Od kako je grad Sarajevo nastao
Takav tim se nije sastao
To nikad ljepše bilo nije
Kad pehar zlatni stiže u naš grad
Želim vidjet grupne dok sam mlad
OSTAVIMO SVE
IDEMO PRED VJEČNU JEB*O TE
da stignemo u maju
kad Pitari pjevaju
Sanjao sam izuzetno laku grupu
Nikad bolji napad, nikad jaču klupu
Sanjao sam, nisam htio da se probudim
Od kako je grad Sarajevo nastao
Takav tim se nije sastao
OSTAVIMO SVE
IDEMO PRED VJEČNU JEB*O TE
da stignemo u maju
kad Pitari pjevaju
Sanjao sam kako mi je Sabra ruku dala
a nogom kone lobovala
sve miriše na Bordo proljećeeee
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sretan nam 9.mart braćo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Liga je fakat izbalamsirana ko nikad, raspored je zafrkan a svima je , jako vazno se ne zafrkavat sa zvjezdom i najvaznije je dobit selju , moramo ih dobitMortemHz je napisao/la: ↑08 mar 2020, 19:54Evo raja, sastavio sam spisak s kim igramo do kraja sezone.
FK Sarajevo - FK Zvijezda '09
FK Sarajevo - FK Željezničar
HŠK Zrinjski - FK Sarajevo
FK Sarajevo - FK Borac
FK Tuzla City - FK Sarajevo
FK Sarajevo - FK Radnik
NK Široki Brijeg - FK Sarajevo
FK Sarajevo - FK Velež
FK Sloboda - FK Sarajevo
FK Sarajevo - FK Mladost DK
NK Čelik - FK Sarajevo
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Zadnje 4 ljepota....
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Zaista vas ne shvatam . Otkud sad neki pesimizam ?
Ne podcjenjujuci nikog , ali mogu raci : Mi smo Klub , a ostali su timovi .
Najjaci smo u svim segmentima . Neka svak radi svoj posao i nece biti problema .
Ako FKž vidimo kao konkurenta i pogledamo raspored , evo reci cu njima je isto igrati protiv Listice i LM na Grbavici ili na strani . Nimalo lako .
Jedino ili jako bitno sto nas ove naznake pesimizma ujedinise , cini mi se da je nestalo podjeljenosti medju navijacima
To je najveci dobitak naizgled teskog rasporeda .
"Ljutu krajinu nabijem na ..... , sve za nasu Bosnu ponosnu"
Do Titule , lakapo .
Ne podcjenjujuci nikog , ali mogu raci : Mi smo Klub , a ostali su timovi .
Najjaci smo u svim segmentima . Neka svak radi svoj posao i nece biti problema .
Ako FKž vidimo kao konkurenta i pogledamo raspored , evo reci cu njima je isto igrati protiv Listice i LM na Grbavici ili na strani . Nimalo lako .
Jedino ili jako bitno sto nas ove naznake pesimizma ujedinise , cini mi se da je nestalo podjeljenosti medju navijacima
To je najveci dobitak naizgled teskog rasporeda .
Do Titule , lakapo .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Onako gledajuci bitno je da ne kiksamo kuci , na strani lagano bod po bod palaca ! Zrinja ima ici Sirkom , ima Zelji i td ...
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Cast svakom ali :
- Neko ne moze do licence , a neko ima vozni park .
- Nekome se igra zasniva na jednom igracu (postujem , ne podcjenjujem) , a mi imamo kvalitet u svim linijama .
- Derby je samo jedna utakmica , bitna jer se bodovi dupliraju . Bitn je taj derby radi prestiza , ali ne osigurava Titulu (pogotovo njima) .
- Neko ne moze do licence , a neko ima vozni park .
- Nekome se igra zasniva na jednom igracu (postujem , ne podcjenjujem) , a mi imamo kvalitet u svim linijama .
- Derby je samo jedna utakmica , bitna jer se bodovi dupliraju . Bitn je taj derby radi prestiza , ali ne osigurava Titulu (pogotovo njima) .
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Zamolio bih onaj dio navijaca koji se vode onim "Uprava napolje"(isto postujem i jedne i druge) , da to ne skandiraju na utakmici sa Zvijezdom 09 , a poslije , pa i na samom derbiju neka postupaju kako misle da je dobro .
A znamo da ce biti na kraju utakmice sa Zvijezdom ono : "Hocemo pobjedu , pobjedu na derbiju"
A znamo da ce biti na kraju utakmice sa Zvijezdom ono : "Hocemo pobjedu , pobjedu na derbiju"
Spisak igrača za utakmice sa Sjevernom Irskom i Slovačkom/Republikom Irskom:
Golmani: Ibrahim Šehić (BB Erzurumspor), Jasmin Burić (Hapoel Haifa), Vedran Kjosevski
(FK Željezničar), Asmir Begović (AC Milan)
Odbrana: Toni Šunjić (Dinamo Moscow), Ervin Zukanović (SPAL), Ermin Bičakčić (TSG 1899 Hoffenheim), Marko Mihojević (Erzgebirge AUE), Darko Todorović (Holstein Kiel), Bojan Nastić (BATE Borisov), Eldar Ćivić (Ferencvarosi TC), Zoran Kvržić (Kayserispor), Siniša Saničanin (FK Vojvodina), Branimir Cipetić (NK Široki Brijeg)
Vezni igrači: Miralem Pjanić (Juventus FC), Muhamed Bešić (Sheffield United), Gojko Cimirot (Standard Liege), Haris Duljević (Nimes Olympique), Amer Gojak (GNK Dinamo), Deni Milošević (Konyaspor), Stjepan Lončar (HNK Rijeka), Amar Rahmanović (FK Sarajevo), Anel Šabanadžović (AEK Athens)
Napad: Edin Džeko (AS Roma), Edin Višća (Istanbul Basaksehir), Armin Hodžić (Mol Fehervar FC), Smail Prevljak (KAS Eupen), Luka Menalo (NK Olimpija), Miroslav Stevanović (Servette Geneve).
Golmani: Ibrahim Šehić (BB Erzurumspor), Jasmin Burić (Hapoel Haifa), Vedran Kjosevski
(FK Željezničar), Asmir Begović (AC Milan)
Odbrana: Toni Šunjić (Dinamo Moscow), Ervin Zukanović (SPAL), Ermin Bičakčić (TSG 1899 Hoffenheim), Marko Mihojević (Erzgebirge AUE), Darko Todorović (Holstein Kiel), Bojan Nastić (BATE Borisov), Eldar Ćivić (Ferencvarosi TC), Zoran Kvržić (Kayserispor), Siniša Saničanin (FK Vojvodina), Branimir Cipetić (NK Široki Brijeg)
Vezni igrači: Miralem Pjanić (Juventus FC), Muhamed Bešić (Sheffield United), Gojko Cimirot (Standard Liege), Haris Duljević (Nimes Olympique), Amer Gojak (GNK Dinamo), Deni Milošević (Konyaspor), Stjepan Lončar (HNK Rijeka), Amar Rahmanović (FK Sarajevo), Anel Šabanadžović (AEK Athens)
Napad: Edin Džeko (AS Roma), Edin Višća (Istanbul Basaksehir), Armin Hodžić (Mol Fehervar FC), Smail Prevljak (KAS Eupen), Luka Menalo (NK Olimpija), Miroslav Stevanović (Servette Geneve).
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Rahmanović pozvan u repku.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bravo Amare

Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Lijepa nagrada za igre u prva tri kola. Ako bude u protokolu i za jednu od dvije (nadam se da ce bit dvije) to ce bit super a da dobije koji minut pregolemo. Cestitke Amaru u svakom slucaju.
Bravo Amare, cestitam, al vala mogo je Mujakica zvat umjesto Sanicanina, isti klinac
Znao sam sviju mi da će ga zvati

Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Amar ponovo procvao nakom promjene trenera, ocito mu odgovara rad sa ovim SŠ. Sretno, i nadam se do druge tekme i eura da ce se naci jos neki bordo momak na spisku ( ovdje racunam i mujakica)
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Eee moj Hajrovicu

Bas me iznenadio ovaj poziv. Amar je majstor opasan, mogao bi hladno sa Pjanketom igrad u liniji. Bolji je igrac od Besica. Bravo za Bajevica, mislim da treba i Stilica pozvat...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Ovo je dobro za nas jos kad bi zaigrao, ode mu cjena gore, moglo bi se u buducnoati fino profitirati od njega.
Bravo Amare
Bravo Amare