Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Sva sreca ne pratim takve stranice,relevantniji smo mi na forumu od raznih Klixova.
U Orašju je službeno potvrđena osoba sa koronom,dosla iz njemacke ofc sad je u bolnici.
Komsija mi je u samoizolaciji,sve su mi bliže:D
U Orašju je službeno potvrđena osoba sa koronom,dosla iz njemacke ofc sad je u bolnici.
Komsija mi je u samoizolaciji,sve su mi bliže:D
-
- Moderator
- Kontakt:
Kako očajna organizacija na KCUS-u oko onih šatora, pa znali su da im danas hrli raja na svoje redovne kontrole i preglede.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ocel bit baraz oko ovog virusa za bosnu?
-
- Kontakt:
To da se u LZN ismijavaju sa Islamom i Muslimanima je cinjenica.
Ne znam ko jos gleda to sranje ustvari ne vezano za to oko sprdanja sa vjerom totalno su se pogubili, nezanimljivo ,bezveze, ako ti smeta prebacis kanal i cao.
Ne znam ko jos gleda to sranje ustvari ne vezano za to oko sprdanja sa vjerom totalno su se pogubili, nezanimljivo ,bezveze, ako ti smeta prebacis kanal i cao.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
sto mi tetak donese dobru cokoladu iz Italije
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
jest a kakvo prezime taj Srbin ima

ja pratim tu seriju i sprdali su se sa na račun sve tri konfesije i ne vidim šta je tu loše?
Ma ljudi gledaju danas sve kroz prizmu vjere to je jedino lose. Od kulture do sporta sve se gleda kroz vjeru.
Cuj bajgi Spomenka je gospodja, a Sefika kucna pomocnica koju lupaju po guzici kad hoce
. Rezonovanje situacije na nivou pileceg mozga.
Cuj bajgi Spomenka je gospodja, a Sefika kucna pomocnica koju lupaju po guzici kad hoce

Iz rukava, ON svakoga dana izvuce nekog keca...
Jesu ti likovi podijelili onu sliku s koronavirusom kako ga je Allah poslo u Kinu baš, jer oni zayebavaju Ujgure 
Zamisli pogodi te scena iz serije toliko da nekom želiš šta sve ne? Kakvi ljudi danas se nazivaju vjernicima

Zamisli pogodi te scena iz serije toliko da nekom želiš šta sve ne? Kakvi ljudi danas se nazivaju vjernicima

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Kupio dvije vrece brasna, paket mlijeka, 5 flasa ulja, dva jumbo tariguza, dvije flase Jamesona... valjda bude dosta 

Trenutno korisnika/ca: alemsa, JackW, rio_Ferdy88 i 9 gostiju.