FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
sad ce nam jos vise stream stekat..
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Skupit ce se raja u zatvorenim prostorima da gleda derbi i eto ti jos veceg belaja. Prekini ligu 2 sedmice i cao. Joj glupana u pm...
Zadnja izmjena: Amca007, dana/u 10 mar 2020, 16:29, ukupno mijenjano 1 put.
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Kad sad Telecom dobije 300 hiljada novih korisnika. 

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ni zakoni ni koronavirusi ne mogu spriječit hordanje

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Znaci zabrane raji tekmu, gdje bi je gledali na otvorenom stadionu na kojem svakako vjetar uvijek puse i postoji minimalan rizik za prenos virusa ako ga ko od prisutnih i bude imao. Kao kontraefekat cemo dobiti kafice pune ljudi koji dolaze da bi gledali tekmu na moja tv, nakrcane i zatvorene prostorije ekstra pogodne sa sirenje virusa. Bravo majstori!
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- robertkosar
- Kontakt:
Treba odgodit meceve premijer lige dvije sedmice i vozdra 

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
-
- Kontakt:
Pa ima veze ne mozemo gledati uzivo derby, dvije domace utakmice bez publike ko da i nisi domacin i klub gubi jedno 150 000 na karatama.
RajaBa1983 je napisao/la: ↑10 mar 2020, 16:20Mrš ba![]()
Bogami ja idem na tekmu
a ti se vanja yebi![]()
![]()

- robertkosar
- Kontakt:
- AlfredNobel
- Kontakt:
Hahahhahhahahhhhah
Tako je, kako je i tu ništa ne možeš. Najbitnije je da se oni dobro spreme i odigraju dobro. Neće Merso, Rahman, Oremuš i ostali zaboraviti igrati pred praznim tribinama.
I meni se ne sviđa odluka, jer kod nas nema ukupno tri slučaja zaraze, ali odluka je pala i pomiri se.
Na kartama će gubiti i Barca sad protiv Napolija u LP, jer će se i ona odigrati pred praznim tribinama.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Pobijediti zvijezdu i nerijeseno s konama, da budemo sigurni ako se prvenstvo prekine.

A brate poredis neuporedivo Barcu i nas , nama tih 150 milja koje cemo izgubit znaci bas puno, a i uz to znaci podrska navijaca da dignu ekipu kad ne ide i pritisak na protivnika da naprave, ovako tekme ce biti ko revijalneAlfredNobel je napisao/la: ↑10 mar 2020, 17:03Hahahhahhahahhhhah
Tako je, kako je i tu ništa ne možeš. Najbitnije je da se oni dobro spreme i odigraju dobro. Neće Merso, Rahman, Oremuš i ostali zaboraviti igrati pred praznim tribinama.
I meni se ne sviđa odluka, jer kod nas nema ukupno tri slučaja zaraze, ali odluka je pala i pomiri se.
Na kartama će gubiti i Barca sad protiv Napolija u LP, jer će se i ona odigrati pred praznim tribinama.
Nadam se da ce prekinut prvenstvo, jedino ispravo kad vec neke mjere poduzimaju
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
**** ti korono mater
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nek odgode 24. kolo kompletno, ha ya
Zamisli odgode cijelo kolo s derbijem, igra se tamo nekad u maju na kraju, ostanemo u 3 boda razlike, derbi odlučuje prvaka. Mislim da bi došlo 25 milja glat da to gleda, kao 2015.
Al ništa od tog, logično. Samo maštam.

Al ništa od tog, logično. Samo maštam.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
U Srbiji se kolo za vikend, igra bez ikakvih promjena, sa gledaocima.
- AlfredNobel
- Kontakt:
@Inijesta
Ma znam to, ne može se porediti veličina klubova, ali nije meni ovo ništa sad toliko strašno koliki se hajp digao. Da gubimo lovu, gubimo, ali nećemo propasti za tu cifru.
Ma znam to, ne može se porediti veličina klubova, ali nije meni ovo ništa sad toliko strašno koliki se hajp digao. Da gubimo lovu, gubimo, ali nećemo propasti za tu cifru.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Opasnije je otici na Kosevo svaku utakmicu u kojoj je temperatura u gradu ispod 10 stepeni nego ova corona...
Kakvih sve bolesti mozes dobiti, boga pitaj.... Odes u wc mozes infekciju fazovati, mozda i sidu... Mrak je jbga... Zavisi ko ti cuva strazu...
Gripu je sasvim normalno i ocekivano fasovati, jbg apuse, ako si bez kape nema te do naredne domace na nogama...
Psihicku bolest, takodjer... Zavisno u kakvom je stanju ekipa i kako igra....
Ta ce corona pored Koseva
Kakvih sve bolesti mozes dobiti, boga pitaj.... Odes u wc mozes infekciju fazovati, mozda i sidu... Mrak je jbga... Zavisi ko ti cuva strazu...
Gripu je sasvim normalno i ocekivano fasovati, jbg apuse, ako si bez kape nema te do naredne domace na nogama...
Psihicku bolest, takodjer... Zavisno u kakvom je stanju ekipa i kako igra....
Ta ce corona pored Koseva

Trenutno korisnika/ca: Fouzi1, MaroonWhite1946, mnon46, Tatamata1946, ubipara, Vanja8 i 43 gosta.