Eto te ko onaj lik iz Banja Luke sto je prijetio Ziljkicem... Svaka cast Stilicu, ne moze Ziljkic s njim ni u istu recenicu. Ovaj komentar je tebi upucen. U svakom slucaju pored trojice nabrojanih Stilic bi kod nas bio rezerva.Blueboy1 je napisao/la: ↑09 mar 2020, 14:51Ja šta reče brat i osta živ. Ja smijem Štilića hladno staviti samog u vezni red protiv ove trojice koju si nabrojao, i dodaj im pride još Gavrića i Đokanovića. Spremite se za još jednu porciju na lavoru u režiji Štile. Štilić Semir unosi nemir!badboy je napisao/la: ↑09 mar 2020, 13:26Amara je zvao jer mu u vezi treba takav tip igraca, taj specifican profil posebno protiv Iraca i jednih i drugih. Stilic je premekan za to a nikad nije ni imao potrebnu motoriku za vrhunskog veznjaka. On je igrac poteza ali koji svojom motorikom na iole ozbiljnom nivou ne moze napraviti razliku. Top igrac za nasu ligu i to je plafon. Da je kod nas veliko bi pitanje bilo da li bi igrao pored Amara, Susica i Oremusa.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- AngelDiMaria
- Kontakt:
kako ovo nije penal
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
"Šefe, hvala na svemu" su riječi koje su ga učinile reprezentativcem

-
- Kontakt:
Baljić više nije trener Tuzle, kvota 1,05 da im je Kešoljub novi trener 

Nije ni meni isuviše drag, ali dajte malo respekta prema čovjeku s kojim ne da smo nešto osvojili, nego i više od tog "nečega" i običnog.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sarajevo i Željezničar će s prije toga igrati protiv fenjeraša. Bordo tim će dočekati Zvijezdu 09, dok će Plavi biti domaćini Čeliku.
Šestorica igrača iz trenutno dvije prvoplasirane ekipe Premijer lige će u 23. kolu morati igrati "pod ručnom" ukoliko žele da nastupe na gradskom derbiju.
Naime, u ekipi Sarajeva suspenzija prijeti Harisu Handžiću, Ameru Dupovcu i Mersudinu Ahmetoviću te će morati biti oprezni da ne požute protiv Zvijezde 09.
Petar Bojo, Sinan Ramović i Siniša Stevanović su igrači Željezničara koji protiv Čelika ne smiju dobiti žute kartone ako žele da za manje od dvije sedmice igraju na najvećem bh. stadionu
U prethodna dva ovosezonska derbija pobjede je odnio Željezničar. Na Grbavici je bilo 5:2, a na Koševu 1:3.
Šestorica igrača iz trenutno dvije prvoplasirane ekipe Premijer lige će u 23. kolu morati igrati "pod ručnom" ukoliko žele da nastupe na gradskom derbiju.
Naime, u ekipi Sarajeva suspenzija prijeti Harisu Handžiću, Ameru Dupovcu i Mersudinu Ahmetoviću te će morati biti oprezni da ne požute protiv Zvijezde 09.
Petar Bojo, Sinan Ramović i Siniša Stevanović su igrači Željezničara koji protiv Čelika ne smiju dobiti žute kartone ako žele da za manje od dvije sedmice igraju na najvećem bh. stadionu
U prethodna dva ovosezonska derbija pobjede je odnio Željezničar. Na Grbavici je bilo 5:2, a na Koševu 1:3.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Svaka čast adminu facebook stranice.
O daaaaj okrenii taj ringišpiil u mojoj glaavi...

O daaaaj okrenii taj ringišpiil u mojoj glaavi...

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Čestitke Amaru. Nema sretnijeg od mene. Zasluženo.

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Salcin iz dana u dan napreduje i mozda ce mo dobiti extra igraca al molim te Vinko ne stavljaj ga na beka u debriji jer ce ga Veselinovic ubiti.
Po meni najbolje rjesenje bi bio Oremus ma beku za derbi.
Po meni najbolje rjesenje bi bio Oremus ma beku za derbi.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ja koliko znam Veselinović igra lijevo krilo, tako da će ići na Hodžića, a ne na Salčina. Oremuš neće tu nikad igrati, niti ima potrebe.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Juče su izbacili "dva prelijepa poteza" Štilića, kakve kod nas Hebib na dnevnoj bazi uradi. Roulette u stilu Zidanea nije dovoljno dobar za njih.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Marinkovic Cruza gotivi 

Da, upravu si do mene je...AlfredNobel je napisao/la: ↑09 mar 2020, 16:06Ja koliko znam Veselinović igra lijevo krilo, tako da će ići na Hodžića, a ne na Salčina. Oremuš neće tu nikad igrati, niti ima potrebe.

Kad će se prestat s Oremušem i bekom? Postaje iritantno već. Nema veze čovjek s bekom u našem klubu i u Vinkovim planovima. A diže i formu, odličan je bio i u Banja Luci i protiv Mladosti.AlfredNobel je napisao/la: ↑09 mar 2020, 16:06Ja koliko znam Veselinović igra lijevo krilo, tako da će ići na Hodžića, a ne na Salčina. Oremuš neće tu nikad igrati, niti ima potrebe.
Veselinović je zajeban igrač, ima sve osim završnice. Valjda Hodžić neće ispast kreten.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Na proslom derbiju je ispao kreten, tj. napravili su ga kretenom.bodi123 je napisao/la: ↑09 mar 2020, 16:13Kad će se prestat s Oremušem i bekom? Postaje iritantno već. Nema veze čovjek s bekom u našem klubu i u Vinkovim planovima. A diže i formu, odličan je bio i u Banja Luci i protiv Mladosti.AlfredNobel je napisao/la: ↑09 mar 2020, 16:06Ja koliko znam Veselinović igra lijevo krilo, tako da će ići na Hodžića, a ne na Salčina. Oremuš neće tu nikad igrati, niti ima potrebe.
Veselinović je zajeban igrač, ima sve osim završnice. Valjda Hodžić neće ispast kreten.
NEMA NAZAD
Da, zato i kažem, toga me strah. Iako nije bio loš u ove tri utakmice za njegove standarde. Primjetio sam da nema skoro nikakve pomoći od Tatara koji je užasan defanzivno, ne igra skoro ništa, ne prati, ne pomaže... Volkov im je pravio ogromne probleme.
Admin fb stranice nam je neki mnogo gotivan i kreativan tip. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Veselinovic je najbolje krilo u drzavi (u posljednje skoro dvije godine), a da ima zavrsnicu vec odavno bi bio vani, a ne ovdje. Rijetko ko ga moze zaustaviti u igri 1 na 1, narocito ne Hodzic, ali kljuc u tome mora biti jedan zadnji vezni (nadam se Oremus), koji ce biti taj osigurac u defanzivi po nasoj desnoj strani. Isto tako se nadam da ce Milicevic biti u paru sa Oremusom, odnosno da ce igrati flastera na Stilicu i prekidati napade u samoj zacetku. Ogroman kljuc ce biti u tome da ne pravimo naivne faulove 20-30 metara od gola jer su oni tu najopasniji. Dupovac i Serbecic ne bi smjeli imati problema sa Lendricem, cak ocekujem da ce jedan moci korigovati eventualne greske Salcina u dvobojima sa Ramovicem. Iskreno se nadam da Zec nece biti spreman jer bi u tom slucaju imali jako opasna krila, narocito imajuci u vidu da Hodzic, a posebno Salcin, nisu defanzivni specijalci.
Zadnja izmjena: Napapijri, dana/u 09 mar 2020, 16:37, ukupno mijenjano 1 put.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 27 gostiju.