jeste li primjetili kolika je praznina u nasem veznom redu i odbrani,kako se samo protivnicki igraci setkaju po nasoj polovini,uvijek ima neki igrac POTPUNO sam,a njegov pratilac je 2-3 metra od njega,nema nikakvog pokusaja da se igracu oduzme lopta,cesto neki od nasih igraca ode u prazno,ne znam kojeg djavola su isli svi nasi igraci u sesnaesterac arsenala prije onog njihovog gola,pa da je bila 90 min. mogu i nekako shvatit,zar nisu skontali kakav rizik to nosi ako samo jedan igrac ostane na nasoj polovici

Gerrrard rece veliki poen u bitki za naslov,mozda jeste velik,ali s obzirom na to da bi 3 boda bila puno veca...mi smo imali dosta gresaka,za razliku od jednog dijela sezone kad nam napad nije funkcionirao,sad nam odbrana ne funkcionira,uvijek nesto

U prvom poluvremenu torres mi nije bio nesto posebno,jeste pokusavao,ali je i on bio mozda mao sebican,a u drugom je bio jedan od najboljih,za rieru sam davno rekla da ga i oni u spaniji nisu voljeli zbog sebicnosti,tako da me ono sinoc nije iznenadilo,nadam se kixu scuma,ali tesko Boga mi,tesko ne bi me iznenadilo da do 92. minute bude 0- 0 i da onda u 92.minuti i 59 sekundi zabiju gol

Nase je da barem ovo ostalo pobijedimo do kraja pa cemo vidjeti,ali stvarno ne znam kako smo ovakvi baksuzi,svaki segment je protiv nas
i da spomenem...odbrana mi je mnogo sigurnije djelovala kad je hypia bio tu,barem je znao glavom loptu izbacit i postaviti se kako treba,zano je proci igraca na iskustvo
evo kako se gerrard osjecao nakon utakmice
I kicked every ball tonight. I'm more tired now than when I play!"
Injured Liverpool skipper Steven Gerrard after watching the 4-4 draw with Arsenal from the TV studio.
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger