FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

THEC
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la THEC » 08 mar 2020, 22:58

ElCartel11 je napisao/la:
08 mar 2020, 21:42
feniksptica je napisao/la:
08 mar 2020, 21:40
ElCartel11 je napisao/la:
08 mar 2020, 21:37
Sustigli smo kone skoro i u datim golovima i u ukupno gol razlici. Sjecam se tamo posle 10 kola bili su bas dobro odmakli u tom segmentu. To bi moglo na kraju odlucivati zato spominjem to.
O **** ti pravila i ligu bosansku nikad skontat..pa zar nije medjusobni ako se gleda za titulu i evropu
Medjusobni duel se gleda sad kad se pravi raspored posle 22. kola.
Posle 33. kola se gleda gol razlika ako ekipe imaju isti broj bodova, jer ne mozes gledati medjusobni pošto igraju ekipe izmedju sebe 3 tekme.
mislim da se dobro sjecam prosle sezone i nase utrke sa Zrinjskim pred kraj, kad je receno da se gleda medjusobni, iako nije imalo smisla al ovo je Bosna :D
Pyro is not a crime !

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 08 mar 2020, 23:06

Jel iko upratio na snimku kad smo dali juce drugi go pa kad su se skupili kod onog fotografa u cosku kod kornera. Merso mahalac mu kapu skide s glave i vrati. :rol:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 08 mar 2020, 23:13

Zanimljivo da s ovim sto sad igramo kuci uglavnom smo dobro igrali u gostima Borac, Velez, Mladost pobjede a neriješeno zvjezda 09, radnik. Dok gostujemo zrinjski, siroki, Tuzla city, Sloboda i celik gdje ni jednu nismo dobili. Po ovom gledajuci nismo dobro prošli.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 08 mar 2020, 23:13

Ma dajte...

Mene raspored ne interesuje, sve satrati i to je to...

Koga da se bojimo, pa gladali smo vecina nas danas i taj Široki i Zrinjski, ma nidje veze...

Poredite nesto sa prosjacima,pravite nekog kultnog duha od stilica...

Niko ne igra flaster na njemu, kod takvog igraca nema preuzimanja, zalijepi mu Oremusa, Djokanovica ili neku radilicu pa da vidis tu fantaziju od magije...

Bježi ba, hocete titulu, e onda vjerujte i u ove igrace i u ovaj ss, a ne odmah kuknjava i jadikovanje...

Samo Vjecna vatra, nista vise, niti nam ko može sta...

Dobar
Kontakt:

Post Postao/la Dobar » 08 mar 2020, 23:25

Biće do kraja svega, treba ići tekmu po tekmu, i ako negdje kiksamo nepredavat se svaki bod je bitan. Na kraju ja vjerujem da možemo uzeti titulu samo hrabro.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 08 mar 2020, 23:26

Derbi se mora dobiti, jednostavno mora !
Zbog toga sto su se prethodna dva zijanila a i zbog toga da se napravi malo veca razlika.
Celika u gostima se ne plasim sekunde, ono je odron ekipa realno jer ih pratim malo detaljnije zadnja dva kola.
U Tuzli ako nas teren posluzi isto tako se ne brinem mislim da mozemo uzeti.
Eh sad gostovanja Sirokom i Mostaru. U Listici smo znali uzeti bod ponekad u Mostaru isto tako, i to ne bi bilo lose ako se uzme derbi. Zeljo na pogon Štile (a ovom prilikom mu skidam kapu jer je stvarno majstor) ne moze dobiti sve utakmice to je sigurno, pogotovo zbog kupa, sto se mene tice volio bi ih vidjeti u samoj zavrsnici kupa.
Sve u svemu, jednu po jednu, sebe i samo sebe gledati !

Disperadun
Kontakt:

Post Postao/la Disperadun » 08 mar 2020, 23:27

Bit će ovo dobro ljudi. Lagano za vikend riješiti Zvijezdu bez povreda i žutih kartona i spremiti se za derbi. Tu ako pobjedimo(a vjerujem da hocemo) idemo na +6 i onda lagano utakmicu po utakmicu.
dječak koji raste zavolio te tad,
ostao je ovdje
vezan za svoj grad

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 08 mar 2020, 23:34

Gurbeti dobra ekipa, titulu ćemo teško odbraniti.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

fanatikk
Kontakt:

Post Postao/la fanatikk » 08 mar 2020, 23:39

AlfredNobel je napisao/la:
08 mar 2020, 23:34
Hoces li ti pred Vjecnu ili ces stream traziti ? :zzz:
K'o te kara nek' ti pise pjesme.

thebosniak
Kontakt:

Post Postao/la thebosniak » 08 mar 2020, 23:43

i ovaj baljic jede ****, munafikluk level 100. razvalimo ih doslovno a oni danima poslije nisu se ugasili sa pricom kako su osteceni, hoce sudije iz evrope, napustaju demonstrativno lozu itd. dvije sedmice poslije nije im sviran cist penal, osteceni do pm i on na kraju hvalospjeve neke fura, zeljo najbolja ekipa u drzavi itd.

je.bo majku treba ih zgazit opet i to u sred one tuzle.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 08 mar 2020, 23:47

Kada vidis pojedine komentare po stranicama, komentarima, forumima... shvatis da nema gorih govana i dusmana od gurbeta. Ugasili se da Bog da, Amin.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 08 mar 2020, 23:50

Pobjediti derbi i uradio si puno posla za titulu vjerujte mi
Ako odemo na +6 trebamo izdrzati taj period "derbija" gdje ce kone kiksati barem jednom,i mozemo veoma lako otici na +8,a ako se to desi treba cudo da titula ne bude nasa..To znaci da pred ona 3 zadnje tekme trebali rijesiti pitanje prvaka..Pokusao bi sa Islamovicem na beku,jer momku je to prirodna pozicija,ako se pokaze dobro,nek igra od prve u derbiju,jer ja kad vidim da se probija po strani Salcina userem se,iako me je par puta pozitivno iznenadio sa oduzimanjem lopte,pogotovo sa ona 2 klizeca starta..
Zatvoriti Stilica i Lendrica,i koliko mozemo krila,i mirna je zemlja :)
Koji igraci kone imaju 2 zuta?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

thebosniak
Kontakt:

Post Postao/la thebosniak » 08 mar 2020, 23:54

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
08 mar 2020, 23:50
Ako odemo na +6 trebamo izdrzati taj period "derbija" gdje ce kone kiksati barem jednom,i mozemo veoma lako otici na +8,a ako se to desi treba cudo da titula ne bude nasa..To znaci da pred ona 3 zadnje tekme trebali rijesiti pitanje prvaka..Pokusao bi sa Islamovicem na beku,jer momku je to prirodna pozicija,ako se pokaze dobro,nek igra od prve u derbiju,jer ja kad vidim da se probija po strani Salcina userem se,iako me je par puta pozitivno iznenadio sa oduzimanjem lopte,pogotovo sa ona 2 klizeca starta..
ako ovaj raspored ne mozemo izhendlat i odradit da valja onda i ne zasluzujemo da odbranimo titulu. hocemo iskorak u evropi a i dalje nam pecara il bijeli brijeg neka barijera. utakmicu po utakmicu, titula je i dalje nasa, nema druge.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 08 mar 2020, 23:55

Ne mora se derbi uzeti, titula se mora uzeti. Derbi bi bilo pozeljno dobiti.
Evo strumfovi vazda u delirijumu, slave derbije a titule nisu 7 godina vidjeli. Nahajcaju se protiv nas onda im dodje gosk i uzme bodove. To je razlika izmedju prvaka drzave i njih, mi smo razina iznad.
NEMA NAZAD

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 09 mar 2020, 00:00

fanatikk je napisao/la:
08 mar 2020, 23:39
08 mar 2020, 23:34
Hoces li ti pred Vjecnu ili ces stream traziti ? :zzz:
Ja ću držati transparent 'Uprava napolje'. :kafa:

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 09 mar 2020, 00:04

Nema šanse da ćemo ih uzeti, pomiriti se s tim.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 09 mar 2020, 00:08

09 mar 2020, 00:04
Nema šanse da ćemo ih uzeti, pomiriti se s tim.
kuknjava
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 09 mar 2020, 00:10

Derbi je dosta remi, nemamo taj pritisak pobjede kao oni
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 09 mar 2020, 00:17

Ugasili se oni da Bog da, Amin.
Komentare koji se mogu procitate od strane njih, ne bi se mogli vidjeti ni od strane navijaca Partizana ili Zvezde. Fuj.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 09 mar 2020, 00:24

Sta se se cudis, kompleksi su naglo skocili zadnjih par godina, vazda su ih i imali, samo im je najveci strah da se mi vratimo opet u ono prijasnje stanje kad smo bili trofejniji i uspjesniji od njih, to njih yebe, a kako smo krenuli, opet cemo. Zato i laju, pljuju, reze....

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Mostarac12345 i 14 gostiju.