Ovo kao stoper

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Gora je meni Roma bila
Daje interviju novinarima, slika se na Grbavici. Ko će biti kriv, ako se utvrdi da je pozitivan(nedo bog)
Naravno da ne bi, ali ne bi niti iko drugi, niti iko od ovih koji su zarazeni.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑17 mar 2020, 16:06Vidio sam covjeka bas jucer, seta sa ljepsom polovicom koja je u drugom stanju. Zar mislis da bi to sebi i svojoj porodici uradio? Babi i materi koji vjerovatno imaju preko 55 godina? Nemojte biti ludi...
Test nije 100% siguran. Ja nema sanse da bih se nalazio sa trudnom zenom barem nekoliko dana nakon povratka, ali svakom njegovo.Evander je napisao/la: ↑17 mar 2020, 16:17Naravno da ne bi, ali ne bi niti iko drugi, niti iko od ovih koji su zarazeni.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑17 mar 2020, 16:06Vidio sam covjeka bas jucer, seta sa ljepsom polovicom koja je u drugom stanju. Zar mislis da bi to sebi i svojoj porodici uradio? Babi i materi koji vjerovatno imaju preko 55 godina? Nemojte biti ludi...
Svako misli "ma nece mene" i na osnovu toga donose zakljucke.
Za glavu se svi hvataju tek kad im se malo temperatura poveca, a tad je vec kasno. Jarane trebao si kontati 10 dana prije toga.
Ja ne kazem da Zukanovic je zarazen, ali ne moze ni on reci da nije. Dosao je iz najbore moguce i najugrozenije zone. Ugrozio je mnoge svojim neodgovornim ponasanjem.
https://sportsport.ba/fudbal/karabeg-da ... iji/355449kerimatomic1921 je napisao/la: ↑17 mar 2020, 16:06Vidio sam covjeka bas jucer, seta sa ljepsom polovicom koja je u drugom stanju. Zar mislis da bi to sebi i svojoj porodici uradio? Babi i materi koji vjerovatno imaju preko 55 godina? Nemojte biti ludi...