Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- JarnoTrulli
- Juventinisimo
- Kontakt:
Re: Serie A
Pecao ili ne pecao, ovakve stvari mogu samo bolesnici u mozak pisati..ljudi UMIRU od ovoga virusa..JarnoTrulli je napisao/la: ↑12 mar 2020, 20:15U ime starih dobrih vremena sa Vojvodine teme, molim te da ne pecas ovdje... ovi moji su srcani i grizu sve mamce.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑12 mar 2020, 00:31Juventusu je ovo najbolja stvar koja se mogla desiti i bukvalno jedina stvar koja ih može spasiti blamaže. Svjesni su oni kao i navijači im da bi ispušili ligu da se nastavi igrati do kraja. Ne vjerujem da im je pretjerano krivo što se desilo ovo sa Ruganijem.![]()

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
druze, otkricu ti nesto sto nisi znao
ljudi umiru svakodnevno, prirodnom smrcu, od bolesti, ubijaju se, bivaju ubijeni, ginu u saobracajnim nesrecama...
ljudi umiru od obicne gripe, niko nista, ljudi umiru od coronavirusa, o moj boze, coronavirus, cijeli svijet poludi
sta su ti mediji i kakvu paniku u svijetu naprave
ljudi umiru svakodnevno, prirodnom smrcu, od bolesti, ubijaju se, bivaju ubijeni, ginu u saobracajnim nesrecama...
ljudi umiru od obicne gripe, niko nista, ljudi umiru od coronavirusa, o moj boze, coronavirus, cijeli svijet poludi
sta su ti mediji i kakvu paniku u svijetu naprave
Znači WHO proglasio pandemiju bez razloga.
Dzabe smo se primili.
Dzabe smo se primili.
-
- Kontakt:
Umiru od obicne gripe ali na godisnjem nivou. Ovo da se ne pokusava sprijeciti i suzbiti bi prevazislo svaku gripu. Kroz par mjeseci preko 4000 mrtvih i preko 100 k zarazenih a jos se otkazuje sve i uvode karantene.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
sve je to okej, mene samo nervira kad se kaze: "ljudi umiru od coronavirusa", kao da ne umiru svakodnevno
- JarnoTrulli
Ti ces ovim jadikovanjem navuc na Lazio toliko karme da nece kup osvojit narednih 100 godina. 

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
izgleda Dybala pozitivan na koronu.
Zadnja izmjena: harden, dana/u 12 mar 2020, 23:35, ukupno mijenjano 1 put.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
nesto slicno kao juve u lp :kafa:JarnoTrulli je napisao/la: ↑12 mar 2020, 23:30Ti ces ovim jadikovanjem navuc na Lazio toliko karme da nece kup osvojit narednih 100 godina. :kafa:
Pa nista cudno da je korona prva dosla kod Lazni Kineza u Torino!
Fake news kaze Agresti.

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Bez namjere da umanjujem opasnost koju nosi ovaj virus (bolje biti oprezan), ali dnevno od gladi u svijetu umire daleko više ljudi. Zašto o tome mediji ne izvještavaju? Zašto to nije problem? Odgovor je vrlo jednostavan. Od gladi umiru siromašni, dok virus može ubiti i gospodu. Žalosno!
Il Club più titolato al mondo!
- akisarajevo92
- Kontakt:
Od alkohola umre godisnje preko 5 miliona ljudi pa se ne pise o tome, nego naprotiv, reklamira se na sve strane 

Don't believe the hype.
Dali ce se igraci odreci plata za ovo vrijeme sto ne rade ?
nema titule ove godine serie a, don't be salty

moras shvatiti da te faktore gore sto si nabrojao, alkohol i sl. to je izbor neciji, gripa manje vise ako imas dobar imuni sistem nece uticati na tebe mnogo. Ovdje je upitanju ekstremno brzo sirenje i veliki broj inficirani, mnogo veci od gripe obicne a tek je pocetak treceg mjeseca.
Ako se npr. inficira 50 min i na stopu smrtnosti od 4% ti si na skoro 2 mil ljudi, tad je mnogo veca smrtnost nego kod gripe. U prijevodu gripa ne moze inficirati godisnje 60-70% svjetske populacije dok ovaj virus moze.
Jos se ne znaju neke stvari, da li se virus vraca i sl. Danas se mozes vakcinisati protiv gripe, tj svake godine skoro, ali za ovo ne postoji odbrambeni mehanizam jos koji se moze razviti. Pa ljudi nemaju ni djelotvornu terapiju, sami sebi smo prepusteni.
U sustini ne treba paniciti, treba biti racionalan i pripremiti se.
pratil neko kakva je situacija u italiji
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pune tribine ludih navijaca
i baklje svetle, ceo sever gori
bubnjevi tutnje i pesma se ori
jedite ****, mi smo sampioni
ale, ale, ale, ale, ...
i baklje svetle, ceo sever gori
bubnjevi tutnje i pesma se ori
jedite ****, mi smo sampioni
ale, ale, ale, ale, ...
- LegendKiller
- Kontakt:
Obustavljeni sportski događaji koji obrnu najviše novca u svijetu kao NBA, Formula 1, Liga pravka, otkazuju se svi koncerti po Americi, najveći prijevoznik u Evropi flixbus obustavlja linije, a za bošnje sve mediji preuveličavaju.
Čuj umiru ljudi od alkohola, pa jeste umiru ali sami sebe ubijaju ko ih tjera da piju. Ovdje imamo sitaciju da osoba koja i ne zna da je zarađena zarazi stotine drugih od kojih će desetak umrijeti ne znajući ko ih je uopće zarazio. Zašto bi se ljudi izlagali riziku.
Kako stvari stoje u italiji nema novooboljenih, pomalo stabilizuju situaciju, dolaze im neku kineski doktori u pomoć, ali je cijeli sjever zemlje i dalje u izolaciji.
Čuj umiru ljudi od alkohola, pa jeste umiru ali sami sebe ubijaju ko ih tjera da piju. Ovdje imamo sitaciju da osoba koja i ne zna da je zarađena zarazi stotine drugih od kojih će desetak umrijeti ne znajući ko ih je uopće zarazio. Zašto bi se ljudi izlagali riziku.
Kako stvari stoje u italiji nema novooboljenih, pomalo stabilizuju situaciju, dolaze im neku kineski doktori u pomoć, ali je cijeli sjever zemlje i dalje u izolaciji.
Sve si rekako dobro ali eto Bošnjo sve zna i sve mu je teorija zavjere, šta očekivati od naroda koji je:LegendKiller je napisao/la: ↑13 mar 2020, 13:58Obustavljeni sportski događaji koji obrnu najviše novca u svijetu kao NBA, Formula 1, Liga pravka, otkazuju se svi koncerti po Americi, najveći prijevoznik u Evropi flixbus obustavlja linije, a za bošnje sve mediji preuveličavaju.
Torabi je hiljade lakovjernih u BiH prevario jednim običnim trikom.
https://www.****/magazin/taj-ludi-s ... om/879477/
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.