FK Drina Zvornik

drinin vuk
Kontakt:

Re: FK Drina Zvornik

Post Postao/la drinin vuk » 27 nov 2010, 21:28

Box nemoj nam tako vodju navijačke grupe bogataši nazivati :lol: :lol: :lol: stvarno nema smisla :lol: :lol: :!:
& $ - & " - & - &
ФСРС

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 27 nov 2010, 21:29

drinin vuk je napisao/la:Box nemoj nam tako vodju navijačke grupe bogataši nazivati :lol: :lol: :lol: stvarno nema smisla :lol: :lol: :!:
hehe, šta ću ja kad ga svi tako zovu :D :D dobro onda nek bude gosp. Zoran Stevanović :D
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 27 nov 2010, 21:33

B o X je napisao/la:
drinin vuk je napisao/la:Box nemoj nam tako vodju navijačke grupe bogataši nazivati :lol: :lol: :lol: stvarno nema smisla :lol: :lol: :!:
hehe, šta ću ja kad ga svi tako zovu :D :D dobro onda nek bude gosp. Zoran Stevanović :D
ma ja bolan :lol: :lol: ,šalim se, to je načelnik pa kakav je takav je bar je nešto učinio do sada,može i bolje.
A msm što je paradoks da je ovo prvi put u istoriji FK Drine da će pripreme odraditi u Crnoj Gori kako sam čuo?
& $ - & " - & - &
ФСРС

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 27 nov 2010, 21:34

drinin vuk je napisao/la:
B o X je napisao/la:
ma ja bolan :lol: :lol: ,šalim se, to je načelnik pa kakav je takav je bar je nešto učinio do sada,može i bolje.
A msm što je paradoks da je ovo prvi put u istoriji FK Drine da će pripreme odraditi u Crnoj Gori kako sam čuo?
pa jeste, u pravu si

kamiondzija
Kontakt:

Post Postao/la kamiondzija » 27 nov 2010, 21:39

Pa kakva je to prica bila oko nacelnika,neki su spominjali da ce on ici sa tog mjesta a imace neku funkciju,jel to ista tacno ili je samo novinarska patka?
Te me zanima da li cemo ikakve pare dobiti od transfera Carvalha,pretpostavljam da je on imao neki ugovor pa makar i na godinu dana,nevjerujem da su toliko u upravi smjesni ispali i potpisali s covjekom na dva mjeseca?

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 27 nov 2010, 21:44

kamiondzija je napisao/la:Pa kakva je to prica bila oko nacelnika,neki su spominjali da ce on ici sa tog mjesta a imace neku funkciju,jel to ista tacno ili je samo novinarska patka?
Te me zanima da li cemo ikakve pare dobiti od transfera Carvalha,pretpostavljam da je on imao neki ugovor pa makar i na godinu dana,nevjerujem da su toliko u upravi smjesni ispali i potpisali s covjekom na dva mjeseca?

Ja koliko znam,nisam toliko upoznat da nacelnik ostaje na toj funkciji i da ta prica oko preuzimanja nekog ministarstva bar trenutno nije realna,e sad politku toliko ne pratim tako da ne bih o tome previse davio.
A sto se tice brazilca jbg pretpostaviti mogu da je rijec o nekom ugovoru u kome stoji klauzula po kojoj za prvu ponudu koja bude odgovarala brazilcu on i ode.Isto tako vjerovatno je to i bio brazilčev ultimatum,pristao je da igra za Drinu al uz taj uslov ukoliko dobije bilo kakvu bolju ponudu iz inostranstva kida,nažalost ovo samo pretpostavljam,al čini mi se nekako najrealnijim i nažalost mislim da Drina neće dobiti ni dinara... :roll:
& $ - & " - & - &
ФСРС

tik-tak
Kontakt:

Post Postao/la tik-tak » 28 nov 2010, 00:40

fk smrad zvornik a ne drina
kako vam to selo smrdi kad prolazim kroz njega pojacam klimu do maksimuma
MOJA MISIJA JE DA NONAME DOBIJE BAN

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 28 nov 2010, 08:19

aleksandar_veliki je napisao/la:tik-tak trajno odstranjen sa foruma. Ostali, molim vas nemojte mi ovdje o ratu, vjeri, naciji i slicnim stvarima. Izbrisao sam smece, ukoliko ubuduce bude takvih postova, autori istih bice trajno banovani, a tema ce biti zakljucana. Dakle, odnosi se na sve, i na one koji zapocnu i na one koji se budu ukljucivali u takvu vrstu diskusije. Hvala!
nisi mu rekao da pozdravi raju u Banovićima ! :D
1947!

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 28 nov 2010, 10:30

Ljumani_Banovici je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:tik-tak trajno odstranjen sa foruma. Ostali, molim vas nemojte mi ovdje o ratu, vjeri, naciji i slicnim stvarima. Izbrisao sam smece, ukoliko ubuduce bude takvih postova, autori istih bice trajno banovani, a tema ce biti zakljucana. Dakle, odnosi se na sve, i na one koji zapocnu i na one koji se budu ukljucivali u takvu vrstu diskusije. Hvala!
nisi mu rekao da pozdravi raju u Banovićima ! :D
:D :D :D :D
& $ - & " - & - &
ФСРС

ComyZV
Kontakt:

Post Postao/la ComyZV » 28 nov 2010, 11:09

" & $ "....% се $ "....& се опстане у ?,$ се $,$ се " " ?(сјевер,$ ?) " / се ?....$ $ на " у ?($ /,јер је ' " на " са &)...% се ? " " " - $ " се " ",а за " ' јер га " ".....' $ је " 2006-е " Сарајева у &....% се ' ",$ - " у ?,јер " ? " то - $ на /...? $ % су $ овог ''"-&'' јер & ? " " ? " ? & тај (& се ' " &) " у ?...
''? $ ' & ",$ је $ " ?..."

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 28 nov 2010, 11:18

Comy pošto si bolje od mene upućen u te akcije uprave,da li će se na ljeto ako se bude radila ta tribina spojiti sa onom novom tribinom ili će biti odvojene,a ostavit se prolaz za kola hitne pomoći? Možda pretjerah s pitanjem :D :lol: ,al me živo zanima?
& $ - & " - & - &
ФСРС

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 28 nov 2010, 11:40

Све се '," се у ?,& " :lol:
Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.

Drugo ime objektivnosti!

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 28 nov 2010, 11:42

zvornicki klan je napisao/la:Све се '," се у ?,& " :lol:
:lol: :lol: :lol: jbg šta bi tek bilo da se ima,išlo bi se na Alpe?! :lol:
& $ - & " - & - &
ФСРС

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 28 nov 2010, 11:49

drinin vuk je napisao/la:
zvornicki klan je napisao/la:Све се '," се у ?,& " :lol:
:lol: :lol: :lol: jbg šta bi tek bilo da se ima,išlo bi se na Alpe?! :lol:
' $ ? се ја,& " " ? ? " & $ ",то је основа & " ? ",% $ $ " " & не у & ",јер ? " се не ' $ у " " то је ".
' $ - у ' ? % & " " ? " & $ " ,& $ је то $ ? $ се $ " & " ".Све у ' $ тога " се $ ове $,& $ " " & " то $ $ ? ?. :lol:

Drugo ime objektivnosti!

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 28 nov 2010, 11:55

Ma slažem se da su nekad novine i promjene dobrodošle,na kraju krajeva pripreme su najbitniji segment,ono što je Drini hvalilo na početku sezone,gdje su naši igrači do 70.minute igrali i trčali a poslije su gubili snagu i nisu mogli ni stajati na nogama kako treba :o .
Jbg vjerujem da i sam tada Milanović nije imao podršku kakvu Vojvoda ima danas,jer valjda je normalno bilo da se odrade pripreme jače nego što su odradjene ,al dobro a što se tiče statusa pa msm da će Drina opstat,naravno prije svega mora uzet u prva tri kola 6 bodova i onda će bit sve lakše...
& $ - & " - & - &
ФСРС

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 28 nov 2010, 12:04

kamiondzija je napisao/la:Pa kakva je to prica bila oko nacelnika,neki su spominjali da ce on ici sa tog mjesta a imace neku funkciju,jel to ista tacno ili je samo novinarska patka?
' $ - ? $ "! А % се госн ? " ' он остаје вођа % & " ;) :lol: ,а ' " $ је то " $ јер & " ? за спорт & ",јер & стара & $ $ / " " " " све & :lol: :? ,$ у " $ " " ,а за / " " % " :cry:

Drugo ime objektivnosti!

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 28 nov 2010, 12:07

zvornicki klan je napisao/la:
' $ - ? $ "! А % се госн ? " ' он остаје вођа % & " ;) :lol: ,а ' " $ је то " $ јер & " ? за спорт & ",јер & стара & $ $ / " " " " све & :lol: :? ,$ у " $ " " ,а за / " " % " :cry:
Ma neka Stevanovića jbg ,nemam veze sa politikom,al bar je nešto uradjeno,eto FK igra PL ,dobili su stadion,plus što će ga još sredjivat,RK je jedan od favorita za ulazak u PL,napravljeno je nekoliko igrališta tako da neka ga. :lol: :lol:
msm to što je vodja podgrupe bogataši je njegova lična stvar :lol: :lol: ,postaju nam čak konkurencija na tribini. :lol: :lol:
& $ - & " - & - &
ФСРС

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 28 nov 2010, 12:11

:D :D :D " :!: :!: ," & " ? групе & & " ? ' " он % $ ",$ " " " " групу ' се " & " " ?,тј $ ? " се " $ ? " ? " " :!: :D

Drugo ime objektivnosti!

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 28 nov 2010, 13:52

Ma ostaće načelnik sigurno, ma koliko njega neko ne volio ili volio on je Drini mnogo donio dobra i dok se on pita Drina će biti u dobrom položaju. Da je otišao u ministre to bi izazvalo nove izbore, Drina bi ostala bez para za kupovinu u zimskom prelaznom roku i mi bi već bili u prvoj ligi rs. Ovako se možemo sigurno nadati dobrim rezultatima i ako Bog da novim tribinama i reflektorima na ljeto.

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 28 nov 2010, 15:10

Ma neka ako urade tu tribinu,koja po mom misljenju moze primat 1000-1200 ljudi,jer ima kapaciteta za takvu tribinu,te poboljsaju teren,tj podignu ga kao sto se pricalo,te eventualno neke reflektore licice to na nesto ;) ,evo danas kad pogledam stadion i sjetim se slike istog prije pola godine,ovaj je za ono staro stanje zvornicki Westfallen :lol: :lol:
& $ - & " - & - &
ФСРС

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.