Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Budes li ti brate cekao Veselog da pogodi,ostat' ces suha qrca
kao DelinjoStrikeWarzone je napisao/la: ↑10 mar 2020, 06:59Budes li ti brate cekao Veselog da pogodi,ostat' ces suha qrca![]()
Sta ti mogu ako si bolji?Mani se suplje,ne trazi izgovor.Admir74 je napisao/la: ↑10 mar 2020, 08:29Pitari ozbiljno ušli u operaciju derbi, ima dvije sedmice kako rade na svim radnjama, i vrlo teško će nam gore biti. Znam šta govorim, i bit ćete svjedoci toga na Koševu, nadam se da će Amar, Uprava na vrijeme tražiti moguće module kako izbjeći lakrdiju na tribinama i terenu. Vrlo bitan derbi, za koji se naši moraju spremiti dobro. UPRAVO otvorite oči i uočite sve alarme.
Prvo Čelika apsolvirati.
atmosfera baca malo englesku sad, jos samo da igra upola baca na englesku gdje bi nam bio kraj
Pitari su smijurija.Admir74 je napisao/la: ↑10 mar 2020, 08:29Pitari ozbiljno ušli u operaciju derbi, ima dvije sedmice kako rade na svim radnjama, i vrlo teško će nam gore biti. Znam šta govorim, i bit ćete svjedoci toga na Koševu, nadam se da će Amar, Uprava na vrijeme tražiti moguće module kako izbjeći lakrdiju na tribinama i terenu. Vrlo bitan derbi, za koji se naši moraju spremiti dobro. UPRAVO otvorite oči i uočite sve alarme.
Prvo Čelika apsolvirati.
Hahahahahaha spremaju se da prime opet 5 komadaAdmir74 je napisao/la: ↑10 mar 2020, 08:29Pitari ozbiljno ušli u operaciju derbi, ima dvije sedmice kako rade na svim radnjama, i vrlo teško će nam gore biti. Znam šta govorim, i bit ćete svjedoci toga na Koševu, nadam se da će Amar, Uprava na vrijeme tražiti moguće module kako izbjeći lakrdiju na tribinama i terenu. Vrlo bitan derbi, za koji se naši moraju spremiti dobro. UPRAVO otvorite oči i uočite sve alarme.
Prvo Čelika apsolvirati.
Imamo stelu ljudiiikerimatomic1921 je napisao/la: ↑10 mar 2020, 09:27@delinjo
E da znate sto ne znate. Ne morate se brinuti ide pripaz iz zmajevog gnijezda![]()
![]()
????LjoZee je napisao/la: ↑10 mar 2020, 09:46Imamo stelu ljudiiikerimatomic1921 je napisao/la: ↑10 mar 2020, 09:27@delinjo
E da znate sto ne znate. Ne morate se brinuti ide pripaz iz zmajevog gnijezda![]()
![]()
Hahahahahaha spremaju se da prime opet 5 komadaAdmir74 je napisao/la: ↑10 mar 2020, 08:29Pitari ozbiljno ušli u operaciju derbi, ima dvije sedmice kako rade na svim radnjama, i vrlo teško će nam gore biti. Znam šta govorim, i bit ćete svjedoci toga na Koševu, nadam se da će Amar, Uprava na vrijeme tražiti moguće module kako izbjeći lakrdiju na tribinama i terenu. Vrlo bitan derbi, za koji se naši moraju spremiti dobro. UPRAVO otvorite oči i uočite sve alarme.
Prvo Čelika apsolvirati.
Zec je u protokolu od naredne sedmice.... Trebao je prosle sedmice biti, ali rade plazme je prolongiran za iducu sedmicu.... Iz predostrožnosti je to tako da se ne bi vracala povreda..Konzerva je napisao/la: ↑10 mar 2020, 10:33Ljudi moji mene samo interesuje kakva ce nam igra biti kad se osposobe
Zec, Ajayi i Blazevic...znaci zadnji dio, sredina i napad bi trebali dobiti poboljsanja...ali mi cemo izgleda osijediti cekajuci tog Zeca da se oporavi....stvarno je covjek ostao duzan Zelju kad se oporavi da vrati svo ove neigrane utakmice , gdje bi sa njim sigurno bili na prvom mjestu sad cak i bjezali pofino bodovno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.