Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Normalno, kad mogu četnici orgijat po Goraždu i Srebrenici mogu vala i migranti sa svojom kulturom kakva god da je,.Ja ne želim živjeti ni s ovim pomenutim pa sam primoran, niko me nije pitao želim li četnike, ustaše i balije u društvu pa neće ni za migrante garant.
Pričaš o narodu koji je tu koliko i tvoj i koji ima isto pravo na tu zemlju kao i ti.
Ne možemo se birati međusobno ali se polako učimo suživotu i osuđeni smo jedni na druge cijeli život.
Ovom otpadu treba stat na kraj ako se zele ikakav mir i ova prividna stabilnost
Ne možemo se birati međusobno ali se polako učimo suživotu i osuđeni smo jedni na druge cijeli život.
Ovom otpadu treba stat na kraj ako se zele ikakav mir i ova prividna stabilnost
Ovo je ko kad pitam malog sto je dobio slabu ocjenu, on kaze i od komsije mali je dobio slabu ocjenuchily-rz je napisao/la: ↑09 mar 2020, 13:33
Normalno, kad mogu četnici orgijat po Goraždu i Srebrenici mogu vala i migranti sa svojom kulturom kakva god da je,.Ja ne želim živjeti ni s ovim pomenutim pa sam primoran, niko me nije pitao želim li četnike, ustaše i balije u društvu pa neće ni za migrante garant.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Nismo mi vlasnici planete zemlje pa da se prsimo u fazonu ovo je naše, u ostalom istorija nas naučila da smo i mi došlje na ove prostore, prvi Hrvati eto nek se vrate odakle su došli na balkan pa za njima i ovaj arapski probisvijet. Jel pošteno ?
Učimo se suživotu ? Svakih pedeset godina ratujemo jer su ovdašnji narodi puni fašizma u sebi i evo opet je sve isto na snazi,.Jesmol to šta bolji nego devedesetih ? I nismo svi od vajkad u Bosni, neke su Osmanlije dovukli da im zemlju obrađuju pa su ostali tu do danas.
Učimo se suživotu ? Svakih pedeset godina ratujemo jer su ovdašnji narodi puni fašizma u sebi i evo opet je sve isto na snazi,.Jesmol to šta bolji nego devedesetih ? I nismo svi od vajkad u Bosni, neke su Osmanlije dovukli da im zemlju obrađuju pa su ostali tu do danas.
- JarnoTrulli
Mali znaci na babu. Da nisu braca mozda.Sage je napisao/la: ↑09 mar 2020, 13:39Ovo je ko kad pitam malog sto je dobio slabu ocjenu, on kaze i od komsije mali je dobio slabu ocjenuchily-rz je napisao/la: ↑09 mar 2020, 13:33

Zadnja izmjena: JarnoTrulli, dana/u 09 mar 2020, 13:55, ukupno mijenjano 1 put.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Vidim da pretjerujes i oćeš da se izgubi bit svega pa ti necu replicirati daljechily-rz je napisao/la: ↑09 mar 2020, 13:43Nismo mi vlasnici planete zemlje pa da se prsimo u fazonu ovo je naše, u ostalom istorija nas naučila da smo i mi došlje na ove prostore, prvi Hrvati eto nek se vrate odakle su došli na balkan pa za njima i ovaj arapski probisvijet. Jel pošteno ?

Učimo se,ali tvoje razmišljanje je jedno od tih koje svakih 50g napravi rat,samo ti treba vođa i jos istomisljenika

Neće mi mediokriteti poput tebe nametati hoću li ja poštivati neke idiotarije samo da se neko ne bi uvrijedio. To što ti nazivaš spinom je uglavnom zayebancija, jer forum i služi za to. Kad pričam realno o Islamu, dođeš ti sa "nije to baš tako" i kilometarskim postom pokušavaš odbraniti pedofiliju, jer se dešavala u neka druga vremena. I kad se već pokušavaš uzdignuti među rajom da si neki naučnik, onda nemoj pričati stvari samo da bi se dodvorio ljudima jer to nije bilo i nikad neće biti naučno.
Let's talk about SIX baby!
Traži li Njemačka od migranata B1 ili B2?
- Fantasista
- Kontakt:
- JarnoTrulli
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ne odgovoris li na pp i tebe cemo poslati da mu pravis drustvo

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- JarnoTrulli
Aaa, htjedoh i smetnuh, jbg... nemam. Eto.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑09 mar 2020, 15:29Ne odgovoris li na pp i tebe cemo poslati da mu pravis drustvo![]()

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.