Prati on ovo sigurno.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Ma samo za stolom spomenem da sam u italiji bio, odma tri stola oko nas ustajurio_Ferdy88 je napisao/la: ↑14 mar 2020, 12:32Samo jos kad u drustvu budete spomenite da ste jucer iz Italije stigli![]()

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Igra i @bodi123, mislim i @HeraklitMracni, igrao sam i ja prije, kao junior sam bio i natjecatelj, brončani na prventsvu države do 20 godina

Mogli bi napraviti kakav turnir ako bi nas se skupilo, ima puno stranica idealnih za to.
Svaka cast,ti si onda pro za mene,moras mi dat kraljicu prije partije jer ja nisam neki igrac.Eto ako ste za partiju nekad javite se u pp.Ja sam 00-24 slobodan dok nema skole.Galion je napisao/la: ↑14 mar 2020, 14:05Igra i @bodi123, mislim i @HeraklitMracni, igrao sam i ja prije, kao junior sam bio i natjecatelj, brončani na prventsvu države do 20 godina
Mogli bi napraviti kakav turnir ako bi nas se skupilo, ima puno stranica idealnih za to.
Vucem tu i tamo,bodem se u celije,kad murija dolazi odma vadim prangije.
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Mogli smo napravit kakvu mini ligu, nisam ni ja bog zna sta, al mi se igra.
no homo.
dua lipa.
dua lipa.
I ja sam za
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Momci i svi ostali koji želite učlanite se na chess.com (tko ima facebook račun može samo facebook login i dodajte me (https://www.chess.com/member/galion) za prijatelja jer tamo imam premium account pa mogu praviti turnire po želji, dakle pozivne samo za nas, pa da malo igramo.
Ja sam napravio preko fb.Dodao sam te,pa kada budes za partiju javi.Galion je napisao/la: ↑14 mar 2020, 15:20Momci i svi ostali koji želite učlanite se na chess.com (tko ima facebook račun može samo facebook login i dodajte me (https://www.chess.com/member/galion) za prijatelja jer tamo imam premium account pa mogu praviti turnire po želji, dakle pozivne samo za nas, pa da malo igramo.
Vucem tu i tamo,bodem se u celije,kad murija dolazi odma vadim prangije.
-
- Moderator
- Kontakt:
Ja znam igrati. Al amaterski samo radi zezancije. Necu sa vama profesionalcima.MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑14 mar 2020, 14:41Mogli smo napravit kakvu mini ligu, nisam ni ja bog zna sta, al mi se igra.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
- legenda reala
- Kontakt:
doktore sto te nema na ovoj vamo temi, objasni forumasima kako da se ponasaju u ovoj situacijiJustin je napisao/la: ↑14 mar 2020, 16:03Ja znam igrati. Al amaterski samo radi zezancije. Necu sa vama profesionalcima.MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑14 mar 2020, 14:41Mogli smo napravit kakvu mini ligu, nisam ni ja bog zna sta, al mi se igra.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ma rekao sam da necu sad o tome kad svi pricaju. Ja kad sam govorio svi se zajebavali sa tim.legenda reala je napisao/la: ↑14 mar 2020, 16:06doktore sto te nema na ovoj vamo temi, objasni forumasima kako da se ponasaju u ovoj situacijiJustin je napisao/la: ↑14 mar 2020, 16:03Ja znam igrati. Al amaterski samo radi zezancije. Necu sa vama profesionalcima.MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑14 mar 2020, 14:41Mogli smo napravit kakvu mini ligu, nisam ni ja bog zna sta, al mi se igra.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Volim da se kupam

Malo kod otvaranja ostavljaš rupe u poziciji i ne paziš na figure nekad, ali ima dijelova gdje si dobar, kombinacije npr, dalo bi se nešto napraviti

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.