima. Dosta čudnih rezultata u ovom kolu. Čini mi se da je ovo kolo prvo ne naštimano ove sezone.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
dosta cudnih rezultata a nista nije namjesteno? zato vam je u proslom kolu kada je Velez nekako i pored jako grube igre domacina dosao do boda sve bilo sumnjivo 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.