Haha angazovali smo neke, od sledeceg kola su aktivni, prvo biju, pa onda pitaju

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Haha angazovali smo neke, od sledeceg kola su aktivni, prvo biju, pa onda pitaju
Nek se javi u SIPU tražili su ga kad je imao nekog posla u americi....
ANGAZOVALI SU * ti si otisoelvirbaljic je napisao/la: ↑09 mar 2020, 21:34Haha angazovali smo neke, od sledeceg kola su aktivni, prvo biju, pa onda pitaju![]()
A ljudi moji kakav penal, dovoljno je jedan štrumf da posvjedoci da nije penal i sudija nema sta svirati...
Nisam "otisao" jos ja drzim konce u svojim rukama.feniksptica je napisao/la: ↑09 mar 2020, 21:36ANGAZOVALI SU * ti si otisoelvirbaljic je napisao/la: ↑09 mar 2020, 21:34Haha angazovali smo neke, od sledeceg kola su aktivni, prvo biju, pa onda pitaju![]()
Tako je Vanja, hvala pitaru.Vanja8 je napisao/la: ↑09 mar 2020, 21:37A ljudi moji kakav penal, dovoljno je jedan štrumf da posvjedoci da nije penal i sudija nema sta svirati...![]()
Nisu vise dva svjedoka potrebna, samo jedan i dovoljno je da ima sal , ne treba ni licna karta...
Ma kakav penal, nidje veze, evo didnot vam je potvrdio i nema daljnje rasprave...![]()
Ma ne moze ni sa 10 miliona
E bravoprisonbreak je napisao/la: ↑09 mar 2020, 21:52Jeb*o majku, ja gledam i ne vjerujem, jesam ja lud,gdje ce za ono neko reci da nije penal, pa ti su ljudi ludi bgm, haj sto nas lazu, al lazu sami sebe. I pitamo se zasto smo u kur*cu svi, banalan primjer, ovako ti je u svim segmentima zivota. Onaj govori nisam se ja zaposlio sa parama samo dao 10 milja, ovaj govori nije penal samo gs pokupio u kaznenom, itd...
Ko da je bitno hoce li neko reci je li ili nije bio penal. Nista ja promijeniti ne mogu ni sad kad kazem da jeste ni tad da sam vidio. Sudija nije svirao i mozes klincu svirat sad.prisonbreak je napisao/la: ↑09 mar 2020, 21:52Jeb*o majku, ja gledam i ne vjerujem, jesam ja lud,gdje ce za ono neko reci da nije penal, pa ti su ljudi ludi bgm, haj sto nas lazu, al lazu sami sebe. I pitamo se zasto smo u kur*cu svi, banalan primjer, ovako ti je u svim segmentima zivota. Onaj govori nisam se ja zaposlio sa parama samo dao 10 milja, ovaj govori nije penal samo gs pokupio u kaznenom, itd...
Haj ne budi mentol. Jel to negdje zabranjeno da se gradi, jel to protiv pravila? Njegov problem sto se gradi. On se gradi, i treba ga polomiti, ne svirsti penal.svrakino1921 je napisao/la: ↑09 mar 2020, 21:57E bravoprisonbreak je napisao/la: ↑09 mar 2020, 21:52Jeb*o majku, ja gledam i ne vjerujem, jesam ja lud,gdje ce za ono neko reci da nije penal, pa ti su ljudi ludi bgm, haj sto nas lazu, al lazu sami sebe. I pitamo se zasto smo u kur*cu svi, banalan primjer, ovako ti je u svim segmentima zivota. Onaj govori nisam se ja zaposlio sa parama samo dao 10 milja, ovaj govori nije penal samo gs pokupio u kaznenom, itd...
Bas zbog ovog građenja u petercu i cekanja da mu svirne penal i dobro je da mu nije svirao
Bas zbog ovakvih likova mi ne mozemo naprijed
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.