Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Neće sudnji dan sutra pa da se daju titule nekome i neko šuta iz lige, šta vam je.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Nije da ih branim sta bi bilo da nisu odbili prekucali bi ligu lagano ovako mozda zbog toga jos ima neke nade za Zelju...svrakino1921 je napisao/la: ↑12 mar 2020, 15:16Ej titula njima a igraci im odbili da idu na pripreme zbog neisplacenih plata
![]()
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Vrhunac korona virusa se ocekuje izmedju maja i oktobra.Znaci nece se ni nastaviti prvenstvo i u tome slucaju prvak je Sarajevo.
Evropa Zeljo i Svinjski.
Iz lige ispadaju Zvijezda 09 i Celik.
Pitanje da li ce poceti i nova sezona jer je rijec o pandemiji sa nesagledivim posljedicama kako za drustvo tako i za svjetsku ekonomiju.
Evropa Zeljo i Svinjski.
Pitanje da li ce poceti i nova sezona jer je rijec o pandemiji sa nesagledivim posljedicama kako za drustvo tako i za svjetsku ekonomiju.
Zasto trazite titulu iz 46 na g.uzove.?
Za strumfove je bolje da se prekine liga. Samo su 3 boda iza prvaka. Ako se liga nastavi, zaostatak ce im biti veci. Ovako bi i ustedjeli neku kintu.
- Antipolitika3
- Kontakt:
PappiPapp je napisao/la: ↑12 mar 2020, 19:04Vrhunac korona virusa se ocekuje izmedju maja i oktobra.Znaci nece se ni nastaviti prvenstvo i u tome slucaju prvak je Sarajevo.
Evropa Zeljo i Svinjski.

Red Army Corona barbie sveznalica

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Sidje stasau,..zar ne cjepas drva u Jarama??Antipolitika3 je napisao/la: ↑12 mar 2020, 19:11PappiPapp je napisao/la: ↑12 mar 2020, 19:04Vrhunac korona virusa se ocekuje izmedju maja i oktobra.Znaci nece se ni nastaviti prvenstvo i u tome slucaju prvak je Sarajevo.
Evropa Zeljo i Svinjski.
Red Army Corona barbie sveznalica![]()
Jeste li probudili ovog momka?Antipolitika3 je napisao/la: ↑12 mar 2020, 19:11PappiPapp je napisao/la: ↑12 mar 2020, 19:04Vrhunac korona virusa se ocekuje izmedju maja i oktobra.Znaci nece se ni nastaviti prvenstvo i u tome slucaju prvak je Sarajevo.
Evropa Zeljo i Svinjski.

- ElCartel11
- Kontakt:
Titula naguzove, a posle 22 kola na prvom mjestu i trenutno smo na prvom mjestu, mitomanska logika nema kraja svega mi 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- Antipolitika3
- Kontakt:
Upravo iz Nevesinja krumpira se zbavilo ako ovo poćera dugo. Braća vas pozdravljaju.PappiPapp je napisao/la: ↑12 mar 2020, 19:14Sidje stasau,..zar ne cjepas drva u Jarama??Antipolitika3 je napisao/la: ↑12 mar 2020, 19:11PappiPapp je napisao/la: ↑12 mar 2020, 19:04Vrhunac korona virusa se ocekuje izmedju maja i oktobra.Znaci nece se ni nastaviti prvenstvo i u tome slucaju prvak je Sarajevo.
Evropa Zeljo i Svinjski.
Spustio se preko podvelezja na magistralu mislio neđe pokupit usput i kakvo janje ali sve se spustilo kazu u Mostar pa evo cekam kod arene u Vrapcicima Mehu da dodje.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Oteli im duplu krunu, sistem i pitari..ElCartel11 je napisao/la: ↑12 mar 2020, 19:17Titula naguzove, a posle 22 kola na prvom mjestu i trenutno smo na prvom mjestu, mitomanska logika nema kraja svega mi![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nema ovdje više loptanja do daljnjeg...
A i treći krug je svakako glupost, ne znaš kome si gost, kome domaćin. Ovo je najpoštenije, po dvije tekme je sasvim dovoljno.
Naravno da bi bilo ljepše da je +20 kao prošle sezone, a ne bijednih +3, ali viša sila i tu se ništa ne može.
Biće naredne ponovo +20, ako željezničar do tada preživi od sadake.
Tituli se ne gleda u zube.
A i treći krug je svakako glupost, ne znaš kome si gost, kome domaćin. Ovo je najpoštenije, po dvije tekme je sasvim dovoljno.
Naravno da bi bilo ljepše da je +20 kao prošle sezone, a ne bijednih +3, ali viša sila i tu se ništa ne može.
Biće naredne ponovo +20, ako željezničar do tada preživi od sadake.
Tituli se ne gleda u zube.
Sta cemo sad s fantasyem? Prekidaj natjecanje, goni osima u federalku
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- svrakino1921
- Kontakt:
Jel ovo znaci da je Olimpik usao u PL
Treba i stadion Otoka malo sredit
Reflektore novi teren sa grijacima i tako to
Da imamo u Meteopoli 3 stadiona da valja

- svrakino1921
- Kontakt:
Pitari
Sad trazite od opstine Centar nek postave novi teren na stadion Kosevo
Sad trazite od opstine Centar nek postave novi teren na stadion Kosevo
Koji je treći?svrakino1921 je napisao/la: ↑12 mar 2020, 20:54Jel ovo znaci da je Olimpik usao u PL
![]()
![]()

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- Beduin
- Kontakt:
Dudic na aparatima

"Zašto smo mi preuranili sa ovakvom odlukom ja stvarno ne znam. Koliko sam upućen u našem komšiliku, u Hrvatskoj, gdje je puno veći broj oboljelih nego kod nas, igra se normalno, pred praznim tribinama" kaze Dudic
Eto moj Dudicu, vidis da smo pametniji i razumniji od HNS-a, a ti se upucaj u koljeno kad tako pausalno i neljudski razmisljas.HNS je odlučio zaustaviti sva fudbalska takmičenja do 31. marta
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Trebao bi ti to isto primijeniti na sebi, razmisli o tome

Forzza Velez
-
- Kontakt:
Dudica niam nikad gotivio , i kad je Gosk vodio , jednostavno takve tipove ne volim , nekakvi nagli napeti , Sablja i on isti , ima jos par trenera slicni ...Beduin je napisao/la: ↑12 mar 2020, 21:19Dudic na aparatima
"Zašto smo mi preuranili sa ovakvom odlukom ja stvarno ne znam. Koliko sam upućen u našem komšiliku, u Hrvatskoj, gdje je puno veći broj oboljelih nego kod nas, igra se normalno, pred praznim tribinama" kaze DudicEto moj Dudicu, vidis da smo pametniji i razumniji od HNS-a, a ti se upucaj u koljeno kad tako pausalno i neljudski razmisljas.HNS je odlučio zaustaviti sva fudbalska takmičenja do 31. marta
-
PappiPapp je napisao/la: ↑12 mar 2020, 19:14Sidje stasau,..zar ne cjepas drva u Jarama??Antipolitika3 je napisao/la: ↑12 mar 2020, 19:11PappiPapp je napisao/la: ↑12 mar 2020, 19:04Vrhunac korona virusa se ocekuje izmedju maja i oktobra.Znaci nece se ni nastaviti prvenstvo i u tome slucaju prvak je Sarajevo.
Evropa Zeljo i Svinjski.
Zasto momku pises da je ustasa? Samo zato sto je Hrvat i zato sto navija za Zrinjski? Necim je to dokazao ili iz ocaja? On i ovaj Rigoleto su koliko sam upratio pravi momci, malo vas peru, sve u fer i korektnim granicama. Ne gledaj ga kao Hrvata, gledaj ga kao navijaca Zrinjskog i na toj osnovi ga provociraj.
Usput, ako momak nije pisao nista ruzno protiv zemlje u kojoj zivi, puno vise si rekao o sebi i svom narodu.
Tan: pas koji laje, nije dobro pecen
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.