Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Bezveze su prekinuli prvenstvo. Kako mi idemo na posao neka i fudbaleri rade svoj. Bez publike i igraj. Kada moze liga prvaka bez publike zasto naša ne bi mogla.
Nije jos ni toliko kritično stanje kod nas da se skroz zaustavi liga, ali sta je tu je donesena je odluka.
Nekakva doigravanja za prvaka i opstanak nece sigurno biti, a ako odluče da prekinu prvenstvo vjerovatno ce biti ovo da od iduce sezone ima 14 ekipa u ligi i da nece biti proglašen prvak nego samo određene ekipe za evropska takmicenja po trenutnom plasmanu.
Nije jos ni toliko kritično stanje kod nas da se skroz zaustavi liga, ali sta je tu je donesena je odluka.
Nekakva doigravanja za prvaka i opstanak nece sigurno biti, a ako odluče da prekinu prvenstvo vjerovatno ce biti ovo da od iduce sezone ima 14 ekipa u ligi i da nece biti proglašen prvak nego samo određene ekipe za evropska takmicenja po trenutnom plasmanu.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Kako ce biti bezveze, jedan nek se zarazi, moze pola lige zarazit se preko njega. Pisi propalo onda sve, evo ti juventus primjer, sad citam i dybala pozitivan. Sreca pa se na vrijeme otkrilo, nadat se da nije niko sa prosle utakmice sa interom zarazen.sviunapad1010 je napisao/la: ↑13 mar 2020, 00:10Bezveze su prekinuli prvenstvo. Kako mi idemo na posao neka i fudbaleri rade svoj. Bez publike i igraj. Kada moze liga prvaka bez publike zasto naša ne bi mogla.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Cuj ovoga nije jos kriticno, znaci treba cekati prvo kriticno da postane pa tek onda reagovati o.O
-
- Kontakt:
Joj kad se mi nešto ko bunimo zašto se prekinulo ovo kupus prvenstvo
Većina liga u svijetu stala, pa i NBA, al eto, naš puk se nešto kao mršti.
Nemoj da budete kao klocina Dudić.
Šta kaže, zateklo ih, ne znaju šta će
sad raditi
Velikani ..

Većina liga u svijetu stala, pa i NBA, al eto, naš puk se nešto kao mršti.
Nemoj da budete kao klocina Dudić.
Šta kaže, zateklo ih, ne znaju šta će
sad raditi

Lik je bijesni ker, nemaš mu šta objašnjavat.Forumas1921 je napisao/la: ↑13 mar 2020, 00:05
Zasto momku pises da je ustasa? Samo zato sto je Hrvat i zato sto navija za Zrinjski? Necim je to dokazao ili iz ocaja? On i ovaj Rigoleto su koliko sam upratio pravi momci, malo vas peru, sve u fer i korektnim granicama. Ne gledaj ga kao Hrvata, gledaj ga kao navijaca Zrinjskog i na toj osnovi ga provociraj.
Usput, ako momak nije pisao nista ruzno protiv zemlje u kojoj zivi, puno vise si rekao o sebi i svom narodu.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
-
- Kontakt:
"Igrate utakmicu i shvatite da ljudi u svijetu umiru... Mi igramo nogomet. To je apsurdno", kazao je trener Wolvesa Nuno Espirito Santo.
Za razliku od ovih naših idiota ovako u svijetu razmišljaju.
"Ova utakmica se nije trebala igrati... Ovo je bio jako, jako težak dan za igrače zbog razvoja situacije sa koronvirusom kući, u Danskoj. Oni imaju žene i djecu, roditelje, djedove i bake, na koje misle. Pod ovim okolnostima je impresivno da su izašli na teren i igrali kako su igrali. To dokazuje da imamo jaku volju i podršku unutar ekipe", izjavio je Solbakken.
Jedino bi mi na svijetu igrali i dalje.
Za razliku od ovih naših idiota ovako u svijetu razmišljaju.
"Ova utakmica se nije trebala igrati... Ovo je bio jako, jako težak dan za igrače zbog razvoja situacije sa koronvirusom kući, u Danskoj. Oni imaju žene i djecu, roditelje, djedove i bake, na koje misle. Pod ovim okolnostima je impresivno da su izašli na teren i igrali kako su igrali. To dokazuje da imamo jaku volju i podršku unutar ekipe", izjavio je Solbakken.
Jedino bi mi na svijetu igrali i dalje.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Jednostavno će se prolongirati nastavak sezone dok se situacija ne smiri, zato će se vjerovatno i prebaciti europsko iduće godine.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
- Kontakt:
Lijepi strah 

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Tom liku jednostavno ne treba odgovarati na postove. Novi je na forumu, a strašno puno provocira.JonSnow je napisao/la: ↑13 mar 2020, 07:54Lik je bijesni ker, nemaš mu šta objašnjavat.Forumas1921 je napisao/la: ↑13 mar 2020, 00:05
Zasto momku pises da je ustasa? Samo zato sto je Hrvat i zato sto navija za Zrinjski? Necim je to dokazao ili iz ocaja? On i ovaj Rigoleto su koliko sam upratio pravi momci, malo vas peru, sve u fer i korektnim granicama. Ne gledaj ga kao Hrvata, gledaj ga kao navijaca Zrinjskog i na toj osnovi ga provociraj.
Usput, ako momak nije pisao nista ruzno protiv zemlje u kojoj zivi, puno vise si rekao o sebi i svom narodu.
A jest lijepo sa vrha pratit situaciju.
TITU.., jos malo...
TITU.., jos malo...
since 1973
Čemu panika?
Dobro je da prvenstvo ne nastavljaju prvog aprila.
Oooo nanananaana no prvak je sa ko....
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Bio sam sa Sejom Kajtazom jutros koji je predstavnik iz HNK u NS. Ako ovakvo stanje ostane do 15.04. Sarajevo je ssmpion. Ispadaju Celik i Zvijezda a ulaze Olimpik i Krupa
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
Tako je najpostenije.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑13 mar 2020, 12:51Bio sam sa Sejom Kajtazom jutros koji je predstavnik iz HNK u NS. Ako ovakvo stanje ostane do 15.04. Sarajevo je ssmpion. Ispadaju Celik i Zvijezda a ulaze Olimpik i Krupa
- firefirefirely
- Kontakt:
Sejom KajtazNeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑13 mar 2020, 12:51Bio sam sa Sejom Kajtazom jutros koji je predstavnik iz HNK u NS. Ako ovakvo stanje ostane do 15.04. Sarajevo je ssmpion. Ispadaju Celik i Zvijezda a ulaze Olimpik i Krupa

- svrakino1921
- Kontakt:
Celik ispadaNeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑13 mar 2020, 12:51Bio sam sa Sejom Kajtazom jutros koji je predstavnik iz HNK u NS. Ako ovakvo stanje ostane do 15.04. Sarajevo je ssmpion. Ispadaju Celik i Zvijezda a ulaze Olimpik i Krupa
A registrovali sve igrace strance i trenera
I vakat im je vise.Da je normalne drzave odavno bi bili u 1 ligi FBiH.svrakino1921 je napisao/la: ↑13 mar 2020, 13:04Celik ispadaNeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑13 mar 2020, 12:51Bio sam sa Sejom Kajtazom jutros koji je predstavnik iz HNK u NS. Ako ovakvo stanje ostane do 15.04. Sarajevo je ssmpion. Ispadaju Celik i Zvijezda a ulaze Olimpik i Krupa
- samoposteno
- Kontakt:
Da je normalna drzava zabranila bi vam petokraku zbog koje je hiljade ljudi ubijeno :tralala:isto vam treba zabranit koristenje ime Mostara jer vi sa Mostarom imate isto kao City sa Tuzlom.....Go.Vno iz VrapcicaPappiPapp je napisao/la: ↑13 mar 2020, 13:07I vakat im je vise.Da je normalne drzave odavno bi bili u 1 ligi FBiH.svrakino1921 je napisao/la: ↑13 mar 2020, 13:04Celik ispadaNeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑13 mar 2020, 12:51Bio sam sa Sejom Kajtazom jutros koji je predstavnik iz HNK u NS. Ako ovakvo stanje ostane do 15.04. Sarajevo je ssmpion. Ispadaju Celik i Zvijezda a ulaze Olimpik i Krupa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.