i sta dodam je
Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Facebook ;)
Big club, great history, Nottm Forest.
onoffon je napisao/la:i sta dodam jemislis da cu dobit koke od ove ili samo dizu "popularnost", tj. hrane se time koliko imaju prijatelja.
-
Glavni Moderator
- Kontakt:
Dobićeš kokeonoffon je napisao/la:i sta dodam jemislis da cu dobit koke od ove ili samo dizu "popularnost", tj. hrane se time koliko imaju prijatelja.
Ima premalo prijatelja da bi bio real profil
Ova treba je bila aktuelna dok se jos dernek nekad furao,i tad je bilo jedno 346 profila sa njenim slikama
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
ja sam ovako preko nekih foruma upoznao nekih ljudi sa kojima sam danas dobar i u privatnom zivotu... kod mene na fb ima ja mislim vise od pola raje koju ne znam u glavnom me dodaju ljudi a ja sve prihvatim... ima ih iz svih krajeva planete pojma nemam kakoBosco je napisao/la:Ja sam izbriso 70 ljudi koje znam, ali s kojima nisam dobar, nego sam više na vi nego ti. Boli me briga, izbrisat cu sve s kojima nisam dobar i dodat cu neke s foruma ovog, ima ovdje bruka dobrih likova koje čovjek treba upoznat.
You are someone else I am still right here
Upravo tako, nisam bas pobriso 70, al tu sam negdje, kontam sta ce mi neko, ako se sretnem s njim na ulici, ili se pozdravis ili ne, neko s kim si na vi, neko ko je samo tu jer mozda ima 399 prijatelja, pa te doda da bude jubilarnih 400Bosco je napisao/la:Ja sam izbriso 70 ljudi koje znam, ali s kojima nisam dobar, nego sam više na vi nego ti. Boli me briga, izbrisat cu sve s kojima nisam dobar i dodat cu neke s foruma ovog, ima ovdje bruka dobrih likova koje čovjek treba upoznat.
Big club, great history, Nottm Forest.
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
jesi li je ti dodao
da nemaš slučajno dosta raje iz Tuzle, par Italijana, jednog iz Venezuele i rodicu iz Kanade ??fera je napisao/la:ja sam ovako preko nekih foruma upoznao nekih ljudi sa kojima sam danas dobar i u privatnom zivotu... kod mene na fb ima ja mislim vise od pola raje koju ne znam u glavnom me dodaju ljudi a ja sve prihvatim... ima ih iz svih krajeva planete pojma nemam kakoBosco je napisao/la:Ja sam izbriso 70 ljudi koje znam, ali s kojima nisam dobar, nego sam više na vi nego ti. Boli me briga, izbrisat cu sve s kojima nisam dobar i dodat cu neke s foruma ovog, ima ovdje bruka dobrih likova koje čovjek treba upoznat.a mrsko mi da brisem sta me briga
...every little thing gonna be all right
eee ljudi igral ko TopEleven al da je malo veci level....

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
igram ja, al' tek 4.adis.p je napisao/la:eee ljudi igral ko TopEleven al da je malo veci level....![]()
![]()
...every little thing gonna be all right
Dart je napisao/la:igram ja, al' tek 4.adis.p je napisao/la:eee ljudi igral ko TopEleven al da je malo veci level....![]()
![]()
heheh reko da poigramo prijateljsku...al ja sam lvl6.....i velika je razlika u kvalitetu igraca....
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
odma sam uletio kad sam vidio....covjek postaje svjetski hit
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
16 pacijenata ...
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
kako si samo brutalan..pa i ja sam tu,ako si primjetiojuznjak> je napisao/la:16 pacijenata ...
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
majku mu... i real i barcu pa zatrpase face sa el classico statusima
evo i ja sam uletioT-MAC je napisao/la:odma sam uletio kad sam vidio....covjek postaje svjetski hit![]()
i šta ti to govori da jedan pacov ima 100X više fanova od ove budalejuznjak> je napisao/la:16 pacijenata ...
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton