FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 27 nov 2010, 15:32

Tarantino je napisao/la:
FCS-FCS je napisao/la:
Tarantino je napisao/la:kako nemam,pa vidiš da sam u pretposljednjem postu baš htio da se okanim ove vaše teme,kad me zaskočio UPS sa nekim retardiranim rječnikom.što se tiče rang liste vi sigurno jeste ispred nas u posljednih 5 godina,jer mi smo do prije godinu bili nigdje,ali isto tako na vječnoj listi uspješnosti naših klubova u evropi mi smo daleko ispred vas,teško da ćete to ikad stići. ;)
halo nije lista za posljednjih 5 god , samo ime liste kaze VJECITA LISTA gdje vi nama gledatate u prkno..i ne kontam sto te to boli toliko
jel treba da ti postavim isjecak iz novina kad vam je doso dijaliba pa kaze na polusezoni..."od gladi nisam mogao trenirati .." pa je to fino novinar stavio u NASLOV...i naravno vi ste giganti,,,,strasna iskustva !!!

IFFHS - klubovi decenije-ako ti ovo znači vječna lista onda je tako kako ti kažeš. ;)
Ne vrijedi....
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 27 nov 2010, 15:38

Komsinice uvjek imaju nesto za dodati ,objasniti,demantovati,pa makar to bila i Uefina informacija :D šta vrijedi sa njima komentarisati oni uvjek imaju neko objasnjenje :P :idea: ,ali tesko to ide ali se trude ikao im nije lahko, jako,jako boli ova Uefina informacija! ;) E tek ce nas sad smarati informacijama,tabelama,demantima,pa molim ljude sa sar.x da skinu ovu informaciju :roll: radi dobro susjedskih odnosa prema nasim komsinicama! :?:
Zadnja izmjena: ekii, dana/u 27 nov 2010, 15:44, ukupno mijenjano 1 put.

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 27 nov 2010, 15:44

Tarantino je napisao/la:kako nemam,pa vidiš da sam u pretposljednjem postu baš htio da se okanim ove vaše teme,kad me zaskočio UPS sa nekim retardiranim rječnikom.što se tiče rang liste vi sigurno jeste ispred nas u posljednih 5 godina,jer mi smo do prije godinu bili nigdje,ali isto tako na vječnoj listi uspješnosti naših klubova u evropi mi smo daleko ispred vas,teško da ćete to ikad stići. ;)

halo nije lista za posljednjih 5 god , samo ime liste kaze VJECITA LISTA gdje vi nama gledatate u prkno..i ne kontam sto te to boli toliko

jel treba da ti postavim isjecak iz novina kad vam je doso dijaliba pa kaze na polusezoni..."od gladi nisam mogao trenirati .." pa je to fino novinar stavio u NASLOV...i naravno vi ste giganti,,,,strasna iskustva !!!

IFFHS - klubovi decenije-ako ti ovo znači vječna lista onda je tako kako ti kažeš. ;)

Ne vrijedi....
Pa vrijedi podjednako. Ako decenija po vama traje 5 godina (iskljucujuci zadnjih 5) onda je ta decenija za vas vjecna. Ma ustvari samo vas navikava za iduce decenije.

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 27 nov 2010, 15:45

ekii je napisao/la:Komsinice uvjek imaju nesto za dodati ,objasniti,demantovati,pa makar to bila i Uefina informacija :D šta vrijedi sa njima komentarisati oni uvjek imaju neko objasnjenje :P :idea: ,ali tesko to ide ali se trude ikao im nije lahko, jako,jako boli ova Uefina informacija! ;) E tek ce nas sad smarati informacijama,tabelama,demantima,pa molim ljude sa sar.x da skinu ovu informaciju :roll: radi dobro susjedskih odnosa prema nasim komsinicama! :?:

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 27 nov 2010, 16:10

kengur je napisao/la:

Ne vrijedi....
Pa vrijedi podjednako. Ako decenija po vama traje 5 godina (iskljucujuci zadnjih 5) onda je ta decenija za vas vjecna. Ma ustvari samo vas navikava za iduce decenije.
rekao sam 5 godina,iz razloga što ste tu prednost u ovoj deceniji stekli u tih proteklih 5 godina,jer mi tad nismo bili nigdje.
ali nema para,sve se rastalilo....

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 27 nov 2010, 20:42

Nego sta je sa HAMOM,jeli se vraca?Dok je on bio niko se nije zalio ni za lovu niti ista drugo... ;)
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 27 nov 2010, 20:56

Ovaj padobranac je izgleda visi evolutivni stadij onog lika nikad izvini :D

Uprkos 3 titule strumfovi ipak nisu uspjesniji od nas u ovoj deceniji 8-)

Međunarodni institut za fudbalsku historiju i statistiku IFFHS objavio je listu najboljih klubova u protekloj deceniji. Što se tiče klubova iz Premijer lige BiH, najbolje plasirani Široki ima 419,5 bodova. Fudbalski klub Sarajevo dijeli 317. poziciju za rumunskim Vasluijem i ruskim Torpedom, dok je Željezničar 343. sa 356 bodova i na istom je mjestu kao islandski Reykjavik i Aqtobe Lento iz Kazahstana.

Vidite kako se postenje nagradjuje 8-)

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 27 nov 2010, 21:04

UPS je napisao/la:Ovaj padobranac je izgleda visi evolutivni stadij onog lika nikad izvini :D

Međunarodni institut za fudbalsku historiju i statistiku IFFHS objavio je listu najboljih klubova u protekloj deceniji. Što se tiče klubova iz Premijer lige BiH, najbolje plasirani Široki ima 419,5 bodova. Fudbalski klub Sarajevo dijeli 317. poziciju za rumunskim Vasluijem i ruskim Torpedom, dok je Željezničar 343. sa 356 bodova i na istom je mjestu kao islandski Reykjavik i Aqtobe Lento iz Kazahstana.

HAJ POPUSTI I KOMENTARISI,NIKO TI NE BRANI... ;) MISLI STA HOCES,ALI SI TEZAK FAKAT JER DA SI IMAO ISTA PAMETNIJE NAPISATI(CITIRATI) OSIM OVE NEKE NAZOVI 'STATISTIKE' NEBI SE NI JAVIO :D
Zadnja izmjena: padobranac1978, dana/u 27 nov 2010, 23:13, ukupno mijenjano 1 put.

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 27 nov 2010, 21:07

I zvanicno smo bolji od vas u novom vijeku :D jel ti krivo?

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 27 nov 2010, 21:12

UPS je napisao/la:I zvanicno smo bolji od vas u novom vijeku :D jel ti krivo?
NIME,jeli?

eLeMeNtH-SoutH CreW
Kontakt:

Post Postao/la eLeMeNtH-SoutH CreW » 27 nov 2010, 22:10

UPS je napisao/la:
Fudbalski klub Sarajevo dijeli 317. poziciju za rumunskim Vasluijem i ruskim Torpedom...
Eh, sto ti je reci sudbina ! :mrgreen:
Fenerbahçe SK...1907♥

I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!

1921♥

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 28 nov 2010, 09:47

UPS je napisao/la:Ovaj padobranac je izgleda visi evolutivni stadij onog lika nikad izvini :D

Volio bih da svake decenije osvojimo tri puta više titula od vas, kao i sada, a da sve svjetske statistike kažu kako ste vi uspješniji od Želje.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 28 nov 2010, 10:24

Nemojte ljudi ako boga znate o statistici!. Odmah ce nas komsinice zatrpati demantima,tabelama,statistikama i kritikama o Pitarskoj Uefi, taman su se malo zadeverali o utakmici sa Olimpijom . Mislim da bi Hamo bio super resenje jer vec ima iskustvo vodenja kluba,ali i sponzore i novac koji su jako bitni za tu funkciju!

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 28 nov 2010, 10:50

avlami97 je napisao/la:

Volio bih da svake decenije osvojimo tri puta više titula od vas, kao i sada, a da sve svjetske statistike kažu kako ste vi uspješniji od Želje.

Koje ste vi decenije osvojili tri puta vise titula od nas "kao i sada" :idea: ,ako djecace ne racunas titule iz druge lige u kojoj ste u bivsoj Jugi jako cesto bili :D , onda se mozda slozim sa tobom. ;) Stim da Vi slavite 90 god,a imate jednu titulu vise :P , mada smo mi mladji nekih 20-tak godina ta statika je jako sramna za vas klub. :oops: :?: I na kraju kakva ti je to logika da bih volio svake god.da osvajate titule :D ,mada to ni matematicki nije moguce :cry: ,a da po Uefinoj statistici mi budemo ispred vas, e to je upravo ono sto je vec neko napisao pa komsinice ni Uefi puno ne vjeruju :evil: oni imaju neku svoju internu tabelu ,pa me to malo posjeti na onu ratnu 92 god.mi smo upravu,a svijet ko ****! ;)

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 28 nov 2010, 11:47

ekii je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:

Koje ste vi decenije osvojili tri puta vise titula od nas "kao i sada" :idea: ,ako djecace ne racunas titule iz druge lige u kojoj ste u bivsoj Jugi jako cesto bili :D , onda se mozda slozim sa tobom. ;) Stim da Vi slavite 90 god,a imate jednu titulu vise :P , mada smo mi mladji nekih 20-tak godina ta statika je jako sramna za vas klub. :oops: :?: I na kraju kakva ti je to logika da bih volio svake god.da osvajate titule :D ,mada to ni matematicki nije moguce :cry: ,a da po Uefinoj statistici mi budemo ispred vas, e to je upravo ono sto je vec neko napisao pa komsinice ni Uefi puno ne vjeruju :evil: oni imaju neku svoju internu tabelu ,pa me to malo posjeti na onu ratnu 92 god.mi smo upravu,a svijet ko ****! ;)
Sine prvo nauči šta je to desetljeće ili/ti decenija, pa onda pokušaj nešto komentirati. Uz to izračunaj Željine titule, a i vaše.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 28 nov 2010, 12:11

quote="ekii"]
avlami97 je napisao/la:

Koje ste vi decenije osvojili tri puta vise titula od nas "kao i sada" :idea: ,ako djecace ne racunas titule iz druge lige u kojoj ste u bivsoj Jugi jako cesto bili :D , onda se mozda slozim sa tobom. ;) Stim da Vi slavite 90 god,a imate jednu titulu vise :P , mada smo mi mladji nekih 20-tak godina ta statika je jako sramna za vas klub. :oops: :?: I na kraju kakva ti je to logika da bih volio svake god.da osvajate titule :D ,mada to ni matematicki nije moguce :cry: ,a da po Uefinoj statistici mi budemo ispred vas, e to je upravo ono sto je vec neko napisao pa komsinice ni Uefi puno ne vjeruju :evil: oni imaju neku svoju internu tabelu ,pa me to malo posjeti na onu ratnu 92 god.mi smo upravu,a svijet ko ****! ;)[/quote]
Sine prvo nauči šta je to desetljeće ili/ti decenija, pa onda pokušaj nešto komentirati. Uz to izračunaj Željine titule, a i vaše.[/quote]

E cuj,IZRACUNAJ...bogami ko da ih imate 48,pa da se ne zabroji jeli?

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 28 nov 2010, 13:02

Ja sam ko klinac bio na tekmi NK seljo-NK vartex (varazdin) koju je seljo dobio 7-0. Briljirao je Dz. Serbo a vartex je igrao sa mixom juniora i 2-3 prvotimca. Na kraju te sezone u 2 league seljo se vraca u 1 ligu ali i dalje tavori negdje u sredini ili blize dnu .
Nemojte strumpfovi mjesati kruske i jabuke. Bivsa yuga je imala PRIZNATU i POZNATU fudb ligu u evropi koju je F C S osvajalo 2 puta. Sve vase ljubomorne i komplexaske price padaju u vodu pred tom cinjenicom. Svaka vam cast za ono do videotona ali sve prije toga ali i poslije toga je CISTI PROSJEK a samo kloc i bot moze reci nakav ribarsko keramicarski amaterski klub sa islanda da je vas uspjeh...isto tako nikada (ama bas) nikada necu spomenuti da je FCS razvalilo-poderalo nake amatere sa Malte (6-0) jer je to cak liga ispod BH nivoa (eki ima neko ispod nas)....ovo poslije rata (moze se spomenuti) Malaga , New Castle i Levski Sofija...a nama Basel , Besiktas , Dinamo Kyev , Rapid Bukurest, Cluj, Maritimo..iako smo imali i niz teskih tekmi sa manje poznatim klubovima tipa Sparta Trnava, Helsinborg . Tako da sam pogled na vase i nase protivnike pokazuje da smo igrali sa TEZIM i zahebanijim timovima a nije mala stvar ni to sto smo zaredom 5 sezona bili u uero kupovima a vi niste izasli dalje od onog medjugorja

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 28 nov 2010, 13:27

Strumfici strumfici , nadjite tamo neku fildzan tabelu pa se sa njom hvalisite ... na svim tabelama smo bolji od vas... Na vjecnoj tabela PL BiH Sarajevo PRVO Zeljo TRECI , IFFHS bolji od vas , vjecna tabela bivse Juge Sarajevo PETO Zeljo SEDMI ...

Khaj price !!!

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 28 nov 2010, 13:27

Tema je FK Sarajevo.
Ako želite upoređivati uspjehe sarajeva i želje, otvorite novu temu, ova za to neće služiti.

za trollovanje na ovoj temi ćemo od sada dijeliti banove.

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 28 nov 2010, 13:38

FCS-FCS je napisao/la:Ja sam ko klinac bio na tekmi NK seljo-NK vartex (varazdin) koju je seljo dobio 7-0. Briljirao je Dz. Serbo a vartex je igrao sa mixom juniora i 2-3 prvotimca. Na kraju te sezone u 2 league seljo se vraca u 1 ligu ali i dalje tavori negdje u sredini ili blize dnu .
Nemojte strumpfovi mjesati kruske i jabuke. Bivsa yuga je imala PRIZNATU i POZNATU fudb ligu u evropi koju je F C S osvajalo 2 puta. Sve vase ljubomorne i komplexaske price padaju u vodu pred tom cinjenicom. Svaka vam cast za ono do videotona ali sve prije toga ali i poslije toga je CISTI PROSJEK a samo kloc i bot moze reci nakav ribarsko keramicarski amaterski klub sa islanda da je vas uspjeh...isto tako nikada (ama bas) nikada necu spomenuti da je FCS razvalilo-poderalo nake amatere sa Malte (6-0) jer je to cak liga ispod BH nivoa (eki ima neko ispod nas)....ovo poslije rata (moze se spomenuti) Malaga , New Castle i Levski Sofija...a nama Basel , Besiktas , Dinamo Kyev , Rapid Bukurest, Cluj, Maritimo..iako smo imali i niz teskih tekmi sa manje poznatim klubovima tipa Sparta Trnava, Helsinborg . Tako da sam pogled na vase i nase protivnike pokazuje da smo igrali sa TEZIM i zahebanijim timovima a nije mala stvar ni to sto smo zaredom 5 sezona bili u uero kupovima a vi niste izasli dalje od onog medjugorja

Sve se slazem i sve sto si napisao je opste poznata stvar i fakt koji ima zapisan u nekim dokumentima Uefe i to komsinice dobro znaju.Sto se tice prijeratnih Evropskih utakmica stoji da je Zeljo imao vise uspjeha,ali daleko slabije protivnike tipa HSV Hamburger,Manchestera koji doduse nije u to vrijeme bio ono sto je sada.Posleratni period pripada f.k.Sarajevu mada smo u L.P imali podjednak uspjeh do treceg kola,ali je f.k.Sarajevo pobjedivalo ili izbacivalo ekipe tipa;Sigme Olomuc-izbacilo, Genk-izbacilo, Hesingborg-izbacilo, Spratak Trnava-izbacilo, Rapid.B-pobjedeno 1-0,Cluj nerjeseno cetvrto kolo jedva nas prosli-redovni ucesnici L.P,itd da ne zamar komsinice vise nije ovo lahko ni citati.Sto se tice titula Sarajevo ima po dvije (2) iz obje drzave sto je ukupno cetri(4) i cetri Kup-a BiH,pa mi nije jasno sta je djecak htio reci da prebrojim titule.Gledajuci titule i kupove i jedne i druge neracunajuci Zeljine iz druge lige, kao i to da su komsinice starije nekih 20-etak godina ja mislim da se nemaju scim pohvaliti ! ;)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.