Mislim da je predvidjen prizemlju, krajnje lijevo gledano na ovoj slici ispod VIP tribine. Bit ce u vlasnistvu kluba. Vec se investitor nasao zato i pitam.FSB je napisao/la: ↑07 mar 2020, 18:23Je li restoran predviđen na spratu kod crnih stubova?Mostarskisjever je napisao/la: ↑03 mar 2020, 21:13Sto niko nespominje restoran? Znali se ista kada to ide
![]()
Odlična vijest drug.Mostarskisjever je napisao/la: ↑07 mar 2020, 21:07Mislim da je predvidjen prizemlju, krajnje lijevo gledano na ovoj slici ispod VIP tribine. Bit ce u vlasnistvu kluba. Vec se investitor nasao zato i pitam.FSB je napisao/la: ↑07 mar 2020, 18:23Je li restoran predviđen na spratu kod crnih stubova?Mostarskisjever je napisao/la: ↑03 mar 2020, 21:13Sto niko nespominje restoran? Znali se ista kada to ide
![]()
Seljak jedan ko god je razbio. U vraziju mater nek ide, kuci nek sve lomi nabijem ga!
Na kraju ove sezone ugraditi kamere i onaj ko ovo uradi, fino ga uslikati i na adresu mu poslati da plati nastalu stetu. Pa nismo djeca???nekoIzMostara je napisao/la: ↑07 mar 2020, 22:44Seljak jedan ko god je razbio. U vraziju mater nek ide, kuci nek sve lomi nabijem ga!
Tako je. Prvi put tako, ako se nastavi suspenzija od dolaska na stadion. Kucne frustracije kuci lijecitiAlemC85 je napisao/la: ↑07 mar 2020, 22:49Na kraju ove sezone ugraditi kamere i onaj ko ovo uradi, fino ga uslikati i na adresu mu poslati da plati nastalu stetu. Pa nismo djeca???nekoIzMostara je napisao/la: ↑07 mar 2020, 22:44Seljak jedan ko god je razbio. U vraziju mater nek ide, kuci nek sve lomi nabijem ga!![]()
Za sada se samo spominje da će se spajati tribine zdenkama, a kako će to izgledati veliko je pitanje upravo zbog reflektora koji su dosta blizu, mene isto zanima kako će uraditi krov na ovoj tribini Red Army jer po ovim slikama djeluje kao da ćemo imati stubove na tribini sto mi se ne svidja ako tako bude.
Ali kakva korist od te "zdenke" kraj ovolikog reflektora.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.