FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Da hoce Musemic sad u Tuzlu da podere pitare opet kad budu gostovali u Tuzli 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Jeste ako se pita hrvatski lobi,dubioza144 je napisao/la: ↑09 mar 2020, 15:46Gosk ide protiv sirokog a mi Sa zrinjom jer i siroki mora probat nekako evropu izborit![]()
Ali ako pitaš banjalučki lobi njima vise paše Željo u finalu, i jos po mogućnosti Zrinjski pa tako 4.mjesto ide u europu.
Po toj računici Široki-Zrinjski, Gosk-Zeljo.
Nismo mi te srece da izvucemo Goska
Nemojte slati Alihodzica kad bude izvlacenje. On uvijek na ono najgore pa se ti krvi s njima. 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Skinuli smo Zildzovica, Krunica, Baljica, sljedecu skidamo turcina a onda i Marinovica 

- kerimatomic1921
- Kontakt:
Treba Siljka poslati na izvlacenje. On uvijek prizeljkuje fks 

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
- prisonbreak
- Kontakt:
Samo da Ozata skinete

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Hajde ako Bog da. Mozete izdrzati jos jedan poraz pa do kraja nizajte sve pobjede.

- kolezeljovac
- Kontakt:
Morate vise zaigrati "normalno" na BP... Ali da bi se to desilo, onu seljacinu tjerajte....
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Ako je samo do vize za ulazak u Bih za ovog stranca, stavljam se na raspolaganje klubu da se ta viza dobije.Radio sam u MVP duzi period na konzularnim poslovima imam te neke konekcije jos uvijek.Pa ako treba volonterski da pomognem tu sam.
Nije nam loš raspored u ovom trećem dijelu, u prvih pet kola četiri puta ćemo igrati u Sarajevu, a tri puta ćemo biti domaćini. To se mora iskoristiti.
A i generalno gledajući igramo kući sa Zrinjskim, Širokim, Čelikom i Slobodom, dok npr Sarajevo gostuje svim tim protivnicima, što je onako na oko dobro po nas.
Sa druge strane imat ćemo i mi nezgodna gostovanja Borcu i Veležu, al' opet imam utisak da nam je raspored nešto lakši na papiru.
A i generalno gledajući igramo kući sa Zrinjskim, Širokim, Čelikom i Slobodom, dok npr Sarajevo gostuje svim tim protivnicima, što je onako na oko dobro po nas.
Sa druge strane imat ćemo i mi nezgodna gostovanja Borcu i Veležu, al' opet imam utisak da nam je raspored nešto lakši na papiru.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Kad je izvlačenje za Kup?
Dobar spisak ovih za reprezentacija. Menadzerska prcija predvodjena senilnim princom sa Neretve ce ga aBd popusiti.
Sunce ti poljubim pozoves Rahmanovica pored toliko igraca u Pl. Kaze mi neko prati reprezentaciju i kriminalni savez. Ovdje uopce nije bitan Stilic, a ovo je prejadno.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- MocMahale444
Amar je bio ljut naravno s razlogom.
Veseli nemoj citati forum i pokusavati postici zgoditak
Dodaj prvom do sebe.
Veseli nemoj citati forum i pokusavati postici zgoditak

Dodaj prvom do sebe.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Realno poziv nisu zaslužili Kjosevski pogotovo, Šabanadžović, Gojak, Višća, Džeko i Hodžić. Manite se preseravanja.
Realnost je ljudi malo drugačija. Vecu je zvao jer je bio tu oko repke, da ga malo digne jer je pao i Veca je nekad to zaslužio. Rahmanović je uz Štilića najbolji igrač lige i opravdano je dobio poziv. Štilić nije dobio poziv jer je u poznim godinama i njemu ne treba takav stimulans on je svoje pokazao gdje je trebao. Cipetića bih i ja zvao da sam selektor. Ovo ostalo je manje više standardno. Možda je nejasan Šabanadžović a nema Vrančića, nema Hajrovića etc. Ostalo sve korektno.
I ljudi dragi ovo je širi spisak
Realnost je ljudi malo drugačija. Vecu je zvao jer je bio tu oko repke, da ga malo digne jer je pao i Veca je nekad to zaslužio. Rahmanović je uz Štilića najbolji igrač lige i opravdano je dobio poziv. Štilić nije dobio poziv jer je u poznim godinama i njemu ne treba takav stimulans on je svoje pokazao gdje je trebao. Cipetića bih i ja zvao da sam selektor. Ovo ostalo je manje više standardno. Možda je nejasan Šabanadžović a nema Vrančića, nema Hajrovića etc. Ostalo sve korektno.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ma **** njih. Ja Begicevu i Vicinu prciju ne pratim vec duzi period. Hvala im sto nisu pozvali Stilica, da bezveze izbiva iz ekipe i rizikuje povrede. Samo Zeljo!!!
Ma svako ima svoje misljenje o spisku. Meni nije krivo sto je pozvan Rahmanovic iskreno. Neka proba momak ako mu daju sansu. Ja ga ne gotivim, ali kvalitet jeste. Glupo mi je sto je Kjosevski ispred Stilic, a mogao je i on na siri spisak. Makar da mu se pokaze neko “priznanje” za ono sto radi ove sezone. Ali, hajde. Neka je Stilic kod nas dobar.jurisicduska je napisao/la: ↑09 mar 2020, 17:49Realno poziv nisu zaslužili Kjosevski pogotovo, Šabanadžović, Gojak, Višća, Džeko i Hodžić. Manite se preseravanja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.