hehe, šta ću ja kad ga svi tako zovudrinin vuk je napisao/la:Box nemoj nam tako vodju navijačke grupe bogataši nazivati![]()
![]()
stvarno nema smisla
![]()
![]()
ma ja bolanB o X je napisao/la:hehe, šta ću ja kad ga svi tako zovudrinin vuk je napisao/la:Box nemoj nam tako vodju navijačke grupe bogataši nazivati![]()
![]()
stvarno nema smisla
![]()
![]()
![]()
dobro onda nek bude gosp. Zoran Stevanović
pa jeste, u pravu sidrinin vuk je napisao/la:ma ja bolanB o X je napisao/la:hehe, šta ću ja kad ga svi tako zovudrinin vuk je napisao/la:Box nemoj nam tako vodju navijačke grupe bogataši nazivati![]()
![]()
stvarno nema smisla
![]()
![]()
![]()
dobro onda nek bude gosp. Zoran Stevanović
![]()
,šalim se, to je načelnik pa kakav je takav je bar je nešto učinio do sada,može i bolje.
A msm što je paradoks da je ovo prvi put u istoriji FK Drine da će pripreme odraditi u Crnoj Gori kako sam čuo?
kamiondzija je napisao/la:Pa kakva je to prica bila oko nacelnika,neki su spominjali da ce on ici sa tog mjesta a imace neku funkciju,jel to ista tacno ili je samo novinarska patka?
Te me zanima da li cemo ikakve pare dobiti od transfera Carvalha,pretpostavljam da je on imao neki ugovor pa makar i na godinu dana,nevjerujem da su toliko u upravi smjesni ispali i potpisali s covjekom na dva mjeseca?
nisi mu rekao da pozdravi raju u Banovićima !aleksandar_veliki je napisao/la:tik-tak trajno odstranjen sa foruma. Ostali, molim vas nemojte mi ovdje o ratu, vjeri, naciji i slicnim stvarima. Izbrisao sam smece, ukoliko ubuduce bude takvih postova, autori istih bice trajno banovani, a tema ce biti zakljucana. Dakle, odnosi se na sve, i na one koji zapocnu i na one koji se budu ukljucivali u takvu vrstu diskusije. Hvala!
Ljumani_Banovici je napisao/la:nisi mu rekao da pozdravi raju u Banovićima !aleksandar_veliki je napisao/la:tik-tak trajno odstranjen sa foruma. Ostali, molim vas nemojte mi ovdje o ratu, vjeri, naciji i slicnim stvarima. Izbrisao sam smece, ukoliko ubuduce bude takvih postova, autori istih bice trajno banovani, a tema ce biti zakljucana. Dakle, odnosi se na sve, i na one koji zapocnu i na one koji se budu ukljucivali u takvu vrstu diskusije. Hvala!
zvornicki klan je napisao/la:Све се '," се у ?,& "
' $ ? се ја,& " " ? ? " & $ ",то је основа & " ? ",% $ $ " " & не у & ",јер ? " се не ' $ у " " то је ".drinin vuk je napisao/la:zvornicki klan je napisao/la:Све се '," се у ?,& "![]()
![]()
jbg šta bi tek bilo da se ima,išlo bi se na Alpe?!
' $ - ? $ "! А % се госн ? " ' он остаје вођа % & "kamiondzija je napisao/la:Pa kakva je to prica bila oko nacelnika,neki su spominjali da ce on ici sa tog mjesta a imace neku funkciju,jel to ista tacno ili je samo novinarska patka?
Te me zanima da li cemo ikakve pare dobiti od transfera Carvalha,pretpostavljam da je on imao neki ugovor pa makar i na godinu dana,nevjerujem da su toliko u upravi smjesni ispali i potpisali s covjekom na dva mjeseca?
Ma neka Stevanovića jbg ,nemam veze sa politikom,al bar je nešto uradjeno,eto FK igra PL ,dobili su stadion,plus što će ga još sredjivat,RK je jedan od favorita za ulazak u PL,napravljeno je nekoliko igrališta tako da neka ga.zvornicki klan je napisao/la:' $ - ? $ "! А % се госн ? " ' он остаје вођа % & "kamiondzija je napisao/la:Pa kakva je to prica bila oko nacelnika,neki su spominjali da ce on ici sa tog mjesta a imace neku funkciju,jel to ista tacno ili je samo novinarska patka?
Te me zanima da li cemo ikakve pare dobiti od transfera Carvalha,pretpostavljam da je on imao neki ugovor pa makar i na godinu dana,nevjerujem da su toliko u upravi smjesni ispali i potpisali s covjekom na dva mjeseca?![]()
,а ' " $ је то " $ јер & " ? за спорт & ",јер & стара & $ $ / " " " " све &
![]()
,$ у " $ " " ,а за / " " % "
Ma ostaće načelnik sigurno, ma koliko njega neko ne volio ili volio on je Drini mnogo donio dobra i dok se on pita Drina će biti u dobrom položaju. Da je otišao u ministre to bi izazvalo nove izbore, Drina bi ostala bez para za kupovinu u zimskom prelaznom roku i mi bi već bili u prvoj ligi rs. Ovako se možemo sigurno nadati dobrim rezultatima i ako Bog da novim tribinama i reflektorima na ljeto.kamiondzija je napisao/la:Pa kakva je to prica bila oko nacelnika,neki su spominjali da ce on ici sa tog mjesta a imace neku funkciju,jel to ista tacno ili je samo novinarska patka?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.