Marseille
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- marseille_unique
- Kontakt:
Re: Marseille
treba vako koje pojacanje mozda ali samo da kazem da smo odlicni sjajna forma kad deschamp pravi vake rezultate za dvije godine sta i radio za vise vremena, ne znam samo gdje su se izgubili lyonovi i psgovi navijaci sa nase teme dok lyon gubi 2 0
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Nema lyonovih i psg-ovih navijaca, nemaju sta srati jer Marseille gazi sve pred sobom. Cim se desi neki kiks doci ce oni, ovako mogu samo da se jedu jer njihovi klubovi nisu ni blizu najboljem francuskom klubu svih vremenamarseille_unique je napisao/la:treba vako koje pojacanje mozda ali samo da kazem da smo odlicni sjajna forma kad deschamp pravi vake rezultate za dvije godine sta i radio za vise vremena, ne znam samo gdje su se izgubili lyonovi i psgovi navijaci sa nase teme dok lyon gubi 2 0
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
- marseille_unique
- Kontakt:
marseille je trenutno en force, tako to oni kazu marseille na vatri kao zari i pali
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
Razbili smo i Monpelje sa 4-0. Lucho, Cheyrou, Valbuena i Remy su dali golove. Sjajna igra, iskoristili smo skoro sve sanse, mada je Brandao mogao dati jos koji gol. Najbolji pojedinca Valbuena.
Jeste ih razbili nema sta.Inace Monpo uopste nije kanta za nabijanje,ali veceras nisu mogli sastaviti kraj sa krajem.
Ocigledno onaj Valbuena ne pase Spahicu,pa da si pita.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Valbuena je vcrs najbolji bio, mislim da je to trenutno nas najbolji igrac pored Ayewa. Marseille je najjaci tim u Francuskoj i ne vidim da ih neko moze zaustaviti do tituleharishp je napisao/la:Jeste ih razbili nema sta.Inace Monpo uopste nije kanta za nabijanje,ali veceras nisu mogli sastaviti kraj sa krajem.
- marseille_unique
- Kontakt:
valbuena je dobar al ima djecije ponasanje ufuran je malo najbolji igrac je nas taiwo pa lucho koji veliki uticaj sa pasovima njegovim
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
Mislim da se Valbuena dosta smirio u zadnej vrijeme, vidi se da sazrijeva, a slazem se da su Lucho i Taiwo nasi najbolji igraci, samo je Valbuena trenutno u najvecoj formimarseille_unique je napisao/la:valbuena je dobar al ima djecije ponasanje ufuran je malo najbolji igrac je nas taiwo pa lucho koji veliki uticaj sa pasovima njegovim
Odigrali smo 0:0 s Rennes-om. Gledao sam samo prvo poluvrijeme vidio sam maestralnu odbranu penala od strane Mandande i vidio sam nekoliko odlicnih prilika koje je propustio antitalenat za fudbal Brandao. Njega pod hitno prodati. Prvi smo na tabeli to je sad najbitnije
Oboriste me na kladioniciRaul7 je napisao/la:Odigrali smo 0:0 s Rennes-om. Gledao sam samo prvo poluvrijeme vidio sam maestralnu odbranu penala od strane Mandande i vidio sam nekoliko odlicnih prilika koje je propustio antitalenat za fudbal Brandao. Njega pod hitno prodati. Prvi smo na tabeli to je sad najbitnije

Mes Que Un Club
Ovaj remi je nas odvojio na prvom mjestu, a i igrali smo u kombinovanom sastavu. Ipak se ti kladi na nas, Marseille ove godine osvaja prvenstvoamertiger je napisao/la:Oboriste me na kladioniciRaul7 je napisao/la:Odigrali smo 0:0 s Rennes-om. Gledao sam samo prvo poluvrijeme vidio sam maestralnu odbranu penala od strane Mandande i vidio sam nekoliko odlicnih prilika koje je propustio antitalenat za fudbal Brandao. Njega pod hitno prodati. Prvi smo na tabeli to je sad najbitnije, valjda ce biti bolje da se mogu nekad i pouzdati u vas

- marseille_unique
- Kontakt:
iako smo igrali nerijeseno mislim da je jos uvijek dobro jer je to biula zaostala utakmica i dalje smo prvi sada sa jos vecom razlikom, mora se malo igraca i odmoriti dolazi liga prvaka , ima tu jos dosta da se igra, dobro je dobro je sve dok je deschamp tu ja se ne sikiram
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
U srijedu BHT1 prenosi utakmicu Marseille - Chelsea. Mislim da ih mozemo dobiti, Chelsea je u veoma losoj formi tako da bismo trebali iskoristiti tu priliku iako ova tekma nema rezultatski znacaj
Ne sjećam se kada sam se posljedni put javio na ovome forumu i ovoj temi,stvarno mi je žao što nisam sa vama na forumu proslavio osvajanje titule,pa kasnije i Super kupa
.Nisam imao vremena,ali ubuduće ću što više vremena provoditi na ovome odličnom forumu !
off.Još samo da pitam koliko još ima navijača Marseillea
Znam da smo bili JA,MARSEILLE_UNIQUE,RK GRADAČAC,je li iko još došao ?

off.Još samo da pitam koliko još ima navijača Marseillea
Znam da smo bili JA,MARSEILLE_UNIQUE,RK GRADAČAC,je li iko još došao ?
Allez l'OM
- marseille_unique
- Kontakt:
pa dobro dosao i nemoj nas molim te vise toliko napustati barem ponekad ostavi post jer sto nas ima vise sve je bolje znam da je raul novi ovaj raul 7 i imaju jos jedno dva momka ne mogu da s ejsetim usernama ako hso vrati se malo unazad i vidices
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
Pokušat ću da ostavim što više postova ubuduće i ovaj vas put neću napustiti.Što nas je više to boljemarseille_unique je napisao/la:pa dobro dosao i nemoj nas molim te vise toliko napustati barem ponekad ostavi post jer sto nas ima vise sve je bolje znam da je raul novi ovaj raul 7 i imaju jos jedno dva momka ne mogu da s ejsetim usernama ako hso vrati se malo unazad i vidices

Allez l'OM
- marseille_unique
- Kontakt:
ima negdje moj post raniej kada sam napisao prije pocetka lige prvaka da ce marseille chelsea da bude na tvu i evo ispostavilo se da sam bio u pravu, doduse jos sam bio rekao da ce to biti odlucujuca utakmica, volio boh da jeste jer bi bilo zivlje, ali dobro je i ovako , mislim kad vec ne moze se to promjeniti i kad su oba kluba prosla stas, bice bez zara li se jos uvijek nada dobroj utakmici
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
Dobrodosao nazadDinoZaa je napisao/la:Pokušat ću da ostavim što više postova ubuduće i ovaj vas put neću napustiti.Što nas je više to boljemarseille_unique je napisao/la:pa dobro dosao i nemoj nas molim te vise toliko napustati barem ponekad ostavi post jer sto nas ima vise sve je bolje znam da je raul novi ovaj raul 7 i imaju jos jedno dva momka ne mogu da s ejsetim usernama ako hso vrati se malo unazad i vidices

A marseille_unique ne bih bas rekao da ce tekma protiv Chelsea biti bez zara, pobjeda nad njima bi nam itekako digla samopouzdanje za prestojece meceve u ligi. A mislim da je sa ovakvim timom i ovakvom formom realno ocekivati da mozemo dobiti ruse
Od te utakmice i ne očekujem mnogo bio bih zadovoljan i remijem,baš kao što si i ti rekao bilo bi zanimljivije da je odlucujuca utakmica,ali nema veze.Baš me zanima kako će navijači dočekati Drogbu !marseille_unique je napisao/la:ima negdje moj post raniej kada sam napisao prije pocetka lige prvaka da ce marseille chelsea da bude na tvu i evo ispostavilo se da sam bio u pravu, doduse jos sam bio rekao da ce to biti odlucujuca utakmica, volio boh da jeste jer bi bilo zivlje, ali dobro je i ovako , mislim kad vec ne moze se to promjeniti i kad su oba kluba prosla stas, bice bez zara li se jos uvijek nada dobroj utakmici
Allez l'OM
- marseille_unique
- Kontakt:
ma ja mislim da ce deschamp cuvati barem cetvorciu igraca onih najboljih i to lucha 100 posto jer to je deschampov stil, vidicete
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.