FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zato fino ko gospoce sjednes u donji dio istoka iza stubova i chill 
Ali ako je onako kao na slici nije tolika frka. Malo se nagnes kad dodje nesto do gola i to je to.

Ali ako je onako kao na slici nije tolika frka. Malo se nagnes kad dodje nesto do gola i to je to.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
to je bio plan ali zauzela raja ...rano
ja kao na teatar snova ulazim 10 min pred pocetak

ja kao na teatar snova ulazim 10 min pred pocetak

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Sramota je šta su sve promašili, ubiješ hljeb u njima i onda dopuštaš da raznorazna **** seru kako je Tuzla trebala dobiti penal pred kraj utakmice, jer ne znaš iskoristiti pet mrtvih šansi da minimalno uduplaš rezultat.
Igra odlična, realizacija katastrofalna, Lendrić se mora trznuti ako mislimo biti konkurentni do kraja, onakav amaterizam ne smije sebi dopuštati. Isto važi i za Veselinovića, sve što uradi dobro usere sa lošom završnicom.
Stoperi ponovo brutalni.
PS: Odlična atmosfera na Goodisonu večeras
Igra odlična, realizacija katastrofalna, Lendrić se mora trznuti ako mislimo biti konkurentni do kraja, onakav amaterizam ne smije sebi dopuštati. Isto važi i za Veselinovića, sve što uradi dobro usere sa lošom završnicom.
Stoperi ponovo brutalni.
PS: Odlična atmosfera na Goodisonu večeras

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- kolezeljovac
- Kontakt:
Sad Čelik maksimalno ozbiljno shvatiti, ne smijemo podcijeniti nikoga! Nadam se bar nekih 5 milja, da atmosfera udara i da se uzmu veoma vazna tri boda....
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- MocMahale444
Neki igraci pred sami kraj su bili fajront.
Jebga kad stvoris toliko sansi i promasis izgubis energiju a nema efekta.
Lendric kao da se nikad nije sastavio s loptom, Veseli nazor suta i naravno promasi.
Hajde vazna su 3 boda, btw penal nije bio onaj blackić se bacio kao šaran u mrežu.
Jebga kad stvoris toliko sansi i promasis izgubis energiju a nema efekta.
Lendric kao da se nikad nije sastavio s loptom, Veseli nazor suta i naravno promasi.
Hajde vazna su 3 boda, btw penal nije bio onaj blackić se bacio kao šaran u mrežu.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
i snimak me iznervirao
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
A izvjestaj ce te dokrajciti sutra
-
- Kontakt:
Mozda ne bi bilo lose ako je izvedivo da semafor bude na zapadu ili bar neki mali ekrancic samo rezultat i minuta kao u engleskoj npr jer se sad ne vidi semafor sa istoka od krova 
Treba na jednoj strani LED reklama ostaviti onaj dio gdje su grb naseg kluba i grb kluba protiv kojeg igramo, a na drugoj strani ubaciti to prikazivanje koja je minuta.superiore1921 je napisao/la: ↑09 mar 2020, 01:41Mozda ne bi bilo lose ako je izvedivo da semafor bude na zapadu ili bar neki mali ekrancic samo rezultat i minuta kao u engleskoj npr jer se sad ne vidi semafor sa istoka od krova![]()
pa sad kad gledam na snimku i nije penal vala...
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Mene je iznervirala Sanja. Da mi je docekati da se prokletija ne pusta na nasem stadionu. Pored toliko nasih pjesama, pjesama o Zelji (Naprijed Zeljo i druge) ,svaki put ulazimo u drugo poluvrijeme slusajuci pjesmu o beogradskoj prostitutki koja je nazalost ubijena. Originalan tekst pjesme je bio lesevi Dunavom plove, ali grupi Alisi nije bilo dozoljen takav tekst pa je promijenjen u brodovi Dunavom plove. Molim vas recite mi kakve Zeljo ima veze sa svim ovim?
prespavao si 20 godina.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Bolje receno mladji od 20 godina.
Vaze karte od Hajduka u subotu.
ali kad je 38 hiljada zagrmilo ovu pjesmu ...uhh

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Yebote Goodison, ne vrijeđaj nam stadionRaonffa je napisao/la: ↑09 mar 2020, 00:41Sramota je šta su sve promašili, ubiješ hljeb u njima i onda dopuštaš da raznorazna **** seru kako je Tuzla trebala dobiti penal pred kraj utakmice, jer ne znaš iskoristiti pet mrtvih šansi da minimalno uduplaš rezultat.
Stoperi ponovo brutalni.
PS: Odlična atmosfera na Goodisonu večeras![]()

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Apsolvirana utakmica, tri boda su najvaznija.Dobrih stvari juce puno, losih manje i sve ste ih naveli da se ne ponavljamo.Ova sedmica je odlucujuc i prevazna.Status Blazevica se mora definitivno rjesiti, status Nigerijca takodje,status Ermina i povrede i mogucnost igranja takodje.Amar Mora imati cistu situaciju sa pomenutin u ovoj sedmici , kako bi se spremali za doigravanje.Zato administracija , uprava, ljekari , fizio. na vas je red.Omogucite Sefu konacne i tacne informacije.To su vase obaveze.
Bit ce Zeljo Sampion
Bit ce Zeljo Sampion