FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sve mi se čini da će ovo biti prekinuto ,Mi ,bojac i svinjski Europa pitarima Titula ,savezu ovo odgovara ,pusimo ga mi i Široki 

-
- Kontakt:
Titula se uzima na malim utakmicama , to Osim nije naucioStrikeWarzone je napisao/la: ↑14 mar 2020, 12:16A uzima li u obzir ta tvoja pitarska logika da smo mi vas dva puta pukli u medjusobnom omjeru s visokom gol razlikom. Po toj logici bi se trebala odihrati jos jedna utakmica na neutralnom terenu,uzimajuci u obzir i da imate tri boda vise.HeraklitMracni je napisao/la: ↑14 mar 2020, 11:01Ovdje je fazon sto je odigrao svako sa svakim... Recimo ako se bude o tituli odlucivalo , neka budu dvije tekme izmedju nas i vas , sa uslovom prednost 3 boda ... Drugo , ne moze onda Zrinski se borit za titulu mi bjezimo 7 bodova , a da onda Radnik ili Siroki i Velez ne mogu konkurisati sa Zrinskim za evropu , zato treba napraviti , Velez ,Siroki , Zrinski , Tuzla i Borac da odigraju al da ostane razlika izmedju bodova , tako i dole za opstanak , a za titulu mi i vi ....superiore1921 je napisao/la: ↑14 mar 2020, 01:56U engleskoj treba 75% bit odigrano da se titula dodijeli ako se prekine, ima li kod nas ista definisano
Cuj dvije utakmice a da oni imaju 3 boda visePa idi onda igraj s Mladosti za titulu, nemoj s nama.

Zadnja izmjena: HeraklitMracni, dana/u 14 mar 2020, 12:19, ukupno mijenjano 1 put.
2/3 prvenstva je odigrano i po propisima se može dodjeliti titula nema dodatnih utakmicaStrikeWarzone je napisao/la: ↑14 mar 2020, 12:16A uzima li u obzir ta tvoja pitarska logika da smo mi vas dva puta pukli u medjusobnom omjeru s visokom gol razlikom. Po toj logici bi se trebala odihrati jos jedna utakmica na neutralnom terenu,uzimajuci u obzir i da imate tri boda vise.HeraklitMracni je napisao/la: ↑14 mar 2020, 11:01Ovdje je fazon sto je odigrao svako sa svakim... Recimo ako se bude o tituli odlucivalo , neka budu dvije tekme izmedju nas i vas , sa uslovom prednost 3 boda ... Drugo , ne moze onda Zrinski se borit za titulu mi bjezimo 7 bodova , a da onda Radnik ili Siroki i Velez ne mogu konkurisati sa Zrinskim za evropu , zato treba napraviti , Velez ,Siroki , Zrinski , Tuzla i Borac da odigraju al da ostane razlika izmedju bodova , tako i dole za opstanak , a za titulu mi i vi ....superiore1921 je napisao/la: ↑14 mar 2020, 01:56U engleskoj treba 75% bit odigrano da se titula dodijeli ako se prekine, ima li kod nas ista definisano
Cuj dvije utakmice a da oni imaju 3 boda visePa idi onda igraj s Mladosti za titulu, nemoj s nama.
Sto Siroki?

Pusi ga Tuzla jer je na bod od 4. mjesta.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
budi ozbiljan kana....hvala .
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- Nastrojeni
- Kontakt:
Može im se dodjeliti jedino K. U. R. Č.I.N.A.!!!!
ljudima dosadno pa lupaju previse

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
nece i ne moze biti tako moj kana ....neko te pogresno informisao

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
oni jesu pokusali da to poguraju,medjutim pitali su se veliki klubovi....Bajern,Juventus i ostali su odbili da se na taj nacin rijesi prvenstvo....a nama ce biti kako bude velikim ...nece niko nas sirotinju pitati sta mi zelimo nego kako ostali tako cemo i mi ...HeraklitMracni je napisao/la: ↑14 mar 2020, 12:45Kako moze Delinjo ? Onako na prvu po tebi sta se moze onda ?
najrealnija je ona opcija da nema prvaka,evropa se odredi po trenutnom plasmanu...i svaka liga se prosiri na 2 kluba tako da niko ne ispadne a udju 2 najbolje ....
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ljudi da je prezivit ja sam skoro 6 banki imo 2 srcana imunitet ko u kakve babe. Oei na planinu 2 sedmice sa Remzom tamo nema virusa. Cuvajte se moja braco tek sad vidimo kako je bit bez Zelje i utakmica.
Moguća je i ta varijanta ali opet pusimo mi i Širokidelinjo je napisao/la: ↑14 mar 2020, 12:48oni jesu pokusali da to poguraju,medjutim pitali su se veliki klubovi....Bajern,Juventus i ostali su odbili da se na taj nacin rijesi prvenstvo....a nama ce biti kako bude velikim ...nece niko nas sirotinju pitati sta mi zelimo nego kako ostali tako cemo i mi ...HeraklitMracni je napisao/la: ↑14 mar 2020, 12:45Kako moze Delinjo ? Onako na prvu po tebi sta se moze onda ?
najrealnija je ona opcija da nema prvaka,evropa se odredi po trenutnom plasmanu...i svaka liga se prosiri na 2 kluba tako da niko ne ispadne a udju 2 najbolje ....
KANA je napisao/la: ↑14 mar 2020, 13:18Moguća je i ta varijanta ali opet pusimo mi i Širokidelinjo je napisao/la: ↑14 mar 2020, 12:48oni jesu pokusali da to poguraju,medjutim pitali su se veliki klubovi....Bajern,Juventus i ostali su odbili da se na taj nacin rijesi prvenstvo....a nama ce biti kako bude velikim ...nece niko nas sirotinju pitati sta mi zelimo nego kako ostali tako cemo i mi ...HeraklitMracni je napisao/la: ↑14 mar 2020, 12:45
Kako moze Delinjo ? Onako na prvu po tebi sta se moze onda ?
najrealnija je ona opcija da nema prvaka,evropa se odredi po trenutnom plasmanu...i svaka liga se prosiri na 2 kluba tako da niko ne ispadne a udju 2 najbolje ....pitati kakvi GOD da su debili ne vjerujem da bi slavili Korina Titulu ali će ići u ligu prvaka i uzeti pare.Ali eto nadam se da će se sve ovo smiriti ,kažu da će Blažević vrlo brzo dobiti papire da može igrati.

Joj sad kad ti se @Rokoko natovari za ovu zadnju recenicuKANA je napisao/la: ↑14 mar 2020, 13:18Moguća je i ta varijanta ali opet pusimo mi i Širokidelinjo je napisao/la: ↑14 mar 2020, 12:48oni jesu pokusali da to poguraju,medjutim pitali su se veliki klubovi....Bajern,Juventus i ostali su odbili da se na taj nacin rijesi prvenstvo....a nama ce biti kako bude velikim ...nece niko nas sirotinju pitati sta mi zelimo nego kako ostali tako cemo i mi ...HeraklitMracni je napisao/la: ↑14 mar 2020, 12:45
Kako moze Delinjo ? Onako na prvu po tebi sta se moze onda ?
najrealnija je ona opcija da nema prvaka,evropa se odredi po trenutnom plasmanu...i svaka liga se prosiri na 2 kluba tako da niko ne ispadne a udju 2 najbolje ....pitati kakvi GOD da su debili ne vjerujem da bi slavili Korina Titulu ali će ići u ligu prvaka i uzeti pare.Ali eto nadam se da će se sve ovo smiriti ,kažu da će Blažević vrlo brzo dobiti papire da može igrati.
100postoMamlaz je napisao/la: ↑14 mar 2020, 13:34Joj sad kad ti se @Rokoko natovari za ovu zadnju recenicuKANA je napisao/la: ↑14 mar 2020, 13:18Moguća je i ta varijanta ali opet pusimo mi i Širokidelinjo je napisao/la: ↑14 mar 2020, 12:48
oni jesu pokusali da to poguraju,medjutim pitali su se veliki klubovi....Bajern,Juventus i ostali su odbili da se na taj nacin rijesi prvenstvo....a nama ce biti kako bude velikim ...nece niko nas sirotinju pitati sta mi zelimo nego kako ostali tako cemo i mi ...

- kolezeljovac
- Kontakt:
Ma samo nek ne puca...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Ne mozes napisat "Pitari nisu toliki debili" kad znamo da jesu. Slavili bi je,itekako slavili.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Onda ćemo i mi iz 1946StrikeWarzone je napisao/la: ↑14 mar 2020, 13:41Ne mozes napisat "Pitari nisu toliki debili" kad znamo da jesu. Slavili bi je,itekako slavili.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.