ma sve sam,samo div nisamDenchi je napisao/la: ↑11 mar 2020, 13:47Ma malo si i košpanukleusmember je napisao/la: ↑11 mar 2020, 13:24dan danas se stidim ove himne,jufka jesam div nisam
VVVBKpriznaj
VVVBK
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
ma sve sam,samo div nisamDenchi je napisao/la: ↑11 mar 2020, 13:47Ma malo si i košpanukleusmember je napisao/la: ↑11 mar 2020, 13:24dan danas se stidim ove himne,jufka jesam div nisam
VVVBKpriznaj
Otisao nakon promocije oružja...Mosabavlju je napisao/la: ↑11 mar 2020, 15:04Imas ljude koji su je pisali pa se njima obrati
Imas grupu viber gdje clanovi pisu pa tu pisi, prestao si svakako od kako su oni poceli![]()
Idi tamo smaraj raju, ovo je FKS
Oni su ti prave osobe za kontakt oko tih stvari koje ti stalno pises ..Pantelija je napisao/la: ↑11 mar 2020, 15:30Otisao nakon promocije oružja...Mosabavlju je napisao/la: ↑11 mar 2020, 15:04Imas ljude koji su je pisali pa se njima obrati
Imas grupu viber gdje clanovi pisu pa tu pisi, prestao si svakako od kako su oni poceli![]()
Idi tamo smaraj raju, ovo je FKS
Padobranac sletio.... Kojim si profilom zario i palio ovim forumomMosabavlju je napisao/la: ↑11 mar 2020, 14:20Svaki dan sve vise i vise dokazujes da si imbecil parekselans![]()
![]()
Od svih likova, ti si najveci cirkus ..
I to nema nista sa Husrefom y*bo te Husref vise, ja sam bio protivnik njega poslje 8komada od Zelje pa mi je opet ova objava smijesna, cuj peres ruke i pjevas himnu .. vidim volis pljuvati pravo internet warrioru ..pardon..trovacu
Ipak je Imbecil preblaga rijec za tebeZip je napisao/la: ↑11 mar 2020, 15:48Padobranac sletio.... Kojim si profilom zario i palio ovim forumomMosabavlju je napisao/la: ↑11 mar 2020, 14:20Svaki dan sve vise i vise dokazujes da si imbecil parekselans![]()
![]()
I to nema nista sa Husrefom y*bo te Husref vise, ja sam bio protivnik njega poslje 8komada od Zelje pa mi je opet ova objava smijesna, cuj peres ruke i pjevas himnu .. vidim volis pljuvati pravo internet warrioru ..pardon..trovacu![]()
Vratilo se zlo
Mosabavlju je napisao/la: ↑11 mar 2020, 15:58Ipak je Imbecil preblaga rijec za tebeZip je napisao/la: ↑11 mar 2020, 15:48Padobranac sletio.... Kojim si profilom zario i palio ovim forumomMosabavlju je napisao/la: ↑11 mar 2020, 14:20
Svaki dan sve vise i vise dokazujes da si imbecil parekselans![]()
![]()
I to nema nista sa Husrefom y*bo te Husref vise, ja sam bio protivnik njega poslje 8komada od Zelje pa mi je opet ova objava smijesna, cuj peres ruke i pjevas himnu .. vidim volis pljuvati pravo internet warrioru ..pardon..trovacu![]()
Vratilo se zlo

SARAJE VO ŠAMPIONMortemHz je napisao/la: ↑11 mar 2020, 16:16"Pa tu ne bih trošio mnogo riječi. Jasno je da igramo s prvoplasiranom ekipom. Probat ćemo da spremimo nešto i pokušati da iznenadimo ekipu koja je sigurno u ovom trenutku kvalitetnija. Nema predaje, idemo utakmicu po utakmicu i nadam se da ćemo stići do cilja kojeg mi želimo".
Kazem ja imbecil.. ne znam sto mi ovo kacis, pricamo o tvojoj gluposti i o tvom trovanju .. ne o upravi
Trenutno korisnika/ca: boki86, Bordo10, Jet2Holiday i 40 gostiju.