AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

samadhi
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la samadhi » 25 nov 2010, 21:22

Igra se 14 decembra najvjerovatnije. Ukoliko Rosella ne namjesti pa da najnovije pojacanje Rome, sudac Morganti ne bude sudio opet, bice tvrda utakmica.

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 25 nov 2010, 21:26

u nadi da iskopam neke vijesti pred tekmu sa palermom naletim na presmijesan clanak u kojem pise da je roma nakon utorka toliko impresionirana sa andreasom ottlom da razmisljaju o ponudi za njegove usluge!? ocigledno da autor teksta nije upoznat s cinjenicom da smo prije par dana uzeli kredit od 40 miliona kako bi isplatili ove igrace koje imamo :lol:

sto se tice palerma, ocekujem tesku utakmicu jer imaju par igraca koji su u nenormalno dobroj formi tako da bi se vrlo lahko moglo desit da ce nam bit teze nego protiv bayerna. ako bacimo pogled na statistiku, jedina 'gostujuca' pobjeda ove sezone je protiv fasisticki nastrojenih komsija tako da bi bilo konacno vrijeme da i taj segment nase igre dignemo na visi nivo. u svakom slucaju, siguran sam da nas ceka jos jedna dobra utakmica, jos jedan derbi i nadam se jos jedan pozitivan rezultat.
kup cu komentarisat kad dodje vrijeme za to a do tad samo opusteno
slika
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 25 nov 2010, 21:44

Interesantno,i ja citao to za Otla,u najmanju ruku simpaticno,lijepo sam se nasmijo...!!!!

Otlu ugovor istice 2011,pa radi toga se malo autor zanio .))...!!!

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 26 nov 2010, 10:00

Hello Ribbery..
Ja se zakleh u pravi tim , u pravi KLUB...fatajte se svog prvenstva , vec puuuno kasnite za B.Dortmund...mozete ih stici al 3015 g.....!!!

forzaaaaromaaa
Kontakt:

Post Postao/la forzaaaaromaaa » 26 nov 2010, 18:55

Lazio je pobjedio Albinoleffe u kupu...Tako da se u osmini finala sastaju Roma:Lazio,u januaru se ja mislim igra tekma...Bice zehebano,Lazio ima da bude nabrijan za tu tekmu..!!![

jesi siguran u ovo?

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 26 nov 2010, 20:21

forzaaaaromaaa je napisao/la:
Lazio je pobjedio Albinoleffe u kupu...Tako da se u osmini finala sastaju Roma:Lazio,u januaru se ja mislim igra tekma...Bice zehebano,Lazio ima da bude nabrijan za tu tekmu..!!![

jesi siguran u ovo?
Da,Lazio i Roma igraju 1/8 finala kupa Italije 8-) 8-)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 27 nov 2010, 18:03

Uvijek nam je bilo tesko na Siciliji. U zadnje 2 tekme tamo fasovali smo 6 kom. Ipak ,mislim da je X2 realno !!!

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 27 nov 2010, 20:01

FCS-FCS je napisao/la:Hello Ribbery..
Ja se zakleh u pravi tim , u pravi KLUB...fatajte se svog prvenstva , vec puuuno kasnite za B.Dortmund...mozete ih stici al 3015 g.....!!!
Stici ce ih 2011. ;) Al Hidzretskoj :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Evo Milan kikso :D
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 27 nov 2010, 23:09

bilo bi idealno kad bi iskoristili ove kikseve milana i juventusa al' imam osjecaj da ce bit neki lud rezultat tipa 3:3
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 28 nov 2010, 00:26

Ma samo da ne primimo glupe golove kao zadnja dva puta, valjda ce odbrana biti bolja, a njihova odbrana je zesce sranje i glavu dajem da cemo im dati min 2 gola
nema potpisa

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 28 nov 2010, 00:33

ma najgore od svega je sto smo i mi skloni nekim smijesnim greskama (ko protiv bayerna) a kod njih pastore i miccoli vrebaju svaku priliku . . . evo citam i da nam se mirko povrijedio :roll: ubjedjen sam da cemo zabit al' dijelim tvoju sumnju oko pitanja hocel' odbrana izdrzat il' ne.

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 28 nov 2010, 01:14

Bice stvarno tesko protiv Palerma,svi se se uzdamo u trojac Menez,Totti i Borielo...I nadat se da ce odrbarana biti na visini zadatka...!!!
Evil Genius je napisao/la:evo citam i da nam se mirko povrijedio
slika

Nadam se da nije nista ozbiljnije...!!!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 28 nov 2010, 01:22

Ma ne valja nikako ako propusti tekmu sutra, pa on nam je protiv ovih najveci adut uz Meneza :evil: :evil:
nema potpisa

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 28 nov 2010, 01:29

prema nekim stranicama na zvanicnom spisku za palermo nema mirka tako da nam ostaju menez-totti-borri te baptista i okaka kao alternative sto ne izgleda nimalo lose na papiru. naravno totalno druga situacija je na terenu al' vjerujem da po ovoj formi koja nas prati u zadnje vrijeme imamo svaki razlog za bit optimisticni. . u odbrani nema burdissa tako da ce stoperi bit mexes i juan (realno gledano jedan od najboljih ako ne i najboljio duo u italiji), s tim da nisam siguran kolko je juan spreman za tekmu jer znam da je vuko neku povredu zadnjih par tekmi. ono sto me brine su bekovi (pogotovo cassetti) preko kojih ce ic 90% napada palerma al' nadam se da ce ofanzivni trio nadoknadit eventualne nedostatke u zadnjoj liniji.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 28 nov 2010, 01:32

Ma Bogami Totti i Borielo su previshe staticni za onaj veliki teren i igru Palerma. Njih treba razbiti driblingom, prodorom, iz drugog plana i slicno....Ovako ce se samo nabijati prema naprijed, daj Boze da bude drugacije
nema potpisa

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 28 nov 2010, 01:45

napad sa mirkom bi definitivno bio idealan protiv njih al' ovako se moramo zadovoljit s ovime sto imamo. borriello ce vjerovatno i po dvojicu nosti na ledjima i pokusat stvarat prostor za ostale, totti jednostavno MORA pasovima nadoknadit nedostatak kretanja (ako vec idemo na pobjedu nema mjesta za pasove u noge protivniku sto se nerijetko desavalo do sad) a o menezu ne treba trosit rijeci jer vec se zna da ce taj istrcat za trojicu.

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 28 nov 2010, 02:50

Bitno je samo da Roma od pocetka nametne svoju igru i svoj ritam...Pizaro,DDR i Simplicio da sto vise ucestvuju u napadackim akcijama i da se sto vise ubacuju u sesnesterac Palerma...Odma od pocetka vrsiti presing...!!!

Naravno ako slucajno povedemo da onda Ranieri ne izvede napadace i pocne da se brani oko 60min,ubijeđen sam da se ne mozeme na ovakvom gostovanju braniti i odbraniti nekih 30-35..!!!

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 28 nov 2010, 12:18

Google je napisao/la:Bitno je samo da Roma od pocetka nametne svoju igru i svoj ritam...Pizaro,DDR i Simplicio da sto vise ucestvuju u napadackim akcijama i da se sto vise ubacuju u sesnesterac Palerma...Odma od pocetka vrsiti presing...!!!

Naravno ako slucajno povedemo da onda Ranieri ne izvede napadace i pocne da se brani oko 60min,ubijeđen sam da se ne mozeme na ovakvom gostovanju braniti i odbraniti nekih 30-35..!!!
I da povedemo 2:0 u prvom, opet pobjeda nije sigurna i ja mislim da ce bit neki ludi rezultat 2:3, 3:2, 3:3 :D
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 28 nov 2010, 13:27

bice tesko mada je palermo slabiji nego prosle sezone... ali tamo je uvijek tesko igrati
ja se ipak nadam da ce im ga boriello zabiberiti :D
You are someone else I am still right here

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 28 nov 2010, 17:02

Sampdoria - Milan 1 - 1
Juventus - Fiorentina 1 - 1
Lazio - Catania 1 - 1
Udinese - Napoli 3 - 1
svi rezultati su nam isli na ruku i prava bi glupost bila to ne iskoristit

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: muxa i 1 gost.