Posjeta je dobra bila s obzirom na sve faktore, vrijeme, korona itd.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Selam brother, hoćel to.Goodness Ohiremen Ajayi je napisao/la: .
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Brate ,treba se savezu obratiti iz Kluba ili mi kao navijači i da kažemo zašto nam se umanjuje posjeta ,eto ako su validni brojači bar nek se drže toga a ne 1000 manjedelinjo je napisao/la: ↑09 mar 2020, 19:53nisu i ne mogu biti ukljuceni jer ne "prolaze" kroz brojace....takodjer i ovih sa kartama dosta ne prodje kroz brojac pa samo preskoci onu ogradu ...**** je koristiti brojace a otvoriti samo 2 ulaza ,previse guzve raja nervozna i onda preskacu zure.....
Zadnja izmjena: KANA, dana/u 09 mar 2020, 20:13, ukupno mijenjano 1 put.
Ma i ja sam bruda prezadovoljan snijeg,kiša i vjetar nije moglo gore .Po mojoj procjeni oko 7000 hiljada ,sad kad sam vidio da je na brojačima bilo 6048 bas sam se sjebao a oni napisali 5500
[quote=Opt1 post_id=7538994 time=1583780103 user_id=46698]
[quote=iguita post_id=7538452 time=1583767767 user_id=45946]
Ako je samo do vize za ulazak u Bih za ovog stranca, stavljam se na raspolaganje klubu da se ta viza dobije.Radio sam u MVP duzi period na konzularnim poslovima imam te neke konekcije jos uvijek.Pa ako treba volonterski da pomognem tu sam.
[/quote]
Sta se ovdje reklamiras. Javi se u klub. Trebao si davno ako vec mozes i hoce
Boze me sacuvaj , cuj reklamiram se....Bosna je cudo....
[quote=iguita post_id=7538452 time=1583767767 user_id=45946]
Ako je samo do vize za ulazak u Bih za ovog stranca, stavljam se na raspolaganje klubu da se ta viza dobije.Radio sam u MVP duzi period na konzularnim poslovima imam te neke konekcije jos uvijek.Pa ako treba volonterski da pomognem tu sam.
[/quote]
Sta se ovdje reklamiras. Javi se u klub. Trebao si davno ako vec mozes i hoce
Boze me sacuvaj , cuj reklamiram se....Bosna je cudo....
- kontrasviju
- Kontakt:
Je li još uvijek ALBA radi na održavanju terena?
Mogu reći da su me sinoć neugodno iznenadili, pogotovo kada sam vidio ono blato u petercu. Nadam se da je to isključivo zbog zimskog perioda i vremena iza nas, a ne zbog neredovnog održavanja terena.
Mogu reći da su me sinoć neugodno iznenadili, pogotovo kada sam vidio ono blato u petercu. Nadam se da je to isključivo zbog zimskog perioda i vremena iza nas, a ne zbog neredovnog održavanja terena.
1921
Sinoc na poluvremenu je izaslo nekoliko ljudi iz Albe da poprave teren znaci da rade.kontrasviju je napisao/la: ↑09 mar 2020, 20:23Je li još uvijek ALBA radi na održavanju terena?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kontrasviju
- Kontakt:
Očigledno nisam pratio. Bili su dobri do sada, nadam se da je ovo iznimka. Haj kontam boja koju je teren izgubio će se sigurno vratiti dolaskom ljepšeg vremena, ali ono blato u petercu baš bode oči.LjoZee je napisao/la: ↑09 mar 2020, 20:26Sinoc na poluvremenu je izaslo nekoliko ljudi iz Albe da poprave teren znaci da rade.kontrasviju je napisao/la: ↑09 mar 2020, 20:23Je li još uvijek ALBA radi na održavanju terena?

1921
Tako je, na ovim vecim evropskim stadionima se koriste oni ogromni reflektori i jedino je zbog toga zelenije nego kod nas

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Cim bude duze vremena sunce i toplije vrijeme vratit ce se boja. I sad je zelenija na pojedinim dijelovima, ali bitno da je ravno i to. Malo jeste ono kod golmana i treba to popraviti kad bude ljepse vrijeme. Ostalo je sasvim ok.
Nama bi valjalo kada bi imali ovaj mali za ispred gola

- Zglajzerslautern
- Kontakt:
Za svaku djevojku koja je ušla skenirana je neka "univerzalna" karta od strane sekjuritija ili koga već. Drugačije ne bi mogle proći zaključanu rampu.. Tako da je sve ubrojano, osim tih što preskaču . Mora bolje i biće, ide ljepše vrijeme i plavo proljeće!
Željezničar za život cijeli!
@iguita javi mi se na pp
Da, baš kao i protiv Veleža u zadnjem kolu zimus.Zglajzerslautern je napisao/la: ↑09 mar 2020, 21:18Za svaku djevojku koja je ušla skenirana je neka "univerzalna" karta od strane sekjuritija ili koga već. Drugačije ne bi mogle proći zaključanu rampu.. Tako da je sve ubrojano, osim tih što preskaču . Mora bolje i biće, ide ljepše vrijeme i plavo proljeće!
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Otišao sam pre dve godine iz bh. fudbala i nisam razmišljao da se vratim, ali bih prihvatio sutra ponudu od nekih vodećih bh. klubova. Čak bih se možda vratio i u moju Krupu. A od ostalih to bi bio Željezničar, uvek mi je bila Želja da igram za plave, da obučem njihov dres, i ne bih se bunio kad bi mi u budućnosti ispala ta prilika, otkriva ovaj stameni stoper.
Vukotic
Vukotic
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.